Stránka 19 z 57 PrvníPrvní ... 915161718192021222329 ... PosledníPoslední
Výsledky 451 až 475 z 1417

Téma: Karneval a UPC - aktualni zmeny

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní Re: Karneval a UPC - aktualni zmeny

To ze jakakoli komunikace s kabelovkama (karneval/upc) v pripade libovolnych potizi je vpodstate neresitelnej problem je vseobecne znamo. To, ze na to dlouhodobe serou, taky.

Jen vam sdelim, mozna nepodstatny, fakt. Kabelovy vydelavaj predevsim na ovcich ktery platej tu nejzakladnejsi nabidku - totez co muzou mit zadarmo na kusdrat v okne. Tehle ovci je cca 60+% vsech zakazniku. Tech co maji lepsi nabidku nebo dokonce net je tak smesne malo, ze jsou uplne nezajimavi.

Naopak, ti co maji net dokonce chteji, aby snima nekdo komunikoval, stale se nekdo musi starat o funkcnost site, dokonce chteji aby byl net cim dal rychlejsi = jen dalsi naklady. Naklady na ovce jsou +- konstantne 0. Natahne se kabel a 20let na to nemusim sahnout. Kdezto sitari si furt stezujou ze nefunguje to ci ono, navic za 1/2 si muzou sami, neda se nekam prijit a zjistit "ok, tady je prekoplej kabel", protoze je treba overit konkretni pripojku konkretniho klienta ...

Osobne muzu jen pridat, komunikace (UPC) pri zrizovani pripojky, coz jim trvalo vice nez 1/2 roku! naprosto o hovne. Kazdy tyden "zitra/pozitri... se ozveme" a samozrejme nic. Uz se tesim, az nastane najaky provozni problem. Jop, neni nad to usetrit par tisicovek za skutecneho ISP - jde o pripojku pro firmu.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Promovaný inženýr mince Avatar uživatele Doktor-Prase
    Věk
    42
    Vliv
    298

Tak teď se pro jistotu nedá dovolat ani na to 800 800 900, at jdou k sipku uz taky... Clovek si chce polepsit (O2 ADSL) a vono to nejde... himl fix...
    1) BigPiG System mk2 Phenom II x4 955; 4x2048MB DDR3; MSI FX890-GD70; CF 5830; VelociRaptor 300GB + 2xSeagate SV35.5 2TB RAID1 + Samsung F1 750GB + Samsung F2 1,5TB;Lian Li PC-8FIB; 2408WFP
    2) PigPics E-500 + ZD 1445 + ZD 4015 + SanDisk ExtremeIII 4GB + Lexar Premium 1GB - IndoCertified
    3) Pig@Work CATIA V5 r14-r18 @ Precision T5500: Intel W5590, Quadro FX3800 & Dell Ultrasharp U2410 & SpacePilot guaranteeing a minimum of 120 clicks per minute
    4) PigFun Ubuntu 9.10 @ Corsair Flash Voyager 16GB @ Mobile PiG - HP nw8240 M770; FireGL v5000; 15.4" @ 1920x1200; 1+1GB RAM
    5) MiniPig Lenovo X201i: i3 370M; 12" 1280x800 matte; 2GB DDR3 RAM; 6+ hours battery lifetime

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

ja uz jsem se rozhodl, prestavam platit - snad se potom ozvou

Nekde jsem zahledl, ze do konce rijna cca (myslim) se predelava callcentrum, takze...ale to vi asi nejlepe Fox...Kazdopadne me se to uz 3 tydny jebe a i kdyz se kamos na callcentru snazi, tak ti co jsou za nim, s tim nic nedelaji
    C2D Wolfheart stabilized...CoolingSys completed...Aurora 3D Black...full 120mm Wolfheart
    WinXP && Gentoo Powered Wolfheart http://img215.imageshack.us/my.php?i...pgentooqt2.jpg
    Intel Core2Duo E6300 1.86@3.2GHz cooled by Ninja Plus| Gigabyte DS4 | 1024MB Kingston 750@920MHz | sound | Gigabyte X1650Pro SilentPipe II | TEAC 40x & Toshiba DVD-RW | WD800JB 80GB | Logitech MX510 | Fortron 300W NP(PN) | MS Sidewinder Strategic Commander|Acer 1721hm
    C366 2@1,85V 32MB RAM, Slackware 9.1 router connected to Chello

