Pánové jen tak přemýšlím nad danným tématem a souhlasím s vámi, ovšem napadá mě kdyby se něco podobného stalo mě s tím že:
koupil bych comp např.
"Herní Počítač blabla + monitor" za 25.000,-
22 měsíců bych si klidně hrál až by se něco posralo - vzal bych bednu a přivezl zpět do obchodu a ty by mi řekli že to je základní deska.
A teď - předpokládám že jako u Sofokla bych měl nárok na vrácení celých peněz. Jenže jednak máte v compu HDD kde máte své data. - Nevím jak by se v obchodě tvářili - tak mi dejte ještě na 2 dny disk já si přehraju data a pak jej zase přinesu - no to asi težko.
Možná bych tedy raději souhlasil, aby mi dali jinou (odpovídající) desku a pak by samolitr následoval reinstall - volání do MS aby mi kvuli záruční výměně znovu aktivovali wokna - a stejně tak pokud bych něměl jiný disk neměl bych kam přelejt své data.
Domnívám se, že v obchodě vám nevytvářejí dvě partišny (pro systém a druhý pro aplikace)...
Samozřejmně je to jen úvaha, protože já si compy stavím sám z komponentů, a samotných kompů mám více čili nemám problém si data překopírovat, pouze jsem chtěl zapřemýšlet jak věc řešit kdybych tohle všechno neuměl a chodil kupovat hotové PC do Datartu.
napadá Vás tedy ještě jiná možnost ? - protože pravda si ce je že máte nárok na všechny prachy, ale obchodník se s vámi jistě domluví, aby vám nemusel dávat celou částku.

Odpověď s citací