ja tvrdim zvysena kvalita, lebo novy keyframe a preto aj vacsi vysledny subor
OK, vysledna kvalita, ani subor rovnaky nebude. Ja tvrdim ze sa to bude lisit zanedbatelne, naproti comu sa rychlost enkodovania bude lisit vyrazne a teda mi to za tu malu zmenu stoji. Tak ci tak - je to stratova kompresia, takze ma vobec nezaujima ci na dvoch pocitacoch bude ten subor presne rovnaky.
Podla mna je 851 150 viac ako 702 859 a teda mutithreaded verzia okrem toho ze bola rychlejsia, v tomto pripade este aj lepsie spakovala. Ale opat opakujem - tie rozdiely su tak male, ze su (podla mna) zanedbatelne.Vysledna velkost suboru je vacsia. Je to teda ZISK kvality alebo STRATA kvality?
to je ako keby si si pustil dva rozne verzie wordu a napisal tam presne uplne rovnaky text a saveol to a vadilo by ti ze to ma roznu velkost. Aj ked je to korektne ulozene a korektne precitatelne. Co ti vadi na tom ze multithreaded winrar produkuje ine vysledky ako single threaded? Preco by to malo byt zle? Co ak ma problem viacero spravnych rieseni a nie len jedno?Zasadna otazka pre mna je ale ta, ze dostanem uplne iny subor... Proste spustim tu istu vec na roznych pocitacoch a dostanem iny vysledok. To je na pozastavenie sa.
anoProgramoval si niekedy?