<J/K>
A vubec ... dete s tim uz dopr****

Ja mam dual-core, stal spoustu penez, ale mam takhle
|--------------------------------->
|--------------------------------->
dlouhy e-penisy a mam dva!

Kdezto Eagle ma e-penis jen
|-----> takhle kratky a jen jeden... HEC!

</J/K>

Ja mam proste pocit ze to POHODLI(+25%), ten VYKON (+30% v prumeru) a ten E-PENIS (+100%) mi za 120% ceny stalo. (dobre, tohle je odhad 3200+ vs. E6300). A tezko bych to dosahl necim jinym.

Nekdo si DC koupi jen kvuli pohodli, nekdo jen kvuli vykonu, nekdo jen kvuli e-penisu a nekdo diky marketingovy masazi. Ale to, proc si ho ten ci onen clovek koupi, ci nekoupi, je jeho vec. A stejne tak, jako neexistuje absolutne prumernej uzivatel, neexistuje ani absolutni pravda o tom, jestli se to vyplati, nebo nevyplati. A uz vubec nemuze bejt ta pravda subjektivniho charakteru Eaglova typu 'JA nejlip vim co VY chcete, jak pocitac pouzivate a co VY budete chtit za tisic let'.

Vsichni tu placaji pate pres devate (pocitaje nejen Eagla, ale i me, Maula, Petrika, THX a dalsi, sry kluci ale tohle uz je jen nesmyslnej posthunt). Tocime se furt dokolecka, omilame furt to samy a vubec se nikam nedobereme, protoze nikdo neustoupi ze SVY pravdy. Sakra vykasleme se uz na dohady o tom, jestli je to dobra koupe pro vsechny, nebo ne. Vratte se na zem a misto vymejsleni, jak to zaonacit, aby to vypadalo dobre pro jednu stranu, nebo pro druhou stranu, se pokuste prijit na to, k cemu by nam to mohlo bejt dobry a jak z toho vytezit co nejvic. (o to se pokud vim overclockeri vzdycky snazili)

Je fajn, ze mame tolik energie, ale vyuzijme ji nejak konstruktivneji, co Vy na to?

Grrrrrr ....