Výsledky hlasování: ?

Hlasující
92. Nemůžete hlasovat
  • Mam core 2 duo a jsem spokojeny, i pres vynalozene penize

31 33,70%
  • Mam core 2 duo a jsem spokojeny, ale za ty penize to nestalo

0 0%
  • Nemam core 2 duo, ale koupim si ho

30 32,61%
  • Nemam core 2 duo a nechci ho

31 33,70%
Výsledky 1 až 25 z 959

Téma: Vyznam dual core

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Vyznam dual core

Tyhle blaboly nebudu komentovat. Jen ti doporucim, aby sis precetl cely clanek, ze ktereho tu bylo citovano: http://www.bit-tech.net/gaming/2006/...e_Engin/1.html
    Kdyz neveris takovymu loserovi, jako jsem pro tebe ja, treba mozna, mozna uveris vyvojarum ve Valve, ikdyz mi je jasny, ze proti tobe to jsou vylozeny zabari. A jak znam hry od valve, jsem na 100% presvedceny, ze ten jejich multi-threaded engine bude vylozene "prasarna se snizenou vystupni kvalitou" Tos me vazne pobavil

Citace Původně odeslal Eagle Zobrazit příspěvek
    To, že někdo sníží výstupní kvalitu a udělá prasárnu, kterou by si v normální situaci nemohl dovolit, neboť by tím program zhavaroval, ty považuješ za fungování? Nemáš vůbec žádné zkušenosti s programováním a celou dobu tady šíříš jen svoje ničím nepodložené teorie a bujné představy. Citace uvedená v textu je o ničem, protože takto to nemůže fungovat, aniž by v tom byl nějaký háček typu destrukce integrity dat. A pokud si myslíš, že může, tak uveď konkrétní postup, jak to udělat. Už jednou se ti to nepovedlo, tak máš druhou šanci.

Mimochodem, říkal jsem ti, že se s tebou nebudu bavit. Jednak se neumíš chovat a zadruhé nepřinášíš do diskuze žádné zajímavé informace, pouze distribuuješ svoje představy založené na jakýchsi tvrzeních z webu, aniž by ses zamyslel, nakolik jsou pravdivá. Od lidí, se kterými se bavím, předpokládám určitou inteligenci. Když jí druhá strana neoplývá, pak je taková diskuze pro mě ztrátou času. Čili pokud chceš, abychom tu nadále nad tématem DC diskutovali, uváděj nějaké konkrétní programátorské postupy, jak si multithreadování představuješ. Obecné plky mě neberou.

Nedělám anti-MC kampaň, jen říkám pravdu. Ono to bolí, viď? Tvoje ideály a teorie se pod tíhou faktů rozpadají.
    Ted pro vsechny: Dost me tam zaujal zaver:
    But the chance of physics cards taking off is pretty minimal if we draw inferences from the views of Newell on hardware. He talks enthusiastically of the "Post-GPU world" - rather like the one envisaged by AMD and ATI with their Fusion project. In this world, we see a number of homogenous CPU cores all tasked with different projects - including graphics rendering. This allows for more flexibility when it comes to splitting up workloads, and means that engine-functions such as AI and physics can become a more integral part of the gaming experience because of the scalability such an architecture adds. "All of a sudden," raves Gabe, "If your AI isn't running fast enough, you can lower your graphics resolution. That's some awesome flexibility."

Ono to je docela logicke. Graficke karty se zacinaji stale vice podobat beznym procesorum a naopak nektere procesory, napr. cell, se zacinaji napadne podobat GPUckam. Ten 80-ti jadrovy terra chip od intelu je zrejmne tim, co mel autor citovaneho prispevku na mysli. Vysoce univerzalni, masivne paralelni a velmi vykonny CPU+GPU.
    Naposledy upravil Petrik; 04.11.2006 v 03:13.
    desktop: i5-2500K@3700MHz, MSI P67A-C43-B3, 2x4GB Kingston Value, Sapphire 5850 Xtreme 1GB 850/1100, 2xWD10EALX fake RAID-1, LG W2600HP-BF S-IPS,Razer DiamonBack, Seasonic SS-400ET-F3, Windows 7 x64 SP1 + ubuntu x64
    notebook: IBM T41p, 1.7 Pentium M, 14" 1400x1050, 1.5GB RAM, 40GB 4200r, Ubuntu 9.04
    ultraportable: IBM X41, 12" XGA 1.5GHz Dothan, 2GB RAM, 32GB CF Pretec 233x SSD, Ubuntu 9.10
    repro: Teufel Concept E Magnum PE 5.1

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. dual core notas s grafickou buducnostou
    Založil Lord Skullhead v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 10.04.2006, 17:48
  2. jak je to s tim dual channelem?
    Založil vaga v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 26
    Poslední příspěvek: 06.08.2005, 18:43
  3. P4 2.8GHz vykonnejsi nez dual opteron 240 na linuxu?
    Založil Petrik v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 20.09.2004, 07:56
  4. Ma vubec Dual chanel u AMD vyznam?
    Založil Uncle Fucker v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 25
    Poslední příspěvek: 18.02.2003, 23:02
  5. Jake pameti pro dual channel?
    Založil Evils v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 02.02.2003, 01:22

Pravidla přispívání