Výsledky hlasování: ?

Hlasující
92. Nemůžete hlasovat
  • Mam core 2 duo a jsem spokojeny, i pres vynalozene penize

31 33,70%
  • Mam core 2 duo a jsem spokojeny, ale za ty penize to nestalo

0 0%
  • Nemam core 2 duo, ale koupim si ho

30 32,61%
  • Nemam core 2 duo a nechci ho

31 33,70%
Stránka 23 z 39 PrvníPrvní ... 1319202122232425262733 ... PosledníPoslední
Výsledky 551 až 575 z 959

Téma: Vyznam dual core

Senior Member
    Vliv
    280

Standardní Re: Vyznam dual core

Citace Původně odeslal Fox!MURDER Zobrazit příspěvek
    to bych musel vymyslet nejakou mnohem slozitejsi konstrukci a nebo to merit v us ... coz se mi fakt moc nechce ... si hraj chvili ty ...

udelat atomicky fci, ktera nad 10MB scenou pocita napr. odlesky si dost dobre atomicky nedovedu predstavit.
    atomicky robis iba dvojicu (kontrola na lock + precitanie). A tiez samozrejme atomicky zamykas.

Zlozitejsiu konstrukciu robit vobec nemusis, staci ked das medzi citanie a zapis nejaku fuknciu, ktora dlho trva (napr. 100x spocitat sinus alebo nieco take), alebo snad aj sleep(1). Myslim ze v linuxe je nejaky prikaz time (alebo tak nejak), ktory vie zistit ako dlho bezal proces.

Ide len o to, zmerat aky velky overhead znamena zamykanie.
    3570K, 16G, x25-m, itx
    xj40

Citace Původně odeslal THX Zobrazit příspěvek
    atomicky robis iba dvojicu (kontrola na lock + precitanie). A tiez samozrejme atomicky zamykas.

Zlozitejsiu konstrukciu robit vobec nemusis, staci ked das medzi citanie a zapis nejaku fuknciu, ktora dlho trva (napr. 100x spocitat sinus alebo nieco take), alebo snad aj sleep(1). Myslim ze v linuxe je nejaky prikaz time (alebo tak nejak), ktory vie zistit ako dlho bezal proces.

Ide len o to, zmerat aky velky overhead znamena zamykanie.
    JENZE! kdyz potrebujes konzistentni scenu, tak si bud musis udelat atomicky kopii xMB dat, coz te stoji cas a pamet, nebo udelat atomicky celej ten proces, nebo to proste zamknout.
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Senior Member
    Vliv
    280

JENZE! kdyz potrebujes konzistentni scenu, tak si bud musis udelat atomicky kopii xMB dat, coz te stoji cas a pamet, nebo udelat atomicky celej ten proces, nebo to proste zamknout.
    no ale to len ak by si tie odlesky pocital v jednej fukncii. Tiez by si to mohol spravit nejak tak (i ked neviem ako presne) ze by kazda fukncia pocitala iba odlesk jedneho objektu. Na zaciatku vsetky thready si nacitaju informacie o svojich objektoch, spocitaju paralelne a nakoniec zapisu pomocou zamkov. Ide len o to, ci to ma zmysel takto rozkladat - teda o kolko sa predlzi zapis koli zamykaniu oproti zrychleniu sposobenemu paralelnym vypoctom.

Nechajme to na kona - ten ma vacsiu hlavu. Alebo este na valve. Az bude vydana ta hra, tak uvidime. Ale myslim ze quaka sa im tiez do istej miery podarilo paralelizovat, tak by som netvrdil ze sa to valve nepodari tiez.
    3570K, 16G, x25-m, itx
    xj40

no critical section je ocividne totez, co mutex, jen na nizsi urovni, tudiz rychlejsi, ale nevim, cos tim chtel naznacit

resp. asi to odpovida mutexu v pthreads ...

edit: ted na to koukam, ze tohle by mohlo bejt to, co vlastne asi Valve implementovali po svym. A v linuxu, to vypada, ze takovahle funkcionalita treba uplne chybi ...
    http://msdn.microsoft.com/library/de...izesrwlock.asp
    jenze vista/longhorn only ...
    Naposledy upravil Fox!MURDER; 04.11.2006 v 19:36.
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Jelikoz jsme tu vsichni (nebo min. vsichni co s tebou nesouhlasi) proti tobe asi jen tlupa blbcu s deficitem inteligence, nasel jsem ti doufam alespon trochu oponenta na urovni. Nejakej clovek jmenem Sambous1 v debate o valve a jeho engine http://www.cdr.cz/a/diskuze/8684/0#140288 napsal:

