Výsledky hlasování: ?

Hlasující
92. Nemůžete hlasovat
  • Mam core 2 duo a jsem spokojeny, i pres vynalozene penize

31 33,70%
  • Mam core 2 duo a jsem spokojeny, ale za ty penize to nestalo

0 0%
  • Nemam core 2 duo, ale koupim si ho

30 32,61%
  • Nemam core 2 duo a nechci ho

31 33,70%
Výsledky 1 až 25 z 959

Téma: Vyznam dual core

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member
    Vliv
    282

Standardní Re: Vyznam dual core

Citace Původně odeslal Eagle Zobrazit příspěvek
    Na DC si asi těžko spustíš jakoukoli diskově náročnou úlohu na pozadí. Pokud si myslíš, že ano, tak si to vyzkoušej. Ale pak nám tu nebreč, že jsi vyhodil prachy za DC zbytečně.
    Preco by som si pocas browsenia nemohol na pozadi pustit antivir
    Enkóding mnoha multimediálních formátů mi DC nezrychlí vůbec, protože daný kompresní algoritmus neumožňuje paralelizaci nebo jí umožňuje jen se ztrátou kvality. Linkem na Anandtech chceš dokázat co? Že je článek tendenční, protože nehovoří o poklesu kvality u H.264? Nebo že nepoužívá velmi oblíbený XviD, který v poslední stable verzi není multithreaded?
    ja len vravim, ze ten pokles kvality je zanedbatelny, to je vsetko
    O WinRARu zde bylo dokázáno, že jeho integrovaný benchmark nerespektuje realitu. Nechápu teda, proč uvádíš screenshot s výsledky, které jsou zcela irelevantní.
    len som chcel ukazat, ze winrar dokaze vyuzit dokonca QC, nie len DC
    Formát budu používat zásadně takový, který chci JÁ, nikoli ten, který chce výrobce CPU, protože se mu to hodí do krámu. Já kvůli něčí neschopnosti nebudu měnit své zvyky. Oni jsou totiž placeni za to, aby umožnili maximální benefit pro mě. Pokud toho nejsou schopni, je potřeba je vyhodit a nahradit někým, kdo to zvládne lépe.
    ukaz mi kde ta kto nuti pouzivat nejaky iny program/kodek atd. Thread by sa asi mal premenovat na "Eagle:moje oblubene programy nevedia vyuzit DC a preto je dc na h*" No a co. Moje oblubene programy DC vyuzit dokazu.

Formát budu používat zásadně takový, který chci JÁ, nikoli ten, který chce programator (protoze se mu napr. lepe programuje), protože se mu to hodí do krámu. Já kvůli něčí neschopnosti nebudu měnit své zvyky. Oni jsou totiž placeni za to, aby umožnili maximální benefit pro mě. Pokud toho nejsou schopni, je potřeba je vyhodit a nahradit někým, kdo to zvládne lépe.

Přítomnost bugů v multithreaded programech je jasně s vyšší pravděpodobností.
    niektore veci sa programuju lahsie multithreadovo

DC za žádných okolností nemůže být výrobně levnější než SC. Další jádra znamenají vždy více transistorů, a tedy vyšší náklady.
    netvrdim opak, kazdopadne vysledna cena sa nesklada iba z vyrobnych nakladov. Ako som uz ukazal, vysledna cena DC moze byt aj nizsia ako u SC.
    Srovnání frekvence provedené mnou je na stejné výrobní technologii. Ty mixuješ různé generace, čili tebou provedené porovnání je irelevantní.
    takze to teda znamena ze intel mohol vydat rychlejsi SC p4? Aj keby, tak nevydal, takze si ho nekupis. Teda nemas sancu ziskat rychlejsi SC. Pokial viem, pentia4 9xx su dual die package pentii 6xx - takze porovnavam procesory vyrobene na rovnakej technologii. Navyse, cena top single core modelu moze byt koli vytaznosti vyssia ako top DC modelu, ktory bude mat trocha nizsiu frekvenciu.
    Naposledy upravil THX; 02.11.2006 v 22:03. Důvod: preklepy
    3570K, 16G, x25-m, itx
    xj40

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. dual core notas s grafickou buducnostou
    Založil Lord Skullhead v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 10.04.2006, 17:48
  2. jak je to s tim dual channelem?
    Založil vaga v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 26
    Poslední příspěvek: 06.08.2005, 18:43
  3. P4 2.8GHz vykonnejsi nez dual opteron 240 na linuxu?
    Založil Petrik v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 20.09.2004, 07:56
  4. Ma vubec Dual chanel u AMD vyznam?
    Založil Uncle Fucker v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 25
    Poslední příspěvek: 18.02.2003, 23:02
  5. Jake pameti pro dual channel?
    Založil Evils v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 02.02.2003, 01:22

Pravidla přispívání