Pletu se, nebo se u DC ci QC vytizeni CPU pohybuje pod 100%, na rozdil od SC? zvlaste pokud jsou thready rozdeleny na engine, zvuk, AI a fyziku, je dost pravdepodobne, ze alespon jedno jadro nepojede na 100%, takze soubezna prace bude alespon teoreticky mozna. Jasne, ze hrat narocnou hru takto nepujde, ale nejakou prumernou podle me ano.
Pekna pohadkaRika ti neco HP 441? Asi ne, co?
Tak nahod google... to je totiz ta moje fantasmagoricka predstava for real
A jediny duvod, proc se to neprosazuje, je ten, ze to zatim umi pouze linux ci BSD, wokna toto zatim bohuzel neumeji.
http://userful.com/products/dm
Ta hra vypada fakt huste. Samozrejmne, ze grafika bude zasadni, ale pokud ta hra bude mit nejakou hodne vychytanou AI a kvalitni fyziku (havoc neni spatny, ale porad to neni ono), neni problem aby to zcela vytizilo i dost vykonny DC, ne? Nebo mi chces tvrdit, ze nejde naprogramovat IA ci fyzika takova, aby potrebovalo vice jader? Udelat velmi realnou fyziku neni problem, staci pouzit nejaky vedecky SW, par jsem jich videl na MFF a umeji toho skutecne hodne, "mensi" problem je jejich vypocetni narocnost. Mensi superpocitac by to mozna utahnul pro par objektu v realnem case