Výsledky 1 až 25 z 57

Téma: zaruka zarovky a spol

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní Re: zaruka zarovky a spol

Tak pokracovani zarovek:

Ozvali se mi i primo od Opla, a citace (jak jinak nez vytrzena z kontextu ):
    Záruka sa netýka ani dielcov, ktoré
    podliehajú normálnemu oteru a opotrebovaniu: filtre, body vznietenia a kondenzátory,zapaľovacie sviečky, hnacie remene, brzdové a spojkové obloženie, poistky, žiarovky, plastové dielce,
    lišty stieračov atď.
    Reagoval jsem v tom smyslu, ze mi jiste nechteji tvrdit, ze zivotnost autozarovek je 1/10 - 1/100 proti zivotnosti zarovek projektoru a ze kdyby melo auto najeto 50kkm, mely by zarovky odsviceno maximalne 1 000 hodin. Samozrejme s tim, ze zaruka se na uvedene komponenty vztahuje, nevztahuje se pouze na jejich opotrebeni. Bomba na tom je predevsim to, ze podle te jejich definici, kdyz vam v zaruce praskne rozvodovy remen, a znici se tak cely motor, je to opotrebenim .... .

Nato nasledovala telefonicka reakce ze zavola do servisu a zjisti podrobnosti, protoze to pry muze byt i nejakym problemem v elektrickym rozvodu auta.

Sem tedy zvedav, kam se to bude ubirat dal. Rozhodne nehodlam zaplatit x kKc za prohlidku auta, jejiz vysledkem bude "nic tomu neni, = je to opotrebeni".

Mimochodem, auto bylo na servisu tesne pred vanoci, a samo s konstatovanim "bez zavad".

Co se napeti tejce, z toho mala co muzu zjistit je OK, stojici auto cca 12,5V s bezicim motorem na neutral cca 14,3V.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Standardní Re: zaruka zarovky a spol

Citace Původně odeslal Jezevec Zobrazit příspěvek
    Tak pokracovani zarovek:

Ozvali se mi i primo od Opla, a citace (jak jinak nez vytrzena z kontextu ):

Reagoval jsem v tom smyslu, ze mi jiste nechteji tvrdit, ze zivotnost autozarovek je 1/10 - 1/100 proti zivotnosti zarovek projektoru a ze kdyby melo auto najeto 50kkm, mely by zarovky odsviceno maximalne 1 000 hodin. Samozrejme s tim, ze zaruka se na uvedene komponenty vztahuje, nevztahuje se pouze na jejich opotrebeni. Bomba na tom je predevsim to, ze podle te jejich definici, kdyz vam v zaruce praskne rozvodovy remen, a znici se tak cely motor, je to opotrebenim .... .
    ....
    klasický výdrb autorizovanyých servisů. Podle ohlasů toto udělat v německém servisu tak, už neprodají ani auto. Hold u nás je pořád kolektivní zodpovědnost. Ať se v prd*el obrátí a nemáme to po troškách.
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Trafo pro podhledove halogenove zarovky - napeti na sekundaru?
    Založil KtK v sekci fóra Elektronika a bastlení
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 22.10.2007, 23:54
  2. zaruka na opravu
    Založil macher v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 06.05.2007, 21:43
  3. záruka a pečeti - málo času
    Založil russianblue v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 15.01.2007, 20:31
  4. Reklamace a prodloužená záruka vs zákonná záruka !!!!
    Založil Guru v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 21.10.2003, 19:28
  5. zaruka PC ci zaruka jednotlivých komponentov?
    Založil Robot82 v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 28.05.2003, 17:44

Pravidla přispívání