Výsledky 1 až 25 z 1036

Téma: Windows 7 (Microsoft Confirms Windows 7 for 2010)

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    39
    Vliv
    316

Standardní Re: Windows 7 (Microsoft Confirms Windows 7 for 2010)

Velikost instalace je oblíbenej argument a taky moc nechápu k čemu tam musí bejt od každý knihovny 50 verzí, když v XP stačilo 5 (90 % velikosti Visty tvoří adresář winsxs, což je alespoň co vím halda sdílenech dll). Reálnej problém to ale je pouze na SSD, kde je vysoká cena za GB, při velikosti běžnejch disků to zas tolik nevadí. Dá se na to dívat i tak, že se se mi díky tomu vejde do počítače o 2 filmy míň, což fakt žádná tragédie není .

Co se týče vylepšení, tak těch má pro mě Vista dost a dnes už bych se k XP hodně těžko vracel. Mít koupený XP, tak nevím jestli má Vista dost vylepšení na to, abych platil za upgrade, ale pokud je cena nulová (MSDNAA) je Vista jasná volba. Co mi Vista přinesla už sem tu rozepisoval vícekrát, takže jek to hlavní - lepší stabilita, delší výdrž na baterii, rychlejší odezva systému.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Citace Původně odeslal Peca-on-line Zobrazit příspěvek
    ......
    Mít koupený XP, tak nevím jestli má Vista dost vylepšení na to, abych platil za upgrade, ale pokud je cena nulová (MSDNAA) je Vista jasná volba.
    ....
    Koukejte, osobně mám taky MSDNAA a pro mě Vista jasná volba není. Dokonce jsem si od tama vzal i Windows XP PRO, ale stejně používám Linux(Mandriva 2009), ač bych mohl legálně používat výše dva uvedené OS. Vyjímkou je škola, kde se hold učí VS(Visual Studio) a další předměty, tak pro tyto účely jsem ponechal nainstalované XP PRO...

Proč?

1) V Mandrivě mě nic nechybí a provokatérům případným(ale zde na fóru snad nejsou) rád řeknu, že příkazovou řádku(shell) používám jednou za týden maximálně a to jenom na hlouposti typu chmod +x .....

2) Jsem znechucen Microsoftem, jeho licenční politikou a tím, co o něm čtu na netu.

3) Linux se mi začíná čím dál více líbit...v nejhorším tu je Wine či CrossOver

Omlouvám se za offtopic, ale musel jsem reagovat na tu "jasnou volbu"...

Jinak tu někdo psal o Office 2007 a XP...Já osobně už od střední školy používal XP + OpenOffice.org a nikdy jsem neměl problém...OpenOffice.org používám až do teď...

Jinak nemám problém s učením nových věcí, právě naopak...

Omlouvám se za offtopic, ale byly to reakce jen na zde napsané přízpěvky, tak snad to je OK

PS: Souhlasím s Davidem a Jezevcem
    Naposledy upravil JamesCZ; 10.11.2008 v 19:01. Důvod: doplnění
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde

AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
    Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
    Spokojený uživatel KDE 4.4.2
    Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.

Vstal z mrtvých mince Avatar uživatele MikeD
    Věk
    45
    Vliv
    304

Citace Původně odeslal Blackknight Zobrazit příspěvek
    Já osobně už od střední školy používal XP + OpenOffice.org
    já na střední škole používal (alespoň v prváku) MS-DOS + NC + T602 (až později dorazily Win95 - Win 3.11 běžely ve škole moc nenosily)...

ale k tématu - dlouhá léta jsem používal Win XP a byl jsem s nimi spokojen... až někdy v létě jsem přešel na Win Vista (zpočátku jen ze zvědavosti) - momentálně jedu na 64bit a musím říci, že jako běžný uživatel jsem s nimi spokojen - na HW v podpisu šlapou možná ještě lépe než XP... a že žerou spoustu RAM? koho to dneska trápí? vždyť 4GB stojí méně než 2000 Kč...
    na zábavu: Intel Celern G1620 (Gelid Solutions Tranquillo) | GB GA-B75-D3V | 8GB Kingston HyperX Fury Blue 1600 | GIGABYTE GTX750 Ti Ultra Durable 2 2GB | Samsung SSD 850 EVO 120GB + WD7500AAKS 750GB + Samsung SpinPoint F1 1TB + Samsung HD204UI 2TB | Seasonic S-12 600W | Dell 2209WA | Windows 10 Home 64bit
    na cesty: AGang Gangsta 7.0 2013 + Lenovo ThinkPad 0328 + Motorola Moto G 2014

dříve, než se na něco zeptáte, zkuste zabrousit na: Google | Wikipedia

tak sa pridam aj ja tiez som presiel na vistu uz davno zvedavost to je jasne ale teraz som spokojny aj ked sem tam mam problem s nejakym ovladacom mam x64 6 gb ram, pouzivam virtualizaciu na testy atd. preto tolko ram, nechodi mi akurat tv karta od slavnho MSI, ale inak spoko ked ma clovek vela ram tak Vista chodi rychlejsie ako XP mam to odskusane, stailita good len sem tam ten driver pokulhava ale to sa casom doriesi. Na XP by som uz nesiel
    HOME AMD Phenom X6 1055T@3.7 GHz 264 fsb , NOCTUA NH-U12F, GIGABYTE GA MX790 UD3P rev 1.0, THERMALRIGHT HR-05 SLI , silent modded OCZ 600W, 2*2048 1066+2* 1024 MB ADATA VITESTA EXTREME 5-5-5-15 MHz in Dual Chanel, GAINWARD RADEON 4850 HD 700/1100, HITACHI DESKSTAR T7K500 320 GB, WD AAKS 500 GB, SAM@SUNG HD103UJ 1 TB, SAM@SUNG HD103SJ 1 TB , NEC ND 4550A 1.X7, AUDIGY 1, 20" LCD LG L 2000 C
    ------------------------------------------------
    WORK HP nc 6720s 1.6 merom, 120 gb HDD, 3 GB RAM

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 3 uživatelů. (0 registrovaných a 3 anonymních)

Podobná témata

1. ATI Catalyst™ 8.2
    Založil Spajdr v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 22
    Poslední příspěvek: 01.03.2008, 15:28
  2. ATI Catalyst 7.2
    Založil flash v sekci fóra Grafické karty
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 18.03.2007, 03:15
  3. DirectX 9.0c Redistributable (December 2006)
    Založil Masster v sekci fóra SW nástroje a ostatní utility
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 14.12.2006, 17:32
  4. outlook2000 a blokovane prilohy
    Založil Haldo v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 07.12.2003, 14:14
  5. Microsoft Confirms Bug in Hyper-Threading Support by Windows
    Založil LM v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 16.06.2003, 13:41

Klíčová slova k tématu