Výsledky 1 až 25 z 237

Téma: iPad

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Moralles
    Věk
    44
    Vliv
    282

Standardní Re: iPad

Citace Původně odeslal Zdenek Dubnicky Zobrazit příspěvek
    mel jsi hd2 v ruce? ja mam v soucasne chvili iPhone a hd2 - htc sense je rozhodne lepsi. stejne take je htc podstatne rychlejsi

sorry zdenku ale win mobile jsou na dotyk takovy sunky ale tak hrozny...
    u HTC se bez stylusu neobejdes (je to teda asi tim ze maji 2x vetsi rozliseni nez iPhone) a dotykovy zony jsou strasne maly.
    proste zadnej telefon nema takovej dotykac jako iphone. at to ma symbian nebo WM. docela dobre je na tom az ta posledni Nokie s linuxem N900.
    no a o te rychlosti... ty HTC taky nejsou zadnej zazrak.

(BTW neplacem nejaky neovereny nesmysly - uz 5let delam ve firme ktera se zabyva vyvojem her jak pro JAVU tak ted pro iPhone, takze rukama me proslo vice nez 1000 druhu tel. japonske Doja, americke BREW,evropske Java a vsechny typy iPhonou, iPodu - takze mam opravdu realne srovnani)

jako kdyz prisel iPhone, tak ja sem byl ten, co ho v praci zavrhoval a rikal jsem neposerte se z jabka stejne to nic neumi. ted ho pouzivam cca 3 mesice a musim uznat ze ten dotyk ma opravdu ze vsech nejlepsi a taky je pravda ze toho moc neumi, ale to co umi, umi dobre.
    Naposledy upravil Moralles; 29.01.2010 v 23:59.
    PC: X61, FOTO: Canon 450D, Carl Zeiss Pancolar 50/1.8, Pentacon 50/1.8 | Nikon FE + tokina 24/2.8, http://hdsunset.blogspot.com/ - http://robinrezek.com/

Senior Member mince Avatar uživatele puki
    Vliv
    297

Citace Původně odeslal Moralles Zobrazit příspěvek
    ... taky je pravda ze toho moc neumi, ale to co umi, umi dobre.
    Trochu cudne potom vyznievaju hesla ako z toho videa "I don't have to change to fit the product, it fits me", ktore okrem PR kde to maju na praci, opakuje aj sfanatizovany dav...
    Rozumny clovek si to uvedomuje a nieje zaslepeny. Osobne nezavrhujem Apple ale vidim ten premrhany potencial co ma stve. A to ze vvynasam nedostatky je o tom, ze chcem slusne zariadenie a je mi jedno ci to bude Apple, HTC,...
    A to, ze napriklad aby clovek pripojil BT klavesnicu k iPhonu, co marketingovo je ohlasovany ako s podporou Bluetooth, znamena studium netu na vyhladanie jailbreaku, laborovanie s updatom, stratu zaruky po update a este hladanie hacknuteho bluetooth stacku; tak to nepovazujem za plus daneho produktu. Keby to tak bolo rovno zo skatule, alebo keby sa to dalo spravit oficialnym SDK a Apple by to povolil predavat v App store tak potom by to bolo inak.

PS co sa tyka dotykacu, treba porovnavat minimalne rovnaky technologicky pristup A este k tomu zapocitat patenty co Apple kupil s danou firmou co vyvinula multitouch. Tie si dost tvrdo brani aj za hranice pripustnosti a chvilu potrva kym ostatni najdu cestu okolo.
    Naposledy upravil puki; 30.01.2010 v 00:19.

No ono možná by bylo lepší hodnotit po nějaké době používání - přece jen dojmy kolegů asi jdou těžko srovnat, stejně tak hodinové užívání.

HD2 má diplej kapacitní, WM6.5 samy o sobě jsou na dotyk nevhodné, nicméně já zmiňuji HTC Sence, které vystačí na 90% úkonů, které s tlf. dělám. S dotykovými plochami problém nemám, a díky většímu displeji se na HTC lépe píše, dispej iphonu je menší a dělal jsem více chyb.

Rychlost v menu lze těžko srovnat, tam jsou ty přístoje stejné ( - reagují bez cukání, odezvy, prostě hned). Srovnávám rychlost při brouzdání na internetu, zvětšování stránek,přepínání mezi taby, kde je IPhone prostě pomalejší.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Senior Member Avatar uživatele svaca
    Věk
    49
    Vliv
    316

Citace Původně odeslal Zdenek Dubnicky Zobrazit příspěvek
    No ono možná by bylo lepší hodnotit po nějaké době používání - přece jen dojmy kolegů asi jdou těžko srovnat, stejně tak hodinové užívání.

HD2 má diplej kapacitní, WM6.5 samy o sobě jsou na dotyk nevhodné, nicméně já zmiňuji HTC Sence, které vystačí na 90% úkonů, které s tlf. dělám. S dotykovými plochami problém nemám, a díky většímu displeji se na HTC lépe píše, dispej iphonu je menší a dělal jsem více chyb.

Rychlost v menu lze těžko srovnat, tam jsou ty přístoje stejné ( - reagují bez cukání, odezvy, prostě hned). Srovnávám rychlost při brouzdání na internetu, zvětšování stránek,přepínání mezi taby, kde je IPhone prostě pomalejší.
    Koukam asi kazdy mame jine HTC
    Na htc se ti pise hlavne lepe, protoze jsi zvykly ... neni problem iphone otocit ..
    HD2 je zoufale pomale v porovnani iphone nebo android 2, kdyz ty pristroje mam vedle sebe , je zalostne pozorovat, co predvadi priblble wm6,5 s tak rychlym HW, jako HD2 ma ... Ale zase treba bold 9700 je snad rychlejsi nez iphone 3gs a taky se mi na qwerty boldu pise hure nez na iphone, ale to bude tim, ze na iphone jsem napsat tisice sms a na bolbovi 2

Nicmene zpatky k ipadu, ta klavesnice je presne jak ma byt, ne zadnej malej zmetek, ale hezky pres pul obrazovky
    Naposledy upravil svaca; 30.01.2010 v 15:07. Důvod: hrubky
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání