No třeba u nové Fabie se žárovky v předních světlech mění tak, že se vymontuje celé světlo.. pořádný nesmysl. Hlavně aby si to člověk náhodou nemohl opravit sám, tyhle výstřelky designerů mi nepřijdou moc přínosné.
No třeba u nové Fabie se žárovky v předních světlech mění tak, že se vymontuje celé světlo.. pořádný nesmysl. Hlavně aby si to člověk náhodou nemohl opravit sám, tyhle výstřelky designerů mi nepřijdou moc přínosné.
IBM
Lenovo
Kriglnakafe
MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
NTB: HP nc 6320
Historie: C2Q Q6600 @3.2GHz (8x400) || MB: GB X48-DS5 rev 1.1 F8H || COOL: Thermalright Ultra 120 eXtreme || MEM: 4x 2GB Corsair Dominator PC2-8500C5@1066MHz
Soucasnost: Ci7 3770 @default || MB: GB GA-Z77X-UD4H rev 1 F2 || COOL: Gelid Tranquillo rev2 || MEM: 2x 8GB Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL10 XMP
VGA: Sapphire HD5870 VaporX / 1GB || HDD: 2x SSD Corsair M64 + 2x Velociraptor 74GB + WD 2TB Green || Sound: Realtek Azalia || Case: TT Eureka || PSU: Corsair HX620W
Paul Atreides
NPE-squad.com - Clan Leader
COMP: Win7 x64 prof. | C2D E8400 3Ghz | ASUS P5B DeLuxe | Corsair 6000 MB DDR2 800MHz | ASUS GTX 560 Ti 1GB-DDR5 | SB Audigy SE 7.1 | Seagate 1000GB & 500GB (šuple WD 320GB) | Corsair 520W | 26" LG fullHD 1920x1080px 8ms
NAS-server: Win Home Server 2011 | 1,6 Atom D525 (2 core | 4 threads) | ASrock mini-ITX | 4 GB DDR3 800MHz | Western 1TB GreenPower | Fortron 200W 80-BronzePlus | ftp, web, mumble, vpn, Servio DLNA share system, komplet PLEXI case
NetBook: ASUS Eee1001PQ (violet) | 1,6 ATOM | 1 GB RAM | 250GB HDD | 1024x600 px LCD | baterie 7h :)
FOTO: Olympus E-520 | 14-42 ZuikoDigital | 40-150 ZuikoDigital
ja bych si dovolil pohled trochu z jine strany...
uvedomte si, ze vyrobci jde o vyrobni cenu. a musi mu jit o cenu, protoze pro 90% lidi je cena nejdulezitejsim parametrem pri koupi. budu drazsi = neprodam = koncim.
vy byste si koupili boty treba za 10k, u kterych by Vam vyrobce garantoval, ze i kdyz je budete mit cele dva roky neustale na sobe a delat s nimi buhvi co, vydrzi to ? asi ne, ze...a proc ? protoze je to drahe...
a nepiste sem ty chytre vety typu "to si ma vyrobce zaridit sam, kdyz to neumi vyrobit levne a kvalitne, tak at zkrachuje"....protoze takto to bohuzel nefunguje, protoze konkurence vas okamzite prevalcuje....hadejte cim - cenou. ano samozrejme, existuje par extra "znacek", kteri si muzou dovolit vyrabet kvalitu a jsou schopny na sebe vydelat. ale tech 90% lidi kouka na cenu a vyrobci se tomu musi prizpusobit, jinak umrou...
tim nerikam, ze narok jezevce neni opravneny, spis jsem se snazil naznacit, ze ne vse je tak cernobile...
Oficiální distributor AlphaCool pro ČR a SR...
Jenze on je treba u tech bot pruser, ze ani cena ti tu vydrz negarantuje
Neberu ted specialni boty na beh nebo squash atd., ale u normalnich "kecek na bezne noseni" jsem dlouhodobym pozorovanim zjistil, ze je uplne putynka, jestli bota stoji litr nebo dva a pul, pujde do hajzlu +/- za stejnou dobu, jen na ty prvni mas napsano treba Power a na druhe mas napsano Adidas... Neberu ted boty od vietkongu, to je jina kategorie co se praseni nohy tyce, takze tam to neni srovnatelne z hlediska jinych parametru...
Nebo jiny priklad - lehke letni boty znacky Diesel, koupene loni v nejake akci, puvodni cena pred slevou 3k, po sleve asi 1,7k Kc... Maji "za sebou" asi tak tri mesice noseni, nikoliv kazdodenniho a nikoliv v narocnem terenu, jen normalne po ulicich atd... A tak nejak podvedome tusim, ze po dalsi letni sezone budou na vyhozeni... Takze odpoved na tvou otazku - ne, nekoupil bych si vyrazne drazsi boty s nejakou pofiderni "garanci"... Protoze bych tomu proste neveril a protoze zvlaste u bot nemam pocit, ze by s vyssi cenou vyrazne rostla uzitna hodnota...
