Výsledky 1 až 25 z 81

Téma: Aukro chrání podvodníky - stačí když platí provize...

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Aukro chrání podvodníky - stačí když platí provize...

Citace Původně odeslal Connor Zobrazit příspěvek
    no-x: Bohužel tvrzení proti tvrzení to bude naprosto vždycky. Jak z toho ven? Jak by mělo vlastně aukro postupovat aby se vyhnulo tomu, že ho zneužije pro změnu naštvaný kupující?
    Já jsem své tvrzení podložil fotkama a posudkem servisního technika. Takže to není tvrzení proti tvrzení.

A především vidím problém v tom, že aukro po mě ten posudek žádalo, ačkoli ho ve výsledku vůbec nebralo v potaz. Jen díky tomu, že jsem pravidelným zákazníkem, mě stál pouze cestu a čas, ale pokud bych diagnostiku žádal jinde, zaplatil bych za ní v průměru 300Kč. Takže tento postup ze strany aukra se mi taktéž jeví jako značně "ujetý"- žádají něco, za co člověk může vydat ještě další peníze, ale nakonec to pro ně má nulovou váhu.

Mimochodem, proč by měl aukro zneužívat naštvaný kupující, kdyby dostal takové zboží, jaké si podle popisu aukce koupil? To nedává smysl
    Naposledy upravil no-X; 11.06.2009 v 20:48.
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání