Citace Původně odeslal PetrT Zobrazit příspěvek
OT: není možnost rozhodnutí následujících kroků při neodstranitelné závadě dle kupujícího jen v prvním půl roce po koupi? Nikde nevidím uvedené jak je MB starej.

Mimochodem. Tuším že SIL měl v podmínkách při reklamaci monitorů (tehdy tuším Huyndai) uvedeno, že při reklamaci vadného monitoru mohou dodat jiný opravený monitor (stejný typ, parametry, jen jiné SN).
Nellere - když jsi tam tu desku dával, měl jsi je upozornit jakou formou chceš raklamaci řešit. Plakat teď je imho pozdě. Můj názor je takový, že když jsi viděl jiné SN, tak jsi zatoužil po penězích

PS: s Brněnským Softcomem mám jen ty nejlepší zkušenosti a tohle jsem nikdy nezažil.

Jelikož technik věděl, že mám již třetí reklamaci a téměř po sobě (vadná deska...špatně opravená deska a posledni reklamace byla ta, že jsem ji ještě ten den donesl, pač MB byla po výdeji z reklamace mrtvá úplně), tak do reklamačního listu napsal, že žádám dobropis...takže do servisu tento požadavek byl zaslán.

jestli se nepletu, tak v občanském zákoniku je psáno (laicky řečeno):
projeví-li se závada do šesti měsíců od data prodeje-jedná se tedy o skrytou vadu při prodeji=můžes si vybrat zda chceš zboží vyměnit nebo opravit.
projeví-li se v průběhu záruční doby neodstranitelná závada=výměna za jiný/nový kus, tak máš po celou dobu této záruky (v ČR nyní 2roky) nárok na odstoupení od kupní smlouvy-můžeš žádat o výměnu za nový kus nebo můžeš žádat o dobropis.

Jestli se pletu, tak mě prosím opravte.

ps: opakuji, deska je to super, ikdyž se již neprodává, tak kdybych dostal nový kus s novou zárukou, tak toto asi neřeším....