No predelavat hry co uz jsou.... je asi mrhani zdrojema , ale do budoucna je to nutnost... multicore je budoucnost tak proc to nevyuzit... a narust vykonu roste matematicky s poctem jader... u hernich engines budoucnosti se stim urcite pocita...nas engine uz ma podporu ncores/cpus uz prakticky od zacatku... predelavat jiz hotovej engine bude-je urcite dost narocny... u jiz napsanejch her.. byl problem hned od toho co se multicore reseni objevilo..... baz patchu ve voknech a modifikovanejch driverech procaku se prakticky kazda stara hra na multi core cukala kuli diferentnimu casu na jadrech.

Jestli te zajimaji konkretni algoritmy ci primo casti kodu, muzes si s nim o tom popovidat. Az ti vysvetli, jak udelat MT herni engine, aniz by to byla "prasarna se snizenou vystupni kvalitou" , podelis se o to s nama? Jestli te to opravdu zajima, jak tady porad tvrdis, urcite bys ho mel zkontaktovat Pak se treba uvidi, jetli "pravda boli", jak jsi napsal me

Citace Původně odeslal Eagle Zobrazit příspěvek
    Domnívám se, že jsem ti jasně řekl, co si o tobě myslím a co je podmínka další diskuze s tebou. Opět jsi projevil svůj deficit inteligence, tak si asi budeš muset hovořit sám se sebou. Ostatní mají aspoň nějakou kulturu projevu.
    desktop: i5-2500K@3700MHz, MSI P67A-C43-B3, 2x4GB Kingston Value, Sapphire 5850 Xtreme 1GB 850/1100, 2xWD10EALX fake RAID-1, LG W2600HP-BF S-IPS,Razer DiamonBack, Seasonic SS-400ET-F3, Windows 7 x64 SP1 + ubuntu x64
    notebook: IBM T41p, 1.7 Pentium M, 14" 1400x1050, 1.5GB RAM, 40GB 4200r, Ubuntu 9.04
    ultraportable: IBM X41, 12" XGA 1.5GHz Dothan, 2GB RAM, 32GB CF Pretec 233x SSD, Ubuntu 9.10
    repro: Teufel Concept E Magnum PE 5.1

Ale ved tam ti prave ludia od valve pisu, ze takychto situacii, kedy sa len cita je 95% a zamykanie (a teda nemoznost paralelneho spracovania) nastava iba v 5% pripadov.
    95 nezávislých + 5 závislých situací != 100 situací s 5% pravděpodobností závislosti

pozri - valve dokaze pri renderingu paralelne pocitat pohlady z roznych kamier, efekty atd.
    To možná ano, ale na to už potřebuješ mít hotovou fyziku, která je sériová.

si ju budes moct obenchmarkovat na jednom a na viacerych jadrach.
    Benchmark ti řekne jen výkon. Pokud tento není za jinak stejných okolností (což třeba u WinRARu není), pak je výsledek zavádějící.

To mi pride ako keby sa tajilo, ze audio/video kodeky su stratovou kompresiou. Stoji ta strata kvality za to? Ano, stoji to zrychlenie enkodingu za to, ano.
    Mně ne, já vždycky preferuju co nejvyšší kvalitu. Proto mám třeba hardware takový, jaký mám - novější totiž obsahuje více chyb, což mi za ten dodatečný výkon nestojí. Až je vychytají, bude upgrade. Do té doby nic.

A co sa tyka dokazov - urobme to naopak. Ty mi dokaz, ze niektore veci NIE JE MOZNE multithreadovat.
    Už jsem ti tady uváděl příklad s fyzikou ve hře. Logickou posloupnost akcí v tomto případě nelze změnit (... protože je to podobné jako priorita operátorů v matematickém příkladě).

kapitalista atd.
    Nejsem kapitalista. To jen na okraj.

