Výsledky 1 až 25 z 237

Téma: iPad

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: iPad

Citace Původně odeslal Petrik Zobrazit příspěvek
    http://www.youtube.com/watch?v=wwyRpAL4i-A preskocte prvni minutu kecu a kochejte se
    To video se imho moc nepovedlo, jednoznačně nejhorší produktové video od Applu co jsem za poslední dobu viděl.

Má stejné našvary jako celá středeční keynote, sledoval jsem ji včera ze záznamu, viděl jsem tak 4/5 a moc to Applu nevyšlo, jsou si příliš jistí sami sebou a slova jako "best e-mail experience ever" zní hodně vtipně. Jobs stále opakoval "we are so excited" a "this is phenomenal" (druhou repliku bych odhadnul tak na > 20 opakování), ale zdálo se mi, že těmi (a mnoha dalšími) silnými slovy jenom zakrývá, že zase taková pecka to není. Velmi vtipné to bylo zvláště v kombinaci s dost chladným publikem, v některých momentech mi připadlo, že Jobs dává pauzu vyloženě na bouřlivou reakci publika a ona nikde.

Zařízení samotné se mi celkem líbí, i když využití bych pro něj, jakožto fanoušek poctivých papírových knih, asi neměl, jako cool internet browser na záchod je to totiž trochu drahá sranda. Zdálo se mi, že zařízení je docela pomalé, hlavně na Jobsobě prezentaci mi připadlo, že dost dlouho trvá než se provedou některé akce, rozhodně déle než u iPhonu.
    Naposledy upravil frelichl; 29.01.2010 v 23:29.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání