Trochu OT odjinud, ale nedá mi to:
Loni jsem řešil naprosto stejný problém s reklamací bot u Batě. Půl roku od nákupu se začaly třepit a praskat vázací pásky, které zajišťovaly stažení obuvit. Zdůvodnění reklamačního oddělení znělo, "opotřebení z důvodu nadměrného nošení" + dalších aso 20 řádků blábolů v tomto duchu. Pikantní na tom ovšem byl fakt, že mi popletli reklamační protokol a dostal jsem zdůvodnění, které patřelo někomu úplně jinému a na jiný typ obuvi. Když jsem tam udělal binec, dali mi správný protokol - a co myslíte? Naprosto stejný text jako před kopírák, jen jméno a ty bot jiné. Do třetice jsem zkusil reklamovat "trekovou" obuv kde za 4 měsíce popraskala v ohybu umělá kůže a boty jsem tím "upgradoval" na lepší sandály. Zdůvodnění opět stejné.
Mám pocit, že "opotřebení" je poslední dobou geniální zaklínadlo pro rádoby-obchodníky jak odrbat zákazníka a vyhnout se plnění záruky. Od té doby kupuju podobné věci ve výprodejích a na tržnicích. Životnost je podobná, ale za čtvrtinovou cenu. A pak ať mi někdo vykládá o důsledcích krize![]()