Citace Původně odeslal pajkus Zobrazit příspěvek
    ja uz jsem se rozhodl, prestavam platit - snad se potom ozvou
    lol ozvou, dojde dopis ze pokud nezaplatis tak te odstrihnou, to byla ma jedina komunikace s karneval(UPC).
    mamka udelal jednou chybu v prikaze sekla se o 2 koruny a kvuli tomu nas chteli odstrihnout

me nastesti internet z 99% casu jede. vcera sem mel akorat pulminutovej vypadek ale jinak treba tenhle tyden to jelo porad, takze si na kvalitu sluzeb moc nestezuju (mohlo by to byt lepsi ale je to dobre).
    a ohledne jejich zakaznicke linky no to je pripad sam pro sebe, dokad to mel karneval nedalo se tam dovolat ted co to ma UPC je to s dovolatelnosti torsku lepsi ale stejne nic nevyresim protoze sem zakaznik byvaleho karnevalu a oni o me nemaji zadne inforormace ( tarify atd. kdyz sem chtel neco zmenit) s hlaskou ze pry jim spadl system ), rek bych ze v tom ted maji desnej chaos. pry meli rozeslat dopis s novym zakaznickym cislem no doted me nic nedoslo ...

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Citace Původně odeslal Ballnazzar Zobrazit příspěvek
    lol ozvou, dojde dopis ze pokud nezaplatis tak te odstrihnou, to byla ma jedina komunikace s karneval(UPC).
    mamka udelal jednou chybu v prikaze sekla se o 2 koruny a kvuli tomu nas chteli odstrihnout

me nastesti internet z 99% casu jede. vcera sem mel akorat pulminutovej vypadek ale jinak treba tenhle tyden to jelo porad, takze si na kvalitu sluzeb moc nestezuju (mohlo by to byt lepsi ale je to dobre).
    a ohledne jejich zakaznicke linky no to je pripad sam pro sebe, dokad to mel karneval nedalo se tam dovolat ted co to ma UPC je to s dovolatelnosti torsku lepsi ale stejne nic nevyresim protoze sem zakaznik byvaleho karnevalu a oni o me nemaji zadne inforormace ( tarify atd. kdyz sem chtel neco zmenit) s hlaskou ze pry jim spadl system ), rek bych ze v tom ted maji desnej chaos. pry meli rozeslat dopis s novym zakaznickym cislem no doted me nic nedoslo ...
    no jo, jenze me uz net nejede snad pres mesic, takovy sluzby odmitam platit... (jeste jsem to uplne nevzdal, volam tam kazdej den nekolikrat...)

no jo, jenze me uz net nejede snad pres mesic, takovy sluzby odmitam platit... (jeste jsem to uplne nevzdal, volam tam kazdej den nekolikrat...)
    tak to je hodne blby, to bych taky prestal platiti kdyz to nejsou schopni zpravit ..

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    298

pockej ty ses jim jeste za celou dobu ani jednou nedovolal?
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Citace Původně odeslal MISKOBOSS Zobrazit příspěvek
    pockej ty ses jim jeste za celou dobu ani jednou nedovolal?
    jednou, tam mi dal jiny cislo
    ale tam me nebavi porad dokola poslouchat hudbu, nebo obsazovaci ton...

Věk
    41
    Vliv
    298

jednou, tam mi dal jiny cislo
    ale tam me nebavi porad dokola poslouchat hudbu, nebo obsazovaci ton...
    to je fakt husty
    to se divim, zes to vydrzel tak dlouho

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Citace Původně odeslal MISKOBOSS Zobrazit příspěvek
    to je fakt husty
    to se divim, zes to vydrzel tak dlouho
    ja ten net od nich pouzivam pouze o vikendech a bracha tak 3dny v tejdnu, takze to zase tak nehori, ale stve me, ze se to vubec neda s nikym resit...

Bohužel to platit musíš, ikdyž služba není v provozu, ale při delším výpadku (tuším víc jak 48 hodin) máš nárok na vrácení peněz za dobu co jsi službu nemohl využívat, takže Ti pak peníze vrátí zpět.

Jestli už to nejede víc jak měsíc, tak to může být i důvod k odstoupení od smouvy.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Citace Původně odeslal Paolo Zobrazit příspěvek
    Bohužel to platit musíš, ikdyž služba není v provozu, ale při delším výpadku (tuším víc jak 48 hodin) máš nárok na vrácení peněz za dobu co jsi službu nemohl využívat, takže Ti pak peníze vrátí zpět.

