No jasne, at si klidne zkrachuji, dyt my ty kompy vlastne vubec nepotrebujem, zejoTak jsem se uz dlouho nenasmal.
Fakt se mi libi tvuj nazor typu: me nezajima, ze to nejde, ja to proste chci a chci a chci a jestli to nedokazate, tak pryc s vama....takovej je prej presne paroubek, mimochodem...
K cene: zda se mi to, nebo jsou DC napr. od intelu vpodstate nejlevnejsi CPU v historii (intelu) co se relativniho vykonu (i v ST SW) tyka? I ten nejlevnejsi core2duo je fakt nabusenej procesor a to stoji nejakych 6tis nebo kolik, to mi z historickeho hlediska pripada jako dost levny. A pentium D je doslova za hubicku, navic to je zaroven i primotop a to se vyplati
Je to presne, jak tu napsal Fox. Jakmile se jednou programatori/kompilatory nauci delat MT SW, bude vice CPU VZDY vyhoda. A jelikoz vykonu neni nikdy dost (alespon pro vedu), tak to bude vzdy lepsi. Jedina zasadni otazka je, zda nemas pravdu v tom, ze MT SW je mene stabilni. Ja si umim predstavit, ze takovy oddeleny thready konkretne ve hre se daji lepe odladit, nez kdyz to je vsechno v jednom. Mozna se pletu. Cas ukaze. Kazdopadne linuxove programy jiz velmi casto MC (multi-core) podporuji a nezda se mi, ze by nejak padaly, spise naopak. Treba takove GCC, se kterym kompiluju ve dvou vlaknech, mi jeste nespadlo ani jednou a ze se v gentoo docela zapoti![]()