Výsledky 1 až 25 z 73

Téma: Cybex a 14ti denni lhuta

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince Avatar uživatele meteor
    Vliv
    274

Standardní Re: Cybex a 14ti denni lhuta

Citace Původně odeslal Vykuk Zobrazit příspěvek
    Alespoň ti můžu říct, že jsem osobně informoval našeho generálního ředitele o opravdu výborné funkci našich reklamací a ten zrovna vedle v zasedačce "prcá" vedoucí reklamačního oddělení, co to tam maj za bordel Doufám, že s tím něco udělají, protože akorát přicházíme o zákazníky, což mne nebetyčně se*e!
    Děkuju za ochotu, možná nechám návštěvu až na pátek Že přicházíte o klienty je smutné, zvláště když člověk pracuje jako prodejce (doufám že jsem si tě nespletl) a je mzdově částečně závislý na prodejích. Já si Cybex vybral hlavně proto, že nabízí něco navíc (to byla - je ta 100% záruka kvality) - je smutné zjistit, že to není (alespoň v mém případě) schopen splnit.
    Myslím si, že ve finále jde ale jen a jen o člověka a o to, jakým způsobem pracuje, jak je motivován, jaké má podmínky pro práci. Takže těžko říci, kde je zakopaný pes a ještě těžší je říci, kde je kua ten můj reklamovaný monitor
    "Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."

Intel i5-8400 (CF) | GB Z370 Aorus Gaming K3 | Kingston 2x8GB HyperX Predator 3000MHz | GeForce GTX 560Ti | Samsung 860 Pro 512GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Seasonic Focus Plus 550W | SilentiumPC Armis AR7 TG | EIZO EV 2455 | Marantz PM6006 plus Wharfedale Diamond 230 + Audio-Technica ATH-T500 | Windows 10 Pro

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    298

No prodejce už díkybohu nejsem nějakej ten pátek Aktuálně dělám o něco vejš - produktmanažer foto/kamery/mobily/gps... tedy tvorba nabídky na webu, tvorba cen, nákup zboží, zákaznická podpora a trocha marketingu all-in-one

Ale máš pravdu, že prémie jsou postavený na výši prodejů a výši dosaženého zisku, takže bez zákazníků plán asi těžko splním = žádné prémie = nas*anej Vykuk

Víš co, kdyby to byl jen tvůj případ, tak mávnu rukou... ale takových je teď bohužel víc, tak jsem se v pátek nas*al a poslal jsem hodně prudící mail na vedoucí reklamací a na generálního ředitele, po konzultaci si ji pak pozval na kobereček...
    AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI MAG CORELIQUID E360 | MSI B650 GAMING PLUS WIFI | Kingston FURY 32GB DDR5-6000 | MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC | NVMe Samsung SSD 970 EVO 500GB | WD Blue 3D NAND SSD 1TB | MSI Vigor GK50LP + Logitech MX Master 3 + Xbox ONE Controler | Fortron CUT593P & Corsair RM650x | 27" HP 27xq | Windows 11 Pro 64bit | Synology NAS DS214 2TB | connected by Vodafone 500M/30M

Vliv
    274

...a snad se něco změní - zlomí, že jo. Doufám že to klapne, už kvůli mě... no i tobě, hehe.
    Ještě se podělím - mimo téma - s dnešní zkušeností na poště. Už 10 čekáme na důležitý doporučený dopis z Prahy. Pořád nejde, tak jsem dnes volal na poštu do Slušovic a docela koukal... Pošta má 14 dní nový systém doručování, čili se vše nějakým způsobem přerozděluje v Brně, takže není vyjímkou, že se na doporučený dopis čeká až 3 - 4 týdny. Legrace, že jo? A co může člověk tedy dělat? Nic, čekat
    "Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."

