Výsledky 1 až 25 z 239

Téma: Olympus E-3 přichází ...

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Standardní Re: Olympus E-3 přichází ...

Dismembered:

Zabomysia vojna to je, ale myslim, ze shelll pekne poukazuje na janovu "nezaujatost". Nech sa snazi akokolvek, nezaujaty nie je nikto z nas, tak nech to nepropaguje.

Staci si prelistovat vsetky vyroky co tu odzneli. V tych zabomysich sporoch davaju zapravdu vacsinou len majitelia Olympusov

Citace Původně odeslal PiT Zobrazit příspěvek
    Dismembered:

Zabomysia vojna to je, ale myslim, ze shelll pekne poukazuje na janovu "nezaujatost". Nech sa snazi akokolvek, nezaujaty nie je nikto z nas, tak nech to nepropaguje.

Staci si prelistovat vsetky vyroky co tu odzneli. V tych zabomysich sporoch davaju zapravdu vacsinou len majitelia Olympusov
    Vidíš, já třeba u shellla jsem nějakou zaujatost vůbec neidentifikoval, natož aby se řešila - řeší se tu zcela základní a obecné věci týkající se (ne)znalosti (a to hlavně praxe), které se často vůbec nevztahují ke konkrétnímu modelu ani značce a dál případně přístup k hodnocení typu "koukám na jednu fotku a je to všechno špatně".

Když je o tomhle řeč, tak mám pocit, že ty jsi jeden z posledních, kdo by se k tomuhle měl vůbec kdy vyjadřovat a někoho soudit ... (nakonec tenhle komentář mě v tom potisící jen utvrzuje) Ale samozřejmě můžeš být v klidu, unikát nejsi, takových reakcí je všude po světě dost a všude najmě ta vybraná skupina Canonistů podobným způsobem reaguje v diskuzích, zdali je lepší 40D nebo E-3, 1Ds nebo Leica M8, 400D nebo Pentax, nic zvláštního. Jen až pochopíte, že ta druhá strana si to nepotřebuje dokazovat, to bude slávy.

Zaplaťpánbůh, že těch normálních bude vždycky víc.
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Zaujimalo by ma, preco si tak vystartoval. Ja sa neprezentujem ako nezaujaty... Prezentujes sa tak ty

Zaujimalo by ma, preco si tak vystartoval. Ja sa neprezentujem ako nezaujaty... Prezentujes sa tak ty
    Kde se tak prezentuji? Asi v threadech "konkurenčních" značek a foťáků pozitivními reakcemi, když je na co? Nestydím se za svoje názory, ať jsou jakékoliv. Zamysli se možná, čím či jak se prezentuješ ty sám.

(btw: nevystartoval jsem, je to suché konstatování a projevíš-li veřejně podruhé zájem podobným dotazem, budu ho brát za víc než řečnickou otázku a odpovím na něj, což ti bude jiště velmi milé)

Tenhle thread je celý o zprostředkování relevantních informací k novince (ano, sám jsem toho viděl a četl mnohonásobně víc) a jako služba těm, které tyhle informace zajímají - aby si ušetřili čas, který tomu dá beztak někdo jiný. Tenhle thread má skončit právě ve chvíli, kdy vyjdou reviews hlavních webů a dál ztratit na relevanci. Zopakoval jsem to tu asi pětkrát, ale stejně jako dalších věcí si toho pár jedinců zjevně náhodou nevšimlo.

Na podobné diskuze nemám čas ani chuť, tzn. min. do finálních reviews už sem nebudu nic postovat - ti, které to zajímalo mě v případě potřeby můžou kontaktovat jinak a těm pár zamindrákovaným se můžete poděkovat.
    Naposledy upravil jan555; 12.11.2007 v 19:09.
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

ja som nerobil ziadne zavery o niecom (fotak/telo) z jednej fotky. vzdy som komentoval konkretnu fotku. ked niekto povedal, ze je niektora fotka parada a neviem aka super a mne sa to nezdalo, tak som povedal svoj nazor. kde bolo viac podobne "kvalitnych" fotiek z daneho skla, tak to uz niecom zacina svedcit. nic nesudim, len si tvorim vlasny nazor z mnoha prezentovanych fotiek a poviem ho nahlas, nic viac. urcite ten objektiv bude vo svojej triede dobry, toho sa nebojim, ze by nebol.

Dismembered: nikde som nenapisal, že E3 je shit, že fotí bláto, pomalu ostří, má malý dynamický rozsah, trpí FF/BF (pozor, novinka u 4/3 ) a hodně šumí. ...ono kazdy je fanusik tej "svojej" znacky a neda dopustit na svoju hracku. a ked je nieco novinka, tak je kazdy prd uplne to naj. ja by som rad videl to najlepsie, co ten fotak dokaze a verim, ze toho dokaze ovela viac. E3 je velmi dobry fotak. sam mam low-end nikon a nie som tak nadseny z kazdej ukazkovej fotky z d300 a ani z d3, ako podaktori majitelia oly z ukazok z e3... viem, nadsenie z novej hracky je velke a clovek nevnima ked je nieco niekedy horsie. casom clovek vychladne, pride nova hracka a hned ta stara bude na hovno, zastarala atd. ved to vsetci pozname.

Administrátor マツダ mince Avatar uživatele Marty
    Věk
    43
    Vliv
    300

Že vás to baví, radši běžte všichni fotit, než tady flamewařit nad testovacíma fotkama...

shelll: až ukážeš fotky jako má jan555, tak něco říkej..

Koho technika v kreativitě omezuje, ať zvedne ruku - a ten má právo donekonečna kritizovat svoji/cizí omezující techniku.
    Ale kdo není schopen ani se špičkovou technikou udělat opravdu pěknou fotku, má právo akorát tak na to nalepit si na čelo cedulku jsem drsnej, mám 1D mkIII!

Čeho je moc, toho je moc, to co se tu řeší od toho co jsi do této diskuze přišel, shellli, už je za hranicí konstruktivní diskuze o novém modelu.

A nikdo jan555 neberte nadšení do nového přístroje, co je vám do toho komu se co líbí. Věřte, že jan555 se nespokojí jen tak s něčím a svoje nadšení má dostatečně podložené fakty z mnoha a mnoha recenzí a testů.
    CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
    WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
    SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
    PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
    HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
    OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610
    ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350

Dismembered:

Shelll se akorát snaží vyhnat výš svůj e-penis, protože je evidentně majitelem Canonu (tipuju na 70%) nebo Nikonu (29%), a dokázat si, že jemu to fotí líp

Nebo ti to tak nepřijde? Imho má tenhle thread poslání informovat takové, které zajímá info o E-3, načež mi připadají posty od shelll-a (ale i jiných), jako zbytečné a nicneříkající.
    E2140 w/Gemin II, P35-DS3, 2GB Vitesta 800+, 8800GTS 512, Hitachi T7250, Samsung F3 HD502HJ, Logitech G5, Logitech K300, Dell 2209WA, Corsair HX520
    Olympus E-300 + ME-1|ZD 1445|ZD 4015|Auto-Yashinon DX 50/1.7|Pentacon Electric 135/2.8 MC
    Dali 850 Red Line (Seas + Vifa) | Rotel RC-971 | 2x SPV100p+ | Onkyo SE-200 | Paolo speaker cable
    Dell D610 (P-M Sonoma 2.26GHz, 2GB DDR2, 80GB 7.2k, Radeon X300, DVDRW, BT, IrDA, WiFi, 14.1" SXGA+)
    Xbox 360 | 120GB

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání