No a jsme u jádra pudla - za výše uvedené přínosy jako "amatér" rád zaplatím dvakrát tolik, spotřebu neřeším a nespolehlivost jsem nepozoroval... a k tomu jako bonus druhé jádro!!!
Nechci se Tě dotnout, ale o vývoji kupředu daleko více rozhodují lamy jako jsem já, než věčně nespokojení králíci, jako jsi Ty - rozhoduje masový trh a z něj tekoucí peníze a těch pár rýpalů převálcuje dav. Kdyby to bylo na takových, jako jsi Ty, jedeme ještě pořád na K7 a VIA KT600, protože se vám evidentně na novinkách vždycky něco nepozdává...
Víš, on je trochu problém, že tady v tom flamethreadu mezi výkonem a spolehlivostí pořád účelově osciluješ a na to, že si koupíš C2D, bych vzhledem ke VŠEM Tvým argumentům a stávající sestavě nevsadil ani korunu... a myslím že málokdo tady...
Ale jasně, vždyť o tom to přece je, ne? Není to tak dávno, co jsem kupoval AMD X2 4400+ za 15.000 a kde je dnes díky novince C2D? Tohle mě jako člověka z obchodu trápí ze všeho nejmíň - teď je tu prostě C2D, je objektivně nejlepší a proto se prodává tak, jak se prodává... a AMD tak akorát mohlo srazit svoje přemrštěné ceny... >:}