No, taky jsem spíš na tý prodejní straně půltu, nejsem teda obchodník, ale lidí z obchodu a reklamací se musim zastat. Základnmí chyba tady je, že nefunguje žádnej orgán co by toto ošéfoval a kontroloval. Všechny Eshopy i ty největší podvádějí, jinak by krachovali, protože lidi koupěj i ten největší shit když je o korunu levnější, ano, jsme v čechách. Vzhledem k tomu, že je to už jaksi normalizované, soudit se s větší firmou, good luck.
Jsem zvědavej jak normální smrtelník s normálním platem při případném sporu uspěje proti třeba takový Alze s jejich právníkem + jejich štědrostí vůči jiným osobám v procesu. Tady nejsme v USA kde dáš kočku do mikrovlnky a ještě na tom milion vyděláš.
A jen tak btw. k zaměstnancům. Většinou to vůbec neni o tom co on chce nebo jakej zákon zná. Průměrně přijde 1 - 3 prudiči deně, takže tito lidé zákony znaj velice dobře, ale nemohou jít za pravidla který má firma interně, jinak by jim šéf vzal prémie, případně je to nechal zaplatit. I kdyby oni jednali správně a šéf je nutil porušovat zákon. Nelíbí se ti to? Jdi dělat jinam, ukažte mi kam a hned tam jdu.......