ja som nerobil ziadne zavery o niecom (fotak/telo) z jednej fotky. vzdy som komentoval konkretnu fotku. ked niekto povedal, ze je niektora fotka parada a neviem aka super a mne sa to nezdalo, tak som povedal svoj nazor. kde bolo viac podobne "kvalitnych" fotiek z daneho skla, tak to uz niecom zacina svedcit. nic nesudim, len si tvorim vlasny nazor z mnoha prezentovanych fotiek a poviem ho nahlas, nic viac. urcite ten objektiv bude vo svojej triede dobry, toho sa nebojim, ze by nebol.
Dismembered: nikde som nenapisal, že E3 je shit, že fotí bláto, pomalu ostří, má malý dynamický rozsah, trpí FF/BF (pozor, novinka u 4/3) a hodně šumí. ...ono kazdy je fanusik tej "svojej" znacky a neda dopustit na svoju hracku. a ked je nieco novinka, tak je kazdy prd uplne to naj. ja by som rad videl to najlepsie, co ten fotak dokaze a verim, ze toho dokaze ovela viac. E3 je velmi dobry fotak. sam mam low-end nikon a nie som tak nadseny z kazdej ukazkovej fotky z d300 a ani z d3, ako podaktori majitelia oly z ukazok z e3... viem, nadsenie z novej hracky je velke a clovek nevnima ked je nieco niekedy horsie. casom clovek vychladne, pride nova hracka a hned ta stara bude na hovno, zastarala atd. ved to vsetci pozname.

Odpověď s citací