Ano, přesně tak. Když to někdo neumí, tak pryč s ním. Je totiž placen za to, aby to uměl. Očekávám od něj výsledky. Přesně takhle funguje kapitalismus, díky nemuž USA ovládly svět. Takový přístup má tedy výsledky.
Pokud jde o Paroubka - tobě možná takový způsob vedení vadí, ale mně naopak imponuje. Takto se chovají vůdci, loseři se smiřují s aktuálními možnostmi.
Je tak levný jen díky konkurenci v podobě AMD. Pro mě je ale stále příliš drahý, CPU za pět tisíc je prostě moc vzhledem k tomu, že proti A64 3500+ za poloviční cenu nenabízí nic moc navíc. Pokud Intel není schopen nabídnout nižší cenu, pak by měl popřemýšlet o výkonových rezervách ve své organizační struktuře.
Jakmile, možná, v budoucnu... to už jsem tu slyšel mnohokrát. Mě ale zajímá, co je teď, protože věc kupuju teď. Toto se nezmění přes noc. A než ony programy budou (zda vůbec), může to být klidně pět, deset let. Dnešní dual-core za nehorázné cenové navýšení (vzhledem k nárůstu výkonu) bude pak v bazaru za pár stovek.
Problémy s multithreadingem nespočívají v odladěnosti/neodladěnosti jednotlivých threadů, ale v předávání si výsledků a možném předbíhání některých úloh.
Už jsem zde uváděl jako příklad WinRAR 3.60 a jeho chybu. Mimochodem, proč se na ní přišlo až tak pozdě? Důvod je úplně zřejmý - protože multithreaded chyby často v debuggeru neohalíš.
Nějak si nedokážu představit, že by kompilátor něco dělal ve více vláknech. Můžeš nám objasnit, jak si to představuješ? Zřejmě jsi myslel kompilování více zdrojových souborů pomocí více instancí GCC. To ale není multithreaded program, nýbrž klasický multitasking.