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
Powery za tisícovku se umí prochodit i za měsíc používání (čtyři dny cesta 1 km na tramvaj, chůze v práci po zátěžovém koberci a pak zase kilometr z tramvaje).. Reklamace neuznána, takže od Bati už nikdy nic. Pořád ale lepší, než Reno, kde se rozpadla podrážka po týdnu (600 Kč, reklamace uznána).
Boty od pada Nguyena mi vydrží většinou tři-čtyři měsíce, než se úplně rozpadnou, naštěstí najednou (třista korun), před dvěma lety jsem přešel na Reebok ve výprodejích ve sportu a tak mám boty za 700 - tisíc a drží přes rok a i navenek ještě vypadají slušně -> konečně spokojenost.
Jinak mám 187 cm a kolísám mezi 80 a 90 kg, takže žádná extra těžká váha, k botám se chovám slušně...
Naposledy upravil peta303; 02.04.2009 v 12:57.
K těm botám:
Šefik zase přišel před týdnem s tím že jeho známý si koupil nějaké spešl boty od goretexu za cca 7k a že jsou prdyšné ale totalně voděodolné a že záruka bude 3 roky.
Koupil si je a prej s nima stál doma pul hodiny v napustěné vaně a opravdu měl nohy suche - otázka je zda za rok používání to bude stejné, ale pokud se někdo pyšní něčím skvělým a chce to garantovat musí to přeci dodržet, ale samozřejmně si za to nechá zaplatit !
Vy se taky nespokojíte s větrákem dodávaným k procesoru (cca za 250kč) taky kupujete zalmany, které jsou 4x dražší... Ale víte že se bude točit 800ot/min, a že teplota bude i s OC jen 50° (příklad).
MAWO, nikdo z nás tady na foru (alespon předpokladam) není naivní... Všichni víme jak to chodí v obchodech.
Prioritou obchodu (jakéhokoliv) je vydělat a zkus mi tvrdit něco jiného.
Každý obchodník si zvolil takový druh zboží o kterém je přesvědčen že je buď dobrý a bude se tedy skoro sám prodávat (netřeba velkých reklam atd.), a nebo si zvolí produkt, kde je sice velká konkurence, ale protože obchodník má za ušima tak zvolí takovou reklamní kampaň která mu přinese ovoce...
Takový obchodník musí být profík ve svém oboru a musí umět prodávat, ale také rozumět tomu co dělá ! A musí si tedy obhájit svůj výtvor, své zboží...
Bude-li srát lidi, projeví se to časem tak že k němu již chodit nebudou...
Já osobně jsem např před týdnem posral jednu zakázku a zákazníkovi přišlo zboží kde chyběla jeho web.adresa, zvlášť kde to vyloženě chtěl. Trapas největší.
Dokonce jsem ji poslal i láhev vína, aby kvůli mé blbosti na nás z další objednávkou nezanevřela. Tomu např. já říkám přístup k zákazníkům. A to stále nemám jistotu že se opravdu vrátí.
Samozřejmně nikdo z nás neví jak to přesně probíhalo s Jezevcem (teď bez urážky). Třeba mohl Jezevec přijet do servisu a začít tam na ně řvát jako nějaký pruderní důchodce a proto to dopadlo tak že se na něj vysrali...
Možná se ptáte proč to vlastně všechno píšu, protože jsem mawo nepochopil kdo tu psal ty chytre vety "ze si to vyrobce ma zaridit sam".
Sry ale me to krapet zvedlo proto jsem se takhle rozepsal...
Paul Atreides
NPE-squad.com - Clan Leader
COMP: Win7 x64 prof. | C2D E8400 3Ghz | ASUS P5B DeLuxe | Corsair 6000 MB DDR2 800MHz | ASUS GTX 560 Ti 1GB-DDR5 | SB Audigy SE 7.1 | Seagate 1000GB & 500GB (šuple WD 320GB) | Corsair 520W | 26" LG fullHD 1920x1080px 8ms
NAS-server: Win Home Server 2011 | 1,6 Atom D525 (2 core | 4 threads) | ASrock mini-ITX | 4 GB DDR3 800MHz | Western 1TB GreenPower | Fortron 200W 80-BronzePlus | ftp, web, mumble, vpn, Servio DLNA share system, komplet PLEXI case
NetBook: ASUS Eee1001PQ (violet) | 1,6 ATOM | 1 GB RAM | 250GB HDD | 1024x600 px LCD | baterie 7h :)
FOTO: Olympus E-520 | 14-42 ZuikoDigital | 40-150 ZuikoDigital
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)