Výsledky 1 až 25 z 1036

Téma: Windows 7 (Microsoft Confirms Windows 7 for 2010)

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Windows 7 (Microsoft Confirms Windows 7 for 2010)

Citace Původně odeslal Caleb Zobrazit příspěvek
    Jezevec: a ted to zkus z druhe strany, co by sis jako uzivatel predstavoval jako novou funkci operacniho systemu, ktera by naopak k prechodu motivovala. Ber to prosim z pohledu Windows - tj. veci jako zruseni registru a prechod na konfiguracni soubory a podobne nerealnosti bych vypustil.
    Me krome akcelerovaneho desktopu (Vista ma) a filesystemu postavenem na db (Vista mela mit a nema) nic moc nenapada. Pak tu je spousta veci ktere by me ani nenapadly (hybridni spanek, ovladani hlasitosti jednotlivych aplikaci).
    Dovolil bych si zareagovat, i když to nebylo určeno pro mne.

Chybí mi:

1) Možnost přizpůsobení systému a tvorba vlastních vzhledů, boot obrazovek, přihlašovacích obrazovek....ano, jde to externími balíčky, ale nikdy nevíte, co vlastně instalujete, výsledek bývá pochybný a je to proti licenci Windows, pokud se nepletu...přepisují se systémové dll knihovny...

2) Možnost nainstalovat si co chci při instalaci Windows...bez ultilitek, prostě při instalaci Visty

3) Lepší(inteligentnější) UAC (což ve Sevenu snad bude)...

Vadí mi:

1) Nutnost restartovat OS při mnoha a mnoha činnostech...

Nechávám si ještě místo pro další věci, co mě snad ještě napadnou...

Jinak, registry již v Sevenu nebudou, viz.(předposlední odstavec):

http://technet.idnes.cz/sef-microsof...7_software_jza
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde

AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
    Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
    Spokojený uživatel KDE 4.4.2
    Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.

Administrátor マツダ mince Avatar uživatele Marty
    Věk
    43
    Vliv
    300

Citace Původně odeslal Blackknight Zobrazit příspěvek
    Jinak, registry již v Sevenu nebudou, viz.(předposlední odstavec):

http://technet.idnes.cz/sef-microsof...7_software_jza
    Přečti si to pořádně
    Začátkem roku 2010 pak proběhne velká kampaň, Windows 7 budou skutečně revoluční (např. nebudou obsahovat registr) a rozběhne se nová vlna nakupování. Zpětná kompatibilita by mohla být vyřešena například přes virtualizaci, která je dnes již na velmi vysoké úrovni. Zatím tomu ale nic nenapovídá.
    CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
    WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
    SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
    PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
    HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
    OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610
    ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350

btw. ad registry ... me to neprijde jako tak spatny reseni. problem je v tom provedeni, ktery silne pokulhava teda spis kulha ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Citace Původně odeslal Fox!MURDER Zobrazit příspěvek
    btw. ad registry ... me to neprijde jako tak spatny reseni. problem je v tom provedeni, ktery silne pokulhava teda spis kulha ...
    Jj, není potřeba je rušit úplně a přecházet na texťáky, ale potřebovalo by to hodně přepracovat. Současnej systém XP/Vista je dost hroznej.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Citace Původně odeslal Peca-on-line Zobrazit příspěvek
    Jj, není potřeba je rušit úplně a přecházet na texťáky, ale potřebovalo by to hodně přepracovat. Současnej systém XP/Vista je dost hroznej.
    Predevsim by melo byt (at uz je technicke reseni jakekoli) veskere nastaveni zdokumentovane s moznosti vlastnich poznamek + musi byt snadno (= prosta kopie) prenositelne na libovolny dalsi stroj.

Uzasne me iritujou navody (na webu M$) typu "ve vetvi abc\xyz\...\...\... zalozte polozku klm jako DWORD a nastavte ji hodnotu 0AF". Tomu rikam userfriendly system :/ . Procpak to neco, nelze nastavit z GUI ? Procpak to neco, neni nikde nejake rozumne zdokumentovano ? Pokud si otevru man page/dukumentaci ruzumne OS aplikace, tak tam pravdepodobne najdu konfigurak se seznamem vsech moznych voleb vcetne moznych hodnot a jejich vyznamu.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Citace Původně odeslal Jezevec Zobrazit příspěvek
    Predevsim by melo byt (at uz je technicke reseni jakekoli) veskere nastaveni zdokumentovane s moznosti vlastnich poznamek + musi byt snadno (= prosta kopie) prenositelne na libovolny dalsi stroj.
    S tím nelze než souhlasit.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

po připojení bluray vypalovačy k W7 lze pravou myší odeslat data přímo k vypálení na br medium, háček nebo moje neschopnost je v tom, že os vždy ohlásí, že objem dat který chci vypálit je větší než zbývající kapacita media.. nero 7 datové br pod W7 vypálio korektně - PS3 mi to přečte a přehraje

Citace Původně odeslal Marty Zobrazit příspěvek
    Přečti si to pořádně
    Začátkem roku 2010 pak proběhne velká kampaň, Windows 7 budou skutečně revoluční (např. nebudou obsahovat registr) a rozběhne se nová vlna nakupování. Zpětná kompatibilita by mohla být vyřešena například přes virtualizaci, která je dnes již na velmi vysoké úrovni. Zatím tomu ale nic nenapovídá.
    Tu větu jsem přehlídl omlouvám se
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde

AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
    Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
    Spokojený uživatel KDE 4.4.2
    Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ATI Catalyst™ 8.2
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 22
    Poslední příspěvek: 01.03.2008, 15:28
  2. ATI Catalyst 7.2
    Založil flash v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 18.03.2007, 03:15
  3. DirectX 9.0c Redistributable (December 2006)
    Založil Masster v sekci fóra SW nástroje a ostatní utility
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 14.12.2006, 17:32
  4. outlook2000 a blokovane prilohy
    Založil Haldo v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 07.12.2003, 14:14
  5. Microsoft Confirms Bug in Hyper-Threading Support by Windows
    Založil LM v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 16.06.2003, 13:41

Klíčová slova k tématu