Prave diskusia (a prispevky do nej) by mala byt taka, aby citatel ziskal po precitani nove informacie (a nie iba niecie osobne nazory a postoje).
    Ano, to získal. Ale ne od vás, protože vy se jen oháníte větami typu "jde to, támhle Pepa to umí". Už ale nedokážete zdůvodnit, jak je to možné. Jen názory převzaté z webu, ale logická posloupnost vesměs žádná. Nikdo tady nebyl schopen zodpovědět, jak by bylo možné počítat fyziku ve hře paralelně s renderingem scény.

no ale to len ak by si tie odlesky pocital v jednej fukncii. Tiez by si to mohol spravit nejak tak (i ked neviem ako presne) ze by kazda fukncia pocitala iba odlesk jedneho objektu. Na zaciatku vsetky thready si nacitaju informacie o svojich objektoch, spocitaju paralelne a nakoniec zapisu pomocou zamkov. Ide len o to, ci to ma zmysel takto rozkladat - teda o kolko sa predlzi zapis koli zamykaniu oproti zrychleniu sposobenemu paralelnym vypoctom.
    S tím se dá jakž takž souhlasit (ty odlesky by nesměly ovlivňovat jeden druhý, což ale asi nelze zaručit - např. odlesk postavy o vodní hladinu na skleněnou zeď, na kterou svítí ještě něco), ale bohužel tohle není paralelismus, který by ti přinesl nějaké obrovské množství výkonu navíc. Jenom kdybys měl hodně objektů, mohlo by ti to něco dát, ale to řádově tak pár desítek procent navíc IMHO. Mimochodem, není tohle náhodou věc, kterou dělá grafická karta?

Member Avatar uživatele swarm
    Věk
    39
    Vliv
    256

Mno....koukám, že vás to tu ještě stále nepustilo...někteří z vás (většina?) si tu představuje programování her asi jako Hurvínek válku, tak si myslim, že ta diskuze je úplně bezpředmětná. Nebo tu snad někdo programoval nějakou hru? Klidně se přihlašte. Tady vám nikdo hlavu neutrhne .

Popravdě jsem myslel, že horší diskuze než když se baví vývojáři o sexu už být nemůže. Ale když se baví nadšenci do overclockingu o programování her, tak je to možná ještě slabší .
    Diagon Swarm - redaktor NOTEBOOK.cz
    Nikdy se nehádej s blbcem, nezasvěcený by nemusel poznat, že je mezi vámi rozdíl.
    Blog o mobilní technice -> [WWW]

Citace Původně odeslal swarm Zobrazit příspěvek
    Mno....koukám, že vás to tu ještě stále nepustilo...někteří z vás (většina?) si tu představuje programování her asi jako Hurvínek válku, tak si myslim, že ta diskuze je úplně bezpředmětná. Nebo tu snad někdo programoval nějakou hru? Klidně se přihlašte. Tady vám nikdo hlavu neutrhne .

Popravdě jsem myslel, že horší diskuze než když se baví vývojáři o sexu už být nemůže. Ale když se baví nadšenci do overclockingu o programování her, tak je to možná ještě slabší .
    buhuheheh dobrej postreh ...

nahodou, ja ted budu do skoly programovat damu. a just to napisu multithreadove

buhuheheh dobrej postreh ...

pozor aby si to s tym AI neprehnal a nemusel si na to potom pouzivat quad core procesor! Jedno jadro by to predsa nemohlo zvladnut popri vsetkom co k tomu patri (DX10 grafika je snad samozrejma nie?)
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Věk
    39
    Vliv
    256

No, minulý semestr jsem měl do jednoho předmětu taky hru (C, OpenGL) a využít jednoho jádra na procesoru a jednoho na grafický kartě myslim zrovna úplně stačilo .
    Nikdy se nehádej s blbcem, nezasvěcený by nemusel poznat, že je mezi vámi rozdíl.

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

Citace Původně odeslal MadCap Zobrazit příspěvek
    pozor aby si to s tym AI neprehnal a nemusel si na to potom pouzivat quad core procesor! Jedno jadro by to predsa nemohlo zvladnut popri vsetkom co k tomu patri (DX10 grafika je snad samozrejma nie?)
    Ja bych mel spise strach, aby hraci vubec hru dokoncili tak, jak maji. Zvlaste kdyby kazdy hrac mel jedno vlakno >:} By pak jeden hrac mohl skakat pres jineho, ale ten uz by tam nebyl. Ale jinak tady vidim idealni vyuziti dualcore - co hrac, to vlakno. Na clovece nezlob se v plnem obsazeni uz to chce quad core
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

no, nevim, jesli java umi DX10 a stejnak grafiku dela nekdo jinej. ja mam nastarosti to AI ...

MadCap: vsak AI by melo bejt 'tunable' ... a je fakt, ze s damou by nemel bejt problem vytizit klidne 10 jader ...

