Výsledky 1 až 25 z 237

Téma: iPad

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: iPad

No ono možná by bylo lepší hodnotit po nějaké době používání - přece jen dojmy kolegů asi jdou těžko srovnat, stejně tak hodinové užívání.

HD2 má diplej kapacitní, WM6.5 samy o sobě jsou na dotyk nevhodné, nicméně já zmiňuji HTC Sence, které vystačí na 90% úkonů, které s tlf. dělám. S dotykovými plochami problém nemám, a díky většímu displeji se na HTC lépe píše, dispej iphonu je menší a dělal jsem více chyb.

Rychlost v menu lze těžko srovnat, tam jsou ty přístoje stejné ( - reagují bez cukání, odezvy, prostě hned). Srovnávám rychlost při brouzdání na internetu, zvětšování stránek,přepínání mezi taby, kde je IPhone prostě pomalejší.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Senior Member Avatar uživatele svaca
    Věk
    48
    Vliv
    309

Standardní Re: iPad

Citace Původně odeslal Zdenek Dubnicky Zobrazit příspěvek
    No ono možná by bylo lepší hodnotit po nějaké době používání - přece jen dojmy kolegů asi jdou těžko srovnat, stejně tak hodinové užívání.

HD2 má diplej kapacitní, WM6.5 samy o sobě jsou na dotyk nevhodné, nicméně já zmiňuji HTC Sence, které vystačí na 90% úkonů, které s tlf. dělám. S dotykovými plochami problém nemám, a díky většímu displeji se na HTC lépe píše, dispej iphonu je menší a dělal jsem více chyb.

Rychlost v menu lze těžko srovnat, tam jsou ty přístoje stejné ( - reagují bez cukání, odezvy, prostě hned). Srovnávám rychlost při brouzdání na internetu, zvětšování stránek,přepínání mezi taby, kde je IPhone prostě pomalejší.
    Koukam asi kazdy mame jine HTC
    Na htc se ti pise hlavne lepe, protoze jsi zvykly ... neni problem iphone otocit ..
    HD2 je zoufale pomale v porovnani iphone nebo android 2, kdyz ty pristroje mam vedle sebe , je zalostne pozorovat, co predvadi priblble wm6,5 s tak rychlym HW, jako HD2 ma ... Ale zase treba bold 9700 je snad rychlejsi nez iphone 3gs a taky se mi na qwerty boldu pise hure nez na iphone, ale to bude tim, ze na iphone jsem napsat tisice sms a na bolbovi 2

Nicmene zpatky k ipadu, ta klavesnice je presne jak ma byt, ne zadnej malej zmetek, ale hezky pres pul obrazovky
    Naposledy upravil svaca; 30.01.2010 v 15:07. Důvod: hrubky
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání