Citace Původně odeslal Dismembered Zobrazit příspěvek
Já nevím, ale pořád mi to prostě připadá jako hledání výmluv. Do dva roky starého PC se dnes dá sehnat prakticky cokoliv, případně by prodejce mohl nabídnout jiné alternativy. Pořád by pro něj bylo lepší tratit dejmetomu 1000 Kč než plnou kupní sumu toho PC. Celé je to jen o ochotě řešit problém.

Např. jsem před cca měsícem a půl reklamoval sluchátka v HiFi shopu, přičemž mi ani 34. den reklamace nikdo nedal vědět, co se děje. Až po mém mailu mi odpověděli, že mi pošlou dobropis. Zajímalo by mě, co na dobropisu trvá 14 dní, neb od 31.3. (příchozí mail) mi ještě nic nepřišlo.

Nejsem zastánce lidí, kteří se snaží všelijak prodejce ošulit, ale jako poctivý zákazník se "ojebávat" nechám velice nerad. Nicméně znám tvůj přístup a vím, že patříš do těch velice vstřícných prodejců, proto to neber jako útok na tvou osobu či obchod
ano, ja nepopiram ze existuji alternativy, ktere prodejce muze udelat. ja jen rikam, ze ne vzdy jde vse resit behem par dni a ke spokojenosti obou stran...a muzou pro to existovat objektivni priciny.

s tim dobropisem - neni jejich povinnost te informovat o stavu reklamace. a opet - na druhou strasnu slusny prodejce by ti tu informaci dal.

prijde mi to tady nekdy trochu schizofrenni. po prodejci byste chteli aby delal vstricne kroky ktere delat nemusi (informovat te o stavu reklamace napriklad), ale zakaznik, ten si muze akorat poroucet, a dodrzovat jen to co musi, zadne vstricne kroky preci delat nemusi, on ma jenom svoje prava, a prodejce at se stara...
stejne tak na proplaceni dobropisu maji ze zakona 30 dni...

proste na tomhle foru je 99% lidi na jedne strane barikady. a podle toho to vypada. jak by ten svet byl lepsi, kdyby misto hadani se o zakonech existovala normalni slusnost a snaha domluvit se...