Mam tu taky problem a chcel by som vas poprosit o radu
V novembri som kupoval v Czc 2x512MB OCZ 400DDR. Isli do zostavy mojho brata a osadene boli az koncom roka. Hned od zaciatku mal problemy zo stabilitou systemu (WinXP). Tak skusal osadit kazdy zvlast a pri jednom z nich sa vykytla chyba. Uz pri boote mu nacitalo iba neakych 130MB. Tak mi to poslal spat do prahy a ja som ten konkretny modul testoval memtestom86 a vyhodil mi tam kvantum chyb. Som dost laik v tomto (neviem ako ulozit report z memtest, ak je vobec nieco taketo mozne.) Tak som im tam tu ramku vratil, ze je zrela na reklamaciu a oni, ze ok, otestuju a v pripade, ze je vadna, daju novu. S tym, ze sa mi ozvu hned na druhy den. Po tyzdni co ich tam bombardujem mailami a telefonatmi (bez vysledku) mi konecne poslali spravu: „Po otestovani nasim technikem se nam ram jevi jako v naprostem poradku, muzete si pro ni dojit" je vobec mozne, ze na dvoch zostavach (iP4 + P4P800) vykazuje chyby a im sa jevi jako v naprostem poradku? Myslim, ze ta ramka nie je v poriadku. Nevedel by mi niekto poradit co s tym … vopred dakujem za vsetky adekvatne reakcie.