Anduril: a co teprv model 'co kamen, to jadro' nebo 'co policko na hraci desce, to jadro'

No jisteee, napsal jsem tetris v textovym rezimu v turbo pascalu Mimochodem, co si o tom pripravovanym valve engine myslis ty?

desktop: i5-2500K@3700MHz, MSI P67A-C43-B3, 2x4GB Kingston Value, Sapphire 5850 Xtreme 1GB 850/1100, 2xWD10EALX fake RAID-1, LG W2600HP-BF S-IPS,Razer DiamonBack, Seasonic SS-400ET-F3, Windows 7 x64 SP1 + ubuntu x64
    notebook: IBM T41p, 1.7 Pentium M, 14" 1400x1050, 1.5GB RAM, 40GB 4200r, Ubuntu 9.04
    ultraportable: IBM X41, 12" XGA 1.5GHz Dothan, 2GB RAM, 32GB CF Pretec 233x SSD, Ubuntu 9.10

Věk
    39
    Vliv
    256

Citace Původně odeslal Petrik Zobrazit příspěvek
    Mimochodem, co si o tom pripravovanym valve engine myslis ty?
    Mno, já jsem teda nic kolem toho nečetl (ani momentálně na to nemám nějak čas) a tento thread jsem si prolítl dost rychle. Četl jsem o tom jenom tu novinku na cdr. Nevim jestli to bylo překladem a nebo z toho novinkář něco vytratil, ale takhle mi to připomělo svou vypovídací hodnotou marketingový kecy na PR slajdech nVidie.

O tych hrach (a o sexe ) by bolo vhodne zalozit novy thread.
    Uz je tu poriadny bordel a rozdelit to poriadne nejde, tak aby sa to nemuselo zamknut.
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

Senior Member
    Vliv
    280

Tak v suvislosti s hernymi enginami ma napada pouzit pipelining podobne ako u procesorov. Napr. ak mam dvojjadrovy procesor, tak pustim herny engine 2x, jeden pocita parne, jeden neparne snimky.
    Niekedy priblizne v polke vypoctu a renderingu prveho snimku by sa precital vstup od usera pre druhy snimok, ktory by spocitalo (a dalo renderovat) druhe jadro. Ked by bolo toto druhe jadro priblizne v polke vypoctu, prve uz dokoncilo cely snimok a moze znova nacitat vstup a zacat kreslit dalsi frame.
    3570K, 16G, x25-m, itx
    xj40

Citace Původně odeslal Eagle Zobrazit příspěvek
    To možná ano, ale na to už potřebuješ mít hotovou fyziku, která je sériová.
    Mohl by mi nekdo vysvetlit, proc se tu po několikáté "fyzika" uvažuje jako nevhodná k paralelizování?
    Podle mych informaci leží budoucnost (a vlastně už i současnost-Havoc,Ageia) simulace mechaniky (i te herni) v MBS(MultiBodySystem). A MBS je problematika,pro jejiz reseni je paralelizace velmi vyhodna.
    QuadCore Q6600, GF 8800GT....workstation
    DualCore PentiumD 805 (2.66GHz@3.4GHz), Asus P5P800se,2x512 MB DDR400, DVB-T Jetway PCI tuner, 2x LCD Benq FP71E+ on Leadtek Winfast A350XT. Watercooling
    Notebook: IBM T22, 512MB RAM

Věk
    39
    Vliv
    256

Tak jsem nadhodil téma i jinde, na jistě úrodnější půdě...

http://www.ceskehry.cz/forum/viewtopic.php?t=4791

kratka citace pro Eagla:

1) Jaká má programování MT (multithreadově) ve hrách (i obecně) úskalí?
    Největším úskalím je podle mě neznalost programátorů. Kdo to s vlákny nezná, ten to dělat nemůže.

2) Jak moc vyžaduje vyšší nároky na znalosti programátora?
    Podle mě je to principiálně v pohodě, pokud je člověk vystudovaný programátor. Problémy pocítí pouze programátoři-samouci, kteří jsou zvyklí se učit jen to, co je zrovna "in", a zatímco 3D grafiku už dělají třeba 10 let, s vlákny to pro ně je nová věc poslední doby.

3) Zabere to programátorovi víc času? Jak moc se to projeví?
    Jak mám zkušenost, dělání her funguje obvykle neřízeným lavinovitým či intuitivním stylem "začneme a nějak to dopadne", použití vláken bude vesměs dost pracné. Kdyby se na to ale šlo systematicky a správně, tak to podle mě nebude složité.

