Mam core 2 duo a jsem spokojeny, i pres vynalozene penize
Mam core 2 duo a jsem spokojeny, ale za ty penize to nestalo
Nemam core 2 duo, ale koupim si ho
Nemam core 2 duo a nechci ho
Black holes are where God divided by zero. - Steven Wright
2600K s AC HF14 | P8P67Deluxe s 16GB DDR3 | GTX1080 s LP2480zx | EVO850 s ICH10R | X-Fi s HD555 | TripleXtreme 360 s HPPS+ | Windows 10 + 7
Jak už jsem řekl - http://www.hydrogenaudio.org/forums/...p?showuser=138. To je kontakt na programátora LAME, běž mu to vysvětlit, když mu nevěříš.
proc sakra vsichni chtej paralelizovat jen rozdelenim do dvou stejnejch vlaken ?
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
No ale pořád je to výrazně lepší než jedno vlákno, navíc při více asymetrickejch vláknech(víc než je jader) ten program líp využije cpu s různým počtem jader. Jaký bude využití jednotlivech jader už je věc OS.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Ja bych to s fyzikou na CVUT nevidel nejak zle. Kdo chce si tu cestu k fyzice treba na FELu najde (viz. "fyzikalni ctvrtky"). Takze bych to zas tak zle nevidel. Navic pro programovani her fyzika konkretne na FELu postacuje a zbytek, co clovek hleda uz se stejne douci sam. Ono si totiz nemysli, ze pri programovani her se neni neustale co ucit. Fyzika do her a klasicka fyzika jsou dve ruzne veci. Ja myslim, ze tohle je vazne trochu blbost resit.
Navic co mam zkusenosti, tak programatori her byvaj zrovna treba ohledne matiky dost bedny. Je problem, ze ty na to stale koukas jako na generic-programatora.
Blbost. Navic vetsina opensource programu je multiplatformni, takze pod windows a linuxem se jedna o ty same programy. Mimo jine rekl bych, ze dost opensource softwaru, co ja jsem mel tu cest, neni zrovna vzorem krasneho kodu. Navic opensource toho snese dost. I to, kde by s vama sef vybehl na dve doby.
Probuh. Kam na tohle chodis?? Jako moje zkusenost je, ze tolik problemu s kompilacema jako jsem mel na linuxu, jsem na zadne jine platforme v zivote neresil. Ale i tak to samozrejme tady nejak religiozne nepodavam, jak jsou linuxovy programatori odpadem remesla.
Diagon Swarm - redaktor NOTEBOOK.cz
Nikdy se nehádej s blbcem, nezasvěcený by nemusel poznat, že je mezi vámi rozdíl.
Blog o mobilní technice -> [WWW]
2Fox&Eagle: Co si predstavujete pod pojmom asymetrické a symetrické vlakna? Objasnite. Ja poznam len ze existuju 2 rozne typy schedulerov -
asynchroný(AMP): Os bezi na iba jednom jadre, zatial co na ostatnych jadrach bezia ostatne aplikacie, thready - menej efektivne na prostriedky, lahsie programovanie
symetricky(SMP): Os bezi na viacerych procesoroch spolu s ostatnymi aplikaciami - viac efektívne využívanie prostriedkov, tazsie programovanie, v sucasnosti vyuzivajuc drtiva vecsina OS vratane vsetkych Windows, vydanych od verzie NT
X2 6000+@3420Mhz(228x15)1.45V,BOX+Windtunnel,MSI K9A2 Platinium V2, 2x2GB A-DATA Vitesta 4-4-4-12, Gainward 4870 790/1063, Corsair 750W TXEU
Acer Travelmate 4102WLMi: Centrino 1.73Ghz, 1.25GB RAM, ATI X700, 120GB Samsung, Debian lenny
Jestli to správně chápu, tak tady šlo o něco jinýho, pro ilustraci třea komprimace vidoeklipu:
symetricky - rozdělím klip na x částí a každýmu jádru předhodím jednu
asymetricky - jednomu jádru zadám komprimaci zvuku, druhýmu videa
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Sorry za hodne OT:S tim programovanim pod woknama jsem asi ulit, uznavam, ale asi to je tim, ze jsem mel tu cest pracovat ve vyvojovem prostredi embeded Visual C# 4 .Prvni veliky uspech byl, kdyz to pri instalaci neshodilo wokna (muselo se upravit bootovani woken). Dalsi velky uspech byl, kdyz to pri spusteni neshodilo wokna (uprava registru) a konecne, to nejtezsi, aby to pri kompilaci neshodilo wokna (instalace patche a uprava reg). Testovano na 4 kompech, z toho zprovozneno jen na 2, ostatni dva to poste nedali. Pravda je, ze na woknech nebude problem se zavislostma, jelikoz vsechny wokna maj asi vestinou stejny verze knihoven. To je jediny problem v linuxu: clovek musi vetsinou rucne natahat potrebny knihovny, vyjimka je gentoo a jeho portage system. Jinak se rika ze alespon co se systemu a predevsim jadra tyka, ma linux jeden z nejlepsich kodu vubec, lepsi ma mozna nejake BSD a pod. Kdyby to byla nejaka pasarna, tak by to asi nebezelo na 9 z 10ti nejvykonnejsich kompu sveta
desktop: i5-2500K@3700MHz, MSI P67A-C43-B3, 2x4GB Kingston Value, Sapphire 5850 Xtreme 1GB 850/1100, 2xWD10EALX fake RAID-1, LG W2600HP-BF S-IPS,Razer DiamonBack, Seasonic SS-400ET-F3, Windows 7 x64 SP1 + ubuntu x64
notebook: IBM T41p, 1.7 Pentium M, 14" 1400x1050, 1.5GB RAM, 40GB 4200r, Ubuntu 9.04
ultraportable: IBM X41, 12" XGA 1.5GHz Dothan, 2GB RAM, 32GB CF Pretec 233x SSD, Ubuntu 9.10
repro: Teufel Concept E Magnum PE 5.1
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)