-
Re: Karneval a UPC - aktualni zmeny
Citace:
Původně odeslal
silenec
To
FUP pdfko plati? Podle neho se po prekroceni limitu u tarifu "bez limitu" snizi rychlost na 64/64, coz teda moc super neni. Snad to jen zapomneli zmenit...
Pouze zapomenuto oddelat......tam je vic faktu ktery na sebe nesedi, oni to teprve zacali predelavat...ale teda docela jim to trva...a to ze na nektere info lajne Vam nahlasi, ze zadne bez limitu neni tak to uz je gool...hold leva ruka nevi co dela prava :D .... jsou to masla, ale pocitadlo nemeri tak fpoho :)
-
1 Příloh-a(y)
Tak na stránkách UPC už je informace oficiálně promítnuta do ceníku...
-
-
No tak jsem tajne doufal ze byt jsem jeste stale Karnevalak na tarifu Turbo 5M tak treba po prekroceni FUPky ( 20/20 ) na mne bude zapomenuto a FUPka nebude aplikovana, ale nestalo se tak :-D Takze to bude chtit asi opravdu prejit na UPC tarif :-/
-
tohle je fajn čtení po ránu :) já jako uživatel czfree co to je limit ??? zkuste se taky poohlédnout po této možnosti
-
Citace:
Původně odeslal
Heady
No tak jsem tajne doufal ze byt jsem jeste stale Karnevalak na tarifu Turbo 5M tak treba po prekroceni FUPky ( 20/20 ) na mne bude zapomenuto a FUPka nebude aplikovana, ale nestalo se tak :-D Takze to bude chtit asi opravdu prejit na UPC tarif