Samozřejně tak to bylo myšleno - to že jedna bába povídala mě v dnešní době nezajímá - tady mi to podepište že mi to uznáváte (když o tom mluvíte) a já odcházím do pokladny si vyzvednout prachy a nebo jinou desku...
A pokud ti řekne že to stejně musí prověřit servis tak at si pohádky o tom že se mnou souhlasí nechá...
Další věc je (s MSI) že pokud ti někdo vrací desku která je očividně opravená, tak se prostě nedám !
1) buď si vychcanej a chtěl si prachy, ale opravou desky jsi toho nedocílil (bez urážky beru v úvahu jen varianty)
2) máš opravenou desku - tak si ji odnes domů a vyzkoušej
ovšem NAPŘED SI NECHÁM potvrdit, že desku opravovali a že tedy mám nárok na další 1/2 rok k dobru (od vyřízení reklamace). Prostě nenechám si věšet bulíky na nos.
2b) pokud ani po "nechtěné" opravě deska nejde, přijdu po druhé že to opět dojebali a znovu reklamuji, už s fotkou desky, abych si byl jist že tam opět něco "nepoladěj"...
Neber to jako navážení do tvé osoby, ale prostě nemsíš se nechat ochcat !
Raději zůstanu v prodejně a obvolám SOS, známý, prostě kde koho (když si nejsem jistý) ale řeším to namístě.
Většinou ti nakonec nějak vyhověj - protože tam budeš zaclánět a nasrávat čekající jiné zákazníky a je samotné to nebude bavit.
ADD: btw hovořím ze zkušenosti kdy jsem reklamoval kraťasy v jenom obchodě na Chodově. (a jen pro info řešil jsem ztrátu barvy (ale fakt totální) a to do 1/2 roku od koupě)
Mohl jsem si vybrat jesli opravit a nebo vyměnit (řekl jsem že mi to je jedno, ikdyž mi bylo jasné že oprava je nemožná, ale kalhoty jsem chtěl klidně nové)
Po 14ti dnech mi volali že se mohu stavit - slečna za pultíkem mi řekla že mi reklamaci uznali a že si mohu vybrat jiné zboží v té hodnotě (pokud by bylo něco dražší že bych to doplatil). Na to jsem ji řekl, že to ani omylem, že tou výměnou se bere výměna totožného zboží. Na to mi řekla že stejné zboží už nemají a ani nebude - následovalo vrácení peněz.
To odmítla s tím že prej kdyby mi je dala že by jí to strhli z platu,(úsměvné že ?) řekl jsem že to je smutné ale že to je její boj. A ať mi tedy zavolá nadřízenou, případně někoho kdo to může rozhodnout... Řekla že jí to teď už nikdo nevezme (bylo 20:30 a mají do 21:00).
No hádejte co se stalo - málem mě ve 21:15 vyváděl sekuriťák z krámu ovšem tomu jsem hrozil že na něj zavolám policii jestli se mne jen dotkne, že tu řeším reklamci...
Nakonec kde se vzalo tu se vzalo najednou slečna vytáčela jistou obchodní ředitelku obchodu, která řekla ať mi to dá. Jenže slečna ji s leodvým klidem odpověděla že jeji kolegyně už odešla a že ta má klíče od kasy (no ironie osudu). Z toho jsem pochopil že prachy asi fakt nedostanu, tak odešel že to vyřešíme zítra s tím že jsem nic nepodepisoval, nepřevzal a nechal to otveřené (však taky ještě běžela lhůta 15dní).
Druhý den to mělo pokračování, kdy jsem napřed volal do obchodu jestli se mohu zastavit, jestli bude už vše připravené abych tak opět nestrávil mládí... Dostalo se mi překvapivé odpovědi, a to že tam paní obchodní ředitelka ráno byla a že si moje kalhoty vzala na nové přezkoušení, překontrolování, no prostě kalhoty odnesla.
Tak jsem se sebral a namísto na Chodov jsem se odebral na Žižkov kde je ředitelství s.Olivieru, protože jsem chtěl paní "obchodní ředitelku" vidět.
Paní která mne uvítala mi sdělila že dotyčná osoba má prý ode dneška 14 dní dovolenou (opět úsměvné), a tak jsem celý svůj příběh řekl asi 4 lidem které se v kanceláři nacházeli. Dále jsem doplnil, že fakt nechápu proč když má reklamace byla uznána, to paní "obch.ředitelka" opět ztopila ?! No stejná paní která mi otevírali i dvěře dodala jak moc ji to mrzí a dávala mi celých 1400 do ruky (a tu korunu ať prý nehledám). A dodávala, že doufá, že na jejich obchod nezanevřu.