Výsledky 1 až 25 z 239

Téma: Olympus E-3 přichází ...

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Olympus E-3 přichází ...

Citace Původně odeslal PiT Zobrazit příspěvek
    Zaujimalo by ma, preco si tak vystartoval. Ja sa neprezentujem ako nezaujaty... Prezentujes sa tak ty
    Kde se tak prezentuji? Asi v threadech "konkurenčních" značek a foťáků pozitivními reakcemi, když je na co? Nestydím se za svoje názory, ať jsou jakékoliv. Zamysli se možná, čím či jak se prezentuješ ty sám.

(btw: nevystartoval jsem, je to suché konstatování a projevíš-li veřejně podruhé zájem podobným dotazem, budu ho brát za víc než řečnickou otázku a odpovím na něj, což ti bude jiště velmi milé)

Tenhle thread je celý o zprostředkování relevantních informací k novince (ano, sám jsem toho viděl a četl mnohonásobně víc) a jako služba těm, které tyhle informace zajímají - aby si ušetřili čas, který tomu dá beztak někdo jiný. Tenhle thread má skončit právě ve chvíli, kdy vyjdou reviews hlavních webů a dál ztratit na relevanci. Zopakoval jsem to tu asi pětkrát, ale stejně jako dalších věcí si toho pár jedinců zjevně náhodou nevšimlo.

Na podobné diskuze nemám čas ani chuť, tzn. min. do finálních reviews už sem nebudu nic postovat - ti, které to zajímalo mě v případě potřeby můžou kontaktovat jinak a těm pár zamindrákovaným se můžete poděkovat.
    Naposledy upravil jan555; 12.11.2007 v 18:09.
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání