Citace Původně odeslal Petrik Zobrazit příspěvek
Eagle, nechci ti do toho kecat, ale co to ma co spolecnyho s tim, ze jim to dost pravdepodobne funguje?
To, že někdo sníží výstupní kvalitu a udělá prasárnu, kterou by si v normální situaci nemohl dovolit, neboť by tím program zhavaroval, ty považuješ za fungování? Nemáš vůbec žádné zkušenosti s programováním a celou dobu tady šíříš jen svoje ničím nepodložené teorie a bujné představy. Citace uvedená v textu je o ničem, protože takto to nemůže fungovat, aniž by v tom byl nějaký háček typu destrukce integrity dat. A pokud si myslíš, že může, tak uveď konkrétní postup, jak to udělat. Už jednou se ti to nepovedlo, tak máš druhou šanci.

Mimochodem, říkal jsem ti, že se s tebou nebudu bavit. Jednak se neumíš chovat a zadruhé nepřinášíš do diskuze žádné zajímavé informace, pouze distribuuješ svoje představy založené na jakýchsi tvrzeních z webu, aniž by ses zamyslel, nakolik jsou pravdivá. Od lidí, se kterými se bavím, předpokládám určitou inteligenci. Když jí druhá strana neoplývá, pak je taková diskuze pro mě ztrátou času. Čili pokud chceš, abychom tu nadále nad tématem DC diskutovali, uváděj nějaké konkrétní programátorské postupy, jak si multithreadování představuješ. Obecné plky mě neberou.

Citace Původně odeslal Petrik Zobrazit příspěvek
Krome toho docela nechapu, proc se tak hrozne moc snazis delat anti-MC (multi core) kampan.
Nedělám anti-MC kampaň, jen říkám pravdu. Ono to bolí, viď? Tvoje ideály a teorie se pod tíhou faktů rozpadají.