Jestli už to nejede víc jak měsíc, tak to může být i důvod k odstoupení od smouvy.
    diky za info, budu platit dal a nasledne vymahat vraceni penez.

odstoupit od smlouvy neni cilem, rad bych sluzby vyuzival bezproblemove jako drive

bohuzel mi odesel modem ve chvili kdy se dve spolecnosti sloucili definitivne v jednu a technicka podpora prestala naprosto fungovat...(ani po dvou emailech nemam zadnou odpoved, a vzhledem k tomu ze jsem se nikam nedovolal, tak muj problem ani nikdo jeste nezacal resit)

ajajaj, to je blbý, protože by se mohli vymlouvat na to, že jsi závadu neohlásil
    na tech. podporu UPC už mám celkem dost čísel, tak je napíšu všechny, co jsem za těch pár let nasbíral:
    241 005 100
    844 111 372
    241 005 372
    729 929 111
    800 800 900
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Citace Původně odeslal Paolo Zobrazit příspěvek
    ajajaj, to je blbý, protože by se mohli vymlouvat na to, že jsi závadu neohlásil
    na tech. podporu UPC už mám celkem dost čísel, tak je napíšu všechny, co jsem za těch pár let nasbíral:
    241 005 100
    844 111 372
    241 005 372
    729 929 111
    800 800 900
    nahlasil jsem to mailem - mam i automaticke potvrzeni ze pozadavek prevzali...

mockrat dekuju! jak se utrhnu z prace tak je projedu vsechny

Asi mam v tomhle vyjimecne stesti, mam UPC v Praze asi 3 roky, 2x jsem potreboval neco resit, a vzdy se vyresilo, pak tu nejaky idiot v baraku prehazel v suterenu v ty UPC rozvodne draty k jednotlivym bytum takze neslo nic, a po telefonatu tu brzo byl technik, vse tu premeril, opravil, omluvil a jel.

Takze i u UPC to obcas jde

EDIT: jednou byl delsi vypadek, a rovnou na infolince byl automat ze je vypadek, coz je taky + protoze alespon vite ze neni chyba u vas.
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Citace Původně odeslal Commander Zobrazit příspěvek
    EDIT: jednou byl delsi vypadek, a rovnou na infolince byl automat ze je vypadek, coz je taky + protoze alespon vite ze neni chyba u vas.
    jo to ted meli i v brne kdyz byl dlouho vypadek..uz sem si myslel ze je chyba u mne...
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Věk
    41
    Vliv
    298

no ty dlouhodoby vypadky maji nahlaseny dopredu
    kdyz vypadne vetsi oblast(onehda Brno jak pise Wolferine) tak to taky meli na automatu

ja ted musim zavolat do UPC, ze se e zhorsil signal u TV, pote co me zapojily internet
    pak dam vedet jak jsem dopadl

nahlasil jsem to mailem - mam i automaticke potvrzeni ze pozadavek prevzali...

mockrat dekuju! jak se utrhnu z prace tak je projedu vsechny
    To ze ti i automat odesle ze to prijal neni vyhra bohuzel, uz temer to bude tyden cekam na sluzbu "dvojnasobny upload" bohuzel zatim se nikdo neozyva. Zkousel jsem 5x volat to prvni cislo a vzdy me to vyhodilo obsazeno. Nemam nervy ani tarif na to, abych tam volal stale dokola )

Ma nekdo nejaky recept jak na uspesny dovolani? Vim, ze se to resilo uz na karnevalzone.cz, ale treba nekteri tu stranku nenavstevuji tak maji mozna treba nejake dalsi kontakty.

@Paolo: thanks za ty cisla zkusim je treba mi prinesou uspech

Promovaný inženýr mince Avatar uživatele Doktor-Prase
    Věk
    42
    Vliv
    298

No ja sem si minuly tyden objednal UPC jednou do Prahy a jednou do Strakonic, tenhle tyden mi volali, ze v patek a v pondeli prijde technik vse zapojit.
    Uz se nemuzu dockat, O2 je strasny...
    1) BigPiG System mk2 Phenom II x4 955; 4x2048MB DDR3; MSI FX890-GD70; CF 5830; VelociRaptor 300GB + 2xSeagate SV35.5 2TB RAID1 + Samsung F1 750GB + Samsung F2 1,5TB;Lian Li PC-8FIB; 2408WFP
    2) PigPics E-500 + ZD 1445 + ZD 4015 + SanDisk ExtremeIII 4GB + Lexar Premium 1GB - IndoCertified
    3) Pig@Work CATIA V5 r14-r18 @ Precision T5500: Intel W5590, Quadro FX3800 & Dell Ultrasharp U2410 & SpacePilot guaranteeing a minimum of 120 clicks per minute
    4) PigFun Ubuntu 9.10 @ Corsair Flash Voyager 16GB @ Mobile PiG - HP nw8240 M770; FireGL v5000; 15.4" @ 1920x1200; 1+1GB RAM
    5) MiniPig Lenovo X201i: i3 370M; 12" 1280x800 matte; 2GB DDR3 RAM; 6+ hours battery lifetime

Takze neco poznatku malo poznatku sem pridam z cisel co tu zminil Paolo =)

241 005 100 - cislo vseobecne, temer nemozne se dovolat! (z mobilu to primo vyhazuje nespojeno)
    844 111 372 - cislo pro technickou podporu jen pro brnenske zakazniky
    241 005 372 - zde jsem nevolal, ale tusim linka pro technickou podporu pro mimo brnenske zakazniky...
    729 929 111 -
    800 800 900 - registracni linka na nove zakazniky, baba nevedela co je upload natoz jak se to pise, takze pozor ! Ale byla ochotna a zapsala si muj pozadavek a ze to preda urgentne nekomu kdo ma toto nastarost, takze nakonec spokojenost! Jinak temer to ani nezazvonilo a hned sem byl spojen.

P.S. volano z mobilu...

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Citace Původně odeslal Tukancheez Zobrazit příspěvek
    Takze neco poznatku malo poznatku sem pridam z cisel co tu zminil Paolo =)

241 005 100 - cislo vseobecne, temer nemozne se dovolat! (z mobilu to primo vyhazuje nespojeno)
    844 111 372 - cislo pro technickou podporu jen pro brnenske zakazniky
    241 005 372 - zde jsem nevolal, ale tusim linka pro technickou podporu pro mimo brnenske zakazniky...
    729 929 111 -
    800 800 900 - registracni linka na nove zakazniky, baba nevedela co je upload natoz jak se to pise, takze pozor ! Ale byla ochotna a zapsala si muj pozadavek a ze to preda urgentne nekomu kdo ma toto nastarost, takze nakonec spokojenost! Jinak temer to ani nezazvonilo a hned sem byl spojen.

P.S. volano z mobilu...
    tak ja doplnim:
    241 005 372 - technicka podpora, pokud se dovolate musite mit asi neskutecne stesti pro spojeni s technikem (me se stale nezadarilo z nezpocetne pokusu)
    729 929 111 - dovolate se do stejneho automatu viz vise
    800 800 900 - souhlasim, prijemne jednani, ale bohuzel vas nemohou ani nikam prepojit

Jj je to zacarovany kruh...ale tak snad to bude aspon urgovat a nebude to jak xxx-ty email z formulare, a treba se zmeny dockam, dal jsem cislo na sebe tam, tak snad brzy zavolaji =)

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Citace Původně odeslal Tukancheez Zobrazit příspěvek
    Jj je to zacarovany kruh...ale tak snad to bude aspon urgovat a nebude to jak xxx-ty email z formulare, a treba se zmeny dockam, dal jsem cislo na sebe tam, tak snad brzy zavolaji =)
    jsem v naprosto stejnem ocekavani... ale popravde tomu moc sanci nedavam a myslim, ze dokud si nezprovozni technickou podporu tak to nikdo resit nebude

jsem v naprosto stejnem ocekavani... ale popravde tomu moc sanci nedavam a myslim, ze dokud si nezprovozni technickou podporu tak to nikdo resit nebude
    Inu nechme se prekvapit! ...protoze spina se na ne neda hazet furt, je pravda, ze nas z hlediska zakazniku, kteri si plati svuj tarif tento fakt, ze jim nefunguje technicka podpora nemusi vubec zajimat. My, zakaznici, mame ve smlouve, urcite pravidla, jakozto operator a pokud to z jedne strany nefunguje, mame pravo od ni odstoupit.

Kazdopadne jsem spokojen, je pravda, ze za dob Karnevalu, to bylo lepsi, co se tyce hlavne odezvy, ale verim, ze UPC na tomto pracuje a brzy vyresi jak tento problem tak HLAVNE problem technicke podpory. Hold sjednoceni Karnevalu a UPC asi jeste bude mit chvili nejaky dozvuky

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání