Citace Původně odeslal Eagle Zobrazit příspěvek
V menšině asi sotva, když jsem dostal tolik kladných hodnocení jako nikdy. Mimochodem, neříkám, že C2D je na nic, jen varuji před jeho nedoladěností a také jasně říkám, že platit za těch pár procent výkonu navíc nehorázné peníze s tím, že za to aspoň člověk dostane druhé jádro, je nerozumné, neboť toto druhé jádro je ve většině případů na nic. Až Intel odstraní bugy a tenhle procesor podstatně zlevní (adekvátně k cenám A64, které poskytují zhruba stejný výkon), budu tvrdit, že je C2D vynikající koupě.
Proč pořád dokola deformuješ tvrzení druhých? Nemyslím si, že bys byl tak nechápavý, takže se obávám jisté účelovosti ve Tve komunikaci... Kladná hodnocení na českém OC fóru přece vůbec nic neříkají o tom, jaký je poměr kupujících oproti pochybujícím!!!

Některá svoje tvrzení vydáváš za dogmata, takže se pak nemůžeš divit, že jsi chápán jako zapřísáhlý oponent této technologie. Nemám na to, abych se s Tebou pouštěl do odborné diskuse, ale mám ze své migrace dost praktických UŽIVATELSKÝCH zkušeností na to, abych mohl oponovat Tvým tvrzením o "pár porcentech výkonu navíc" nebo "zhruba stejném výkonu A64".

Celá tahle diskuse je stejně nesmyslná, jako například hádka o smysluplnosti létání Concordy za šílené peníze - všechny spory utnul kritický bug, který stál mnoho životů a následný pokles zájmu o tento typ přepravy. C2D se ale prodávají čím dál lépe a tak ani Tobě nezbyde než přijmout fakt, že je to SKVĚLÝ a PŘELOMOVÝ procesor, který v sobě zahrnuje technologický pokrok posledních let, a to včetně více jader...

Btw, jedno pozitivní hodnocení jsi dostal i ode mě za věci, ve kterých s Tebou souhlasím - přesto Ti tu oponuji a tvrdím, že Tvůj pohled je velcie specifický a hodně odtržený od běžné reality...