Intel i5-8400 (CF) | GB Z370 Aorus Gaming K3 | Kingston 2x8GB HyperX Predator 3000MHz | GeForce GTX 560Ti | Samsung 860 Pro 512GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Seasonic Focus Plus 550W | SilentiumPC Armis AR7 TG | EIZO EV 2455 | Marantz PM6006 plus Wharfedale Diamond 230 + Audio-Technica ATH-T500 | Windows 10 Pro

Senior Member Avatar uživatele MaWa
    Věk
    42
    Vliv
    284

Citace Původně odeslal meteor Zobrazit příspěvek
    Ještě se podělím - mimo téma - s dnešní zkušeností na poště. Už 10 čekáme na důležitý doporučený dopis z Prahy. Pořád nejde, tak jsem dnes volal na poštu do Slušovic a docela koukal... Pošta má 14 dní nový systém doručování, čili se vše nějakým způsobem přerozděluje v Brně, takže není vyjímkou, že se na doporučený dopis čeká až 3 - 4 týdny. Legrace, že jo? A co může člověk tedy dělat? Nic, čekat
    jojo, a co ted predvadi s obchodnima balikama, to by clovek brecel...4 dny zadna doba...nejlepsi na tom je, ze na poste tvrdi ze podle toho noveho systemu balik z usti nad labem do prahy jde taky pres brno, takze se nemuzu divit ze to ani do prahy nedoruci druhy den )
    Oficiální distributor AlphaCool pro ČR a SR...

V Cybexu jsem také jednou vracel monitor v rámci 14-denní lhůty. Peníze jsem měl na účtu asi do tří týdnů, takže v tomnto ohledu spokojenost, ale co mě zarazilo, byla naprostá neochota komunikovat. Na žádný z mnou zaslaných e-mailů a dopisů nikdo neodpověděl, takže jsem do poslední chvíle nevěděl na čem jsem.
    Chápu, že tohle vracení ve lhůtě asi zrovna nemilují, ale jedna řádka, že monitor dorazil a že to berou na vědomí by je nezabila.

Vliv
    274

Citace Původně odeslal Max Casper Zobrazit příspěvek
    V Cybexu jsem také jednou vracel monitor v rámci 14-denní lhůty. Peníze jsem měl na účtu asi do tří týdnů, takže v tomnto ohledu spokojenost, ale co mě zarazilo, byla naprostá neochota komunikovat. Na žádný z mnou zaslaných e-mailů a dopisů nikdo neodpověděl, takže jsem do poslední chvíle nevěděl na čem jsem.
    Chápu, že tohle vracení ve lhůtě asi zrovna nemilují, ale jedna řádka, že monitor dorazil a že to berou na vědomí by je nezabila.
    Největší sranda je, že ode mě nechtěli ani číslo účtu - to jsem jim nutil když jsem se tam poprvé a naposledy dovolal. Prý to musí nejdříve prověřit a pak to můžeme řešit proplacení dobropisu
    Doufám že - jak psal Vykuk - dostala šéfová (nebo to byl šéf?) reklamačního oddělení pořádného sprda a už to pofičí jak po drátkách. Jen mám obavu, aby to takto nefrčelo až za půl roku po mnoha organizačních a personálních změnách...
    No a co mě úplně nejvíce štve a zároveň ve mně budí strach je, že ten monitor tam v tom bordelu nenajdou...

Senior Member Avatar uživatele MaWa
    Věk
    42
    Vliv
    284

Citace Původně odeslal meteor Zobrazit příspěvek
    No a co mě úplně nejvíce štve a zároveň ve mně budí strach je, že ten monitor tam v tom bordelu nenajdou...
    no tak pokud mas dukaz o tom, ze jsji jim ho poslal, tak neni co resit...

edit: tim myslim podaci stitek z posty...
    Oficiální distributor AlphaCool pro ČR a SR...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Zákon a paragraf o 14ti denní lhůtě na vrácení peněz
    Založil zed v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 28.06.2005, 16:43
  2. 14-ti deni lhuta, mezi svatky?
    Založil OBR v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 29.12.2004, 11:18
  3. Reklamace T68i a 30ti denní lhůta
    Založil CyberLucas v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 9