Výsledky 1 až 25 z 81

Téma: Aukro chrání podvodníky - stačí když platí provize...

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele AmOK
    Věk
    56
    Vliv
    236

Standardní Re: Aukro chrání podvodníky - stačí když platí provize...

Cloveka nasere hlavne to, ze Aukro sa na jednej strane stavia do pozicie akehosi garanta serioznosti oproti beznej inzercii a na druhej, ked je niekto odrbany, tak s tym nic nechce mat.
    S tym posudkom s ktorym si s prepacenim asi potrebovali vytriet rit to je vrchol.
    Pokial sa vies dohodnut na "dodatocnej cene" s znalcom, tak by si im mal oznamit, ze im to das k nahrade. Mozno by ich to nastartovalo.
    Drzim palce.
    podpis............................................ ............ načo?

Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Věk
    56
    Vliv
    373

2no-x: Z Budějic do Písku to zase nemáš tak daleko - já na Tvém místě bych si udělal hezký výlet...
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

Mám ještě jiný nápad. Zatím to promyslím - pokud to zrealizuju, zase poinformuju

Díky za morální podporu.
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Citace Původně odeslal no-X Zobrazit příspěvek
    Mimochodem, proč by měl aukro zneužívat naštvaný kupující, kdyby dostal takové zboží, jaké si podle popisu aukce koupil? To nedává smysl
    Někteří kupující totiž trpí slepotou a nečtou pořádně popis; stejně jako některé popisy jsou vedeny podobně jako smlouvy o finančních půjčkách podomních dealerů-malinkými písmenky na konci nějaká zásadní skutečnost. Tím nechci říci, že nejsi v právu, tvrdě do něj a držím palce.

Citace Původně odeslal AmOK Zobrazit příspěvek
    Cloveka nasere hlavne to, ze Aukro sa na jednej strane stavia do pozicie akehosi garanta serioznosti oproti beznej inzercii a na druhej, ked je niekto odrbany, tak s tym nic nechce mat.
    A to je přesně ono. Také jsem měl na aukru problém, že zboží nebylo dle popisu, a ačkoliv vytváří dojem bezpečnosti nákupu, pěkně se na mne vys**li. Naopak na ebayi mi přišlo zboží ve stavu i lepším, než bylo v popisu, až jsem se divil. Nutno dodat, že špatné zkušenosti se vyskytují i na ebayi, a některé historky jsou horší než zde zmiňovaná:/
    Naposledy upravil berraneck; 12.06.2009 v 20:36.
    IBM
    Lenovo
    Kriglnakafe

Souhlasím, i na ebai jsou podvodníci a jsou i tací, kterým to prochází, ale jejich koncentrace je nižší, než tady...
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Senior Member Avatar uživatele Hynchenzo
    Věk
    43
    Vliv
    293

Historky s aukrem jsou lepsi nez pohadky na dobrou noc. Od zadosti na zruseni prihozu z ruznych smyslenych duvodu az po vulgarni emaily uzivatelu. Prijde mi, ze se tam neumerne zvysuje koncentrace blbcu. Na druhou stranu je tam i mnoho velice slusnych prodavajicich/kupujicich.
    Nicmene o mnoho lepsi zkusenost mam stale s ebay, kde jakykoliv problem byl vzdy protistranou resen minimalne omluvou s nabidnutim slevy ci noveho zbozi (nehlede na postovne).

EDIT: Jak ted procitam forum na aukru, dochazi k ze strany aukra k mnohem benevolentnimu pristupu k neplaticum, podvodnikum. Uz zadne banovani, pouze napomenuti a cerny puntik. Pritom ma aukro takovy pontencial.
    Naposledy upravil Hynchenzo; 15.06.2009 v 22:32.
    KVFREE.net - Freediving Karlovy Vary
    Olympus E-410 + Zuiko ED 14-42mm + Zuiko ED 40-150mm

No když to vezmu s nadhledem, tak bohužel existují vucurani prodejci i kupujici. Bohuzel aukcni server pouze zprostredkovava (zverejnuje) aukce, ale samotny obchod probiha mimo. Proto chapu, že se jim do nějakých represí moc nechce. Už jsem měl podobný incident, který nakonec nedopadl tak hrozně. Dostal jjiné zboží protože to původní se údajně ztratilona poště. Prodejce dával na výběr obyč poštovné za 40kč nebo doporučené za 90kč. Cena zboží 150kč. Nechal jsem si to poslat obyč. a samozřejmě nic nepřišlo. tak jsem urgoval, urgoval a urgoval. Prodejce byl arogantní a prý je moje chyba, že jsem si nepřiplatil za dobírku. Platil jsem převodem takže max. bych přišel o 200kč. Udělil jsem negativní komentář, který mi prodejce oplatil. Aukro údajně jeho komentáře neruší což mě docela naštvalo.
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

Pokud by u mě někdo trval na poslání obyčejně, tak bych mu narovinu napsal, že celá doprava jde na jeho triko a neručím za nic. Stává se totiž nějak často, že obyčejně poslané dopisy nedorazí (aspoň už jsem o tom hodněkrát četl).
    E2140 w/Gemin II, P35-DS3, 2GB Vitesta 800+, 8800GTS 512, Hitachi T7250, Samsung F3 HD502HJ, Logitech G5, Logitech K300, Dell 2209WA, Corsair HX520
    Olympus E-300 + ME-1|ZD 1445|ZD 4015|Auto-Yashinon DX 50/1.7|Pentacon Electric 135/2.8 MC
    Dali 850 Red Line (Seas + Vifa) | Rotel RC-971 | 2x SPV100p+ | Onkyo SE-200 | Paolo speaker cable
    Dell D610 (P-M Sonoma 2.26GHz, 2GB DDR2, 80GB 7.2k, Radeon X300, DVDRW, BT, IrDA, WiFi, 14.1" SXGA+)
    Xbox 360 | 120GB

Senior Member Avatar uživatele Hynchenzo
    Věk
    43
    Vliv
    293

Ony ty obycejne dopisy dorazi, ale nelze to nijak dolozit.
    Moje zasady jako prodavajiciho jsou:
    - platba predem na ucet
    - odesilat ve chvili kdy penize jsou opravdu pripsany na ucet
    - doporucena (balik se da sledovat) a pojistena zasilka (minimalne na dvojnasobek ceny obsahu)

System hodnoceni je na aukru bohuzel velice spatny. Negativa odplatou jsou bezna vec.
    KVFREE.net - Freediving Karlovy Vary
    Olympus E-410 + Zuiko ED 14-42mm + Zuiko ED 40-150mm

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání