Výsledky 1 až 25 z 1417

Téma: Karneval a UPC - aktualni zmeny

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Karneval a UPC - aktualni zmeny

Citace Původně odeslal pajkus Zobrazit příspěvek
    ja uz jsem se rozhodl, prestavam platit - snad se potom ozvou
    lol ozvou, dojde dopis ze pokud nezaplatis tak te odstrihnou, to byla ma jedina komunikace s karneval(UPC).
    mamka udelal jednou chybu v prikaze sekla se o 2 koruny a kvuli tomu nas chteli odstrihnout

me nastesti internet z 99% casu jede. vcera sem mel akorat pulminutovej vypadek ale jinak treba tenhle tyden to jelo porad, takze si na kvalitu sluzeb moc nestezuju (mohlo by to byt lepsi ale je to dobre).
    a ohledne jejich zakaznicke linky no to je pripad sam pro sebe, dokad to mel karneval nedalo se tam dovolat ted co to ma UPC je to s dovolatelnosti torsku lepsi ale stejne nic nevyresim protoze sem zakaznik byvaleho karnevalu a oni o me nemaji zadne inforormace ( tarify atd. kdyz sem chtel neco zmenit) s hlaskou ze pry jim spadl system ), rek bych ze v tom ted maji desnej chaos. pry meli rozeslat dopis s novym zakaznickym cislem no doted me nic nedoslo ...

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Citace Původně odeslal Ballnazzar Zobrazit příspěvek
    lol ozvou, dojde dopis ze pokud nezaplatis tak te odstrihnou, to byla ma jedina komunikace s karneval(UPC).
    mamka udelal jednou chybu v prikaze sekla se o 2 koruny a kvuli tomu nas chteli odstrihnout

me nastesti internet z 99% casu jede. vcera sem mel akorat pulminutovej vypadek ale jinak treba tenhle tyden to jelo porad, takze si na kvalitu sluzeb moc nestezuju (mohlo by to byt lepsi ale je to dobre).
    a ohledne jejich zakaznicke linky no to je pripad sam pro sebe, dokad to mel karneval nedalo se tam dovolat ted co to ma UPC je to s dovolatelnosti torsku lepsi ale stejne nic nevyresim protoze sem zakaznik byvaleho karnevalu a oni o me nemaji zadne inforormace ( tarify atd. kdyz sem chtel neco zmenit) s hlaskou ze pry jim spadl system ), rek bych ze v tom ted maji desnej chaos. pry meli rozeslat dopis s novym zakaznickym cislem no doted me nic nedoslo ...
    no jo, jenze me uz net nejede snad pres mesic, takovy sluzby odmitam platit... (jeste jsem to uplne nevzdal, volam tam kazdej den nekolikrat...)

no jo, jenze me uz net nejede snad pres mesic, takovy sluzby odmitam platit... (jeste jsem to uplne nevzdal, volam tam kazdej den nekolikrat...)
    tak to je hodne blby, to bych taky prestal platiti kdyz to nejsou schopni zpravit ..

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    298

pockej ty ses jim jeste za celou dobu ani jednou nedovolal?
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Citace Původně odeslal MISKOBOSS Zobrazit příspěvek
    pockej ty ses jim jeste za celou dobu ani jednou nedovolal?
    jednou, tam mi dal jiny cislo
    ale tam me nebavi porad dokola poslouchat hudbu, nebo obsazovaci ton...

Senior Member Avatar uživatele MISKOBOSS
    Věk
    41
    Vliv
    298

jednou, tam mi dal jiny cislo
    ale tam me nebavi porad dokola poslouchat hudbu, nebo obsazovaci ton...
    to je fakt husty
    to se divim, zes to vydrzel tak dlouho
    Apple MacbookPro 13,3 (late 2011) - je perfektni :D

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Citace Původně odeslal MISKOBOSS Zobrazit příspěvek
    to je fakt husty
    to se divim, zes to vydrzel tak dlouho
    ja ten net od nich pouzivam pouze o vikendech a bracha tak 3dny v tejdnu, takze to zase tak nehori, ale stve me, ze se to vubec neda s nikym resit...

Bohužel to platit musíš, ikdyž služba není v provozu, ale při delším výpadku (tuším víc jak 48 hodin) máš nárok na vrácení peněz za dobu co jsi službu nemohl využívat, takže Ti pak peníze vrátí zpět.

Jestli už to nejede víc jak měsíc, tak to může být i důvod k odstoupení od smouvy.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Citace Původně odeslal Paolo Zobrazit příspěvek
    Bohužel to platit musíš, ikdyž služba není v provozu, ale při delším výpadku (tuším víc jak 48 hodin) máš nárok na vrácení peněz za dobu co jsi službu nemohl využívat, takže Ti pak peníze vrátí zpět.

Jestli už to nejede víc jak měsíc, tak to může být i důvod k odstoupení od smouvy.
    diky za info, budu platit dal a nasledne vymahat vraceni penez.

odstoupit od smlouvy neni cilem, rad bych sluzby vyuzival bezproblemove jako drive

bohuzel mi odesel modem ve chvili kdy se dve spolecnosti sloucili definitivne v jednu a technicka podpora prestala naprosto fungovat...(ani po dvou emailech nemam zadnou odpoved, a vzhledem k tomu ze jsem se nikam nedovolal, tak muj problem ani nikdo jeste nezacal resit)

ajajaj, to je blbý, protože by se mohli vymlouvat na to, že jsi závadu neohlásil
    na tech. podporu UPC už mám celkem dost čísel, tak je napíšu všechny, co jsem za těch pár let nasbíral:
    241 005 100
    844 111 372
    241 005 372
    729 929 111
    800 800 900
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Citace Původně odeslal Paolo Zobrazit příspěvek
    ajajaj, to je blbý, protože by se mohli vymlouvat na to, že jsi závadu neohlásil
    na tech. podporu UPC už mám celkem dost čísel, tak je napíšu všechny, co jsem za těch pár let nasbíral:
    241 005 100
    844 111 372
    241 005 372
    729 929 111
    800 800 900
    nahlasil jsem to mailem - mam i automaticke potvrzeni ze pozadavek prevzali...

mockrat dekuju! jak se utrhnu z prace tak je projedu vsechny

Asi mam v tomhle vyjimecne stesti, mam UPC v Praze asi 3 roky, 2x jsem potreboval neco resit, a vzdy se vyresilo, pak tu nejaky idiot v baraku prehazel v suterenu v ty UPC rozvodne draty k jednotlivym bytum takze neslo nic, a po telefonatu tu brzo byl technik, vse tu premeril, opravil, omluvil a jel.

Takze i u UPC to obcas jde

EDIT: jednou byl delsi vypadek, a rovnou na infolince byl automat ze je vypadek, coz je taky + protoze alespon vite ze neni chyba u vas.
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

nahlasil jsem to mailem - mam i automaticke potvrzeni ze pozadavek prevzali...

mockrat dekuju! jak se utrhnu z prace tak je projedu vsechny
    To ze ti i automat odesle ze to prijal neni vyhra bohuzel, uz temer to bude tyden cekam na sluzbu "dvojnasobny upload" bohuzel zatim se nikdo neozyva. Zkousel jsem 5x volat to prvni cislo a vzdy me to vyhodilo obsazeno. Nemam nervy ani tarif na to, abych tam volal stale dokola )

Ma nekdo nejaky recept jak na uspesny dovolani? Vim, ze se to resilo uz na karnevalzone.cz, ale treba nekteri tu stranku nenavstevuji tak maji mozna treba nejake dalsi kontakty.

@Paolo: thanks za ty cisla zkusim je treba mi prinesou uspech

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání