vyborne, vidno isty pokrok, takze teda DC je na *** alebo DC je momentalne na desktopu na *** ?
dalsi priklad softwareu, pre ktory je DC iba prinosom
nikto ti tu nenuti cokolvek kupovat
1. doslo sa len nejak k tomu ze je problem spajat dva rozne kusky zvuku a ze z toho vyplyva ze vsetky konce mp3 maju potom teda znizenu kvalitu
2) nad istu kvalitu sa s mp3 bohuzial nedostanes, myslim ze su tu lepsie formaty ako mp3, kvalitou ale aj pomerom velkost/kvalita - bohuzial mozno nie su az tak rozsirene (ogg a wma - aj ked nove mp3 playery podporuju uz aj tieto)
[/quote]
niekde sa tu spomina, ze jednym z vyuzitim desktopu je enkoding videa - tu DC vyrazne pomoze
DC je rovnako stabilne ako single. Tak znova, opět dokola. Je spousta aplikací, u nichž jde o výkon a které lze paralelizovat bez ztráty kvality.
Preto s tebou a s "DC je na ***" nesuhlasim.
momentalne najvykonnejsi dostupny procesor je DC, myslim ze to tak ostane aj do buducna. To tvoje prirovnanie je uplne blbe.
tak to by som poprosil vysvetlit. u 16bit dokazem pochopit, ze je problem trocha s adresovanim atd.
navyse nie vsetky 64bit programy su rychlejsie ako ich 32bit verzie
predstav si pocitac, ktory ma dost pamate ram, ma dokonca dva disky, uzivatel je dost narocny a pozaduje vykon, navyse je ochotny procesor pretaktovat. Stale tvrdis ze aj pre tohto uzivatela je DC na *** ? Neziska takyto uzivatel za celkove navysenie ceny zostavy napr. o 10% odpovedajuce zvysenie vykonu? Ja myslim ze ano.
Inac co sa tyka dalsieho vyuzitia DC, tak spomeniem virtualizaciu a beh viacerych OS naraz. Vyuzitie virtualizacie je navyse mozne aj v ramci jedneho OS, ked viacere jeho casti mozu koli bezpecnosti bezat v roznych VM. Vdaka HW podpore virtualizacie v c2d a am2 amd (a prichadzajucej druhej generacii virtualizacie, ktora by mala obsahovat aj IO) je to celkom realne pouzitie.