Nic proti, ale ty jsi vystudovany ekonom, ze?

Citace Původně odeslal Petrik Zobrazit příspěvek
    Nic proti, ale ty jsi vystudovany ekonom, ze?
    tohle mi prosim nedelej, vypadam pak ve skole jako debil, kdyz se tady na chodbe smeju na cely kolo!

jak tam tak kukam a vidim jak sa fyzika a zvuk a kdeco pocita vo vlaknach, tak je sice jasna vyhoda multicore, ale toto predsta stihne aj single core teda pokial ta fyzika nebude pre simulaciu jadroveho vybuchu, hudba pre 50 orchestrov a AI ako hal9000
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Senior Member
    Vliv
    280

jak tam tak kukam a vidim jak sa fyzika a zvuk a kdeco pocita vo vlaknach, tak je sice jasna vyhoda multicore, ale toto predsta stihne aj single core teda pokial ta fyzika nebude pre simulaciu jadroveho vybuchu, hudba pre 50 orchestrov a AI ako hal9000
    Vo feare mas napriklad nastavenie zlozitosti fyziky - a je to v nastaveni CPU. Takze sice sa to teraz da stihat aj na jednom procesore, ale to len preto, ze sucasne hry su robene, aby to stihal singlecore. S vyssou zlozitostou fyziky sa zvysuje aj narocnost. Tak sa kludne moze stat ze hry budu mat dva urovne fyziky - low pre slabe procesory a high pre vykonne DC. Urcite by som si vedel predstavit lepsiu fyziku ako je teraz (napr. prudenie kvapalin, kyvanie sa siat, fukanie vetra a kyvanie listov na strome atd.).
    3570K, 16G, x25-m, itx
    xj40

Vo feare mas napriklad nastavenie zlozitosti fyziky - a je to v nastaveni CPU. Takze sice sa to teraz da stihat aj na jednom procesore, ale to len preto, ze sucasne hry su robene, aby to stihal singlecore. S vyssou zlozitostou fyziky sa zvysuje aj narocnost. Tak sa kludne moze stat ze hry budu mat dva urovne fyziky - low pre slabe procesory a high pre vykonne DC. Urcite by som si vedel predstavit lepsiu fyziku ako je teraz (napr. prudenie kvapalin, kyvanie sa siat, fukanie vetra a kyvanie listov na strome atd.).
    jo tak to si rad pockam kym to niekto naprga zatial aj ten FEAR utiahnem sempronom

Senior Member
    Vliv
    280

jo tak to si rad pockam kym to niekto naprga zatial aj ten FEAR utiahnem sempronom
    skus si na tom semprone urobit benchmark - raz daj physics na low a raz na high, ze aky to bude mat plyv. Inac ked nemas physics na high, tak sa niektore veci nedaju - ak strelis do tlakovej flase, tak ostane na zemi. Ak mas physics high, tak normalne zacne lietat ako napr. v hl2.

Na digitlife vysiel nejaky test procesorov, je tam sempron 3600+ a A64 x2 3600+ co su uplne rovnake procaky, az na to ze ten druhy je dual core (2ghz, 256k cache). Takze si mozete porovnat vykon. Zaujimave je to najma v hrach, kde ma celkovo X2 asi o 20% vyssi vykon. Obrazky maju robene ako flash, takze to sem nemozem dat.

EDIT:
    na anandtechu vysla rozsirena verzia toho clanku o valve enginoch a je tam este jeden benchmark (a ine testovacie zostavy)
    http://anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2868
    Naposledy upravil THX; 07.11.2006 v 20:04.
    3570K, 16G, x25-m, itx
    xj40

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. dual core notas s grafickou buducnostou
    Založil Lord Skullhead v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 10.04.2006, 17:48
  2. jak je to s tim dual channelem?
    Založil vaga v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 26
    Poslední příspěvek: 06.08.2005, 18:43
  3. P4 2.8GHz vykonnejsi nez dual opteron 240 na linuxu?
    Založil Petrik v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 20.09.2004, 07:56
  4. Ma vubec Dual chanel u AMD vyznam?
    Založil Uncle Fucker v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 25
    Poslední příspěvek: 18.02.2003, 23:02
  5. Jake pameti pro dual channel?
    Založil Evils v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 02.02.2003, 01:22

Pravidla přispívání