Zdravím, jsem pln zloby a musím se o ni s někým podělit, v tomto případě s mojí klávesnicí a LCD monitorem a následně i s vámi
Objednal jsem si u firmy Cybex monitor EIZO S1911SE-BK. Koupil jsem ho na firmu s tím, že má 100% záruku kvality na vadné pixely. Monitor přišel, vadné pixely byly, doba na vrácení 7 dní. Tak jsem kukl na stránky, odeslal e-mail s oznámením že ho vracím a proč plus popis kde ty vadné pixely jsou. Odeslal jsem ho s tím, že mají 5 dní na to poslat nový nebo vrátit peníze. Za 5 dní po odeslání jsem volal na reklamační oddělení (umění je se dovolat, zkoušel jsem to asi 5 hodin než to někdo vzal), abych zjistil situaci. Pan Veselý mi sdělil, že jim monitor nepřišel, ačkoli podle sledování zásilek České pošty ho obdrželi den po mém odeslání. Slíbil celou věc prověřit a dát mi vědět. Je to týden a kde nic tu nic, na stránkách Cybexu po přihlášení nevidím žádnou reklamaci a na reklamačním (strávil jsem tím 2 dny) mi to opět nikdo nebere, a to mám už dohromady 3 telefonní čísla.
Co z toho plyne? Že u firmy Cybex si už nekoupím ani... párátka (která navíc nevedou).
Doufám že se brzy celá záležitost vyřeší k oboustranné spokojenosti, ačkoli z mé strany se o jakékoli "spokojenosti" už mluvit nedá. Zároveň doufám, že toto je vzácné pochybení ze strany Cybexu a že vy ostatní s touto společností máte lepší zkušenosti.
EDIT: celou situaci neřeším osobně, protože jsem ze Zlína. No a pokud někdo kdo tohle čte pracuje v této firmě, prosím zkuste zodpovědné popohnat![]()

Odpověď s citací