No ja sem si minuly tyden objednal UPC jednou do Prahy a jednou do Strakonic, tenhle tyden mi volali, ze v patek a v pondeli prijde technik vse zapojit.
Uz se nemuzu dockat, O2 je strasny...
No ja sem si minuly tyden objednal UPC jednou do Prahy a jednou do Strakonic, tenhle tyden mi volali, ze v patek a v pondeli prijde technik vse zapojit.
Uz se nemuzu dockat, O2 je strasny...
1) BigPiG System mk2 Phenom II x4 955; 4x2048MB DDR3; MSI FX890-GD70; CF 5830; VelociRaptor 300GB + 2xSeagate SV35.5 2TB RAID1 + Samsung F1 750GB + Samsung F2 1,5TB;Lian Li PC-8FIB; 2408WFP
2) PigPics E-500 + ZD 1445 + ZD 4015 + SanDisk ExtremeIII 4GB + Lexar Premium 1GB - IndoCertified
3) Pig@Work CATIA V5 r14-r18 @ Precision T5500: Intel W5590, Quadro FX3800 & Dell Ultrasharp U2410 & SpacePilot guaranteeing a minimum of 120 clicks per minute
4) PigFun Ubuntu 9.10 @ Corsair Flash Voyager 16GB @ Mobile PiG - HP nw8240 M770; FireGL v5000; 15.4" @ 1920x1200; 1+1GB RAM
5) MiniPig Lenovo X201i: i3 370M; 12" 1280x800 matte; 2GB DDR3 RAM; 6+ hours battery lifetime
Takze neco poznatku malo poznatku sem pridam z cisel co tu zminil Paolo =)
241 005 100 - cislo vseobecne, temer nemozne se dovolat! (z mobilu to primo vyhazuje nespojeno)
844 111 372 - cislo pro technickou podporu jen pro brnenske zakazniky
241 005 372 - zde jsem nevolal, ale tusim linka pro technickou podporu pro mimo brnenske zakazniky...
729 929 111 -
800 800 900 - registracni linka na nove zakazniky, baba nevedela co je upload natoz jak se to pise, takze pozor ! Ale byla ochotna a zapsala si muj pozadavek a ze to preda urgentne nekomu kdo ma toto nastarost, takze nakonec spokojenost! Jinak temer to ani nezazvonilo a hned sem byl spojen.
P.S. volano z mobilu...
tak ja doplnim:
241 005 372 - technicka podpora, pokud se dovolate musite mit asi neskutecne stesti pro spojeni s technikem (me se stale nezadarilo z nezpocetne pokusu)
729 929 111 - dovolate se do stejneho automatu viz vise
800 800 900 - souhlasim, prijemne jednani, ale bohuzel vas nemohou ani nikam prepojit![]()
Jj je to zacarovany kruh...ale tak snad to bude aspon urgovat a nebude to jak xxx-ty email z formulare, a treba se zmeny dockam, dal jsem cislo na sebe tam, tak snad brzy zavolaji =)
Inu nechme se prekvapit! ...protoze spina se na ne neda hazet furt, je pravda, ze nas z hlediska zakazniku, kteri si plati svuj tarif tento fakt, ze jim nefunguje technicka podpora nemusi vubec zajimat. My, zakaznici, mame ve smlouve, urcite pravidla, jakozto operator a pokud to z jedne strany nefunguje, mame pravo od ni odstoupit.
Kazdopadne jsem spokojen, je pravda, ze za dob Karnevalu, to bylo lepsi, co se tyce hlavne odezvy, ale verim, ze UPC na tomto pracuje a brzy vyresi jak tento problem tak HLAVNE problem technicke podpory. Hold sjednoceni Karnevalu a UPC asi jeste bude mit chvili nejaky dozvuky![]()
Zdravim.
Chtel bych se zeptat zda nevite na jakem tel cisle se odhlasuji sluzby. Mame od UPC TEL+TV+NET a platime nejak moc, takze se poptam po nejake vyhodnejsi nabidce-kdyz mame tydle tri veci, tak snad neco nabidnou, jestli ne, tak neco asi zrusime (treba dame pomalejsi net).
ps: Bylo zde uvedeno nekolik cisel, ale ne vsechny jsou pro brnaky (A zrusit slusby taky nejde na vsech cislech, jak jsem ted zjistil
Diky za typ.
°°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°
Toto téma si právě prohlíží 2 uživatelů. (0 registrovaných a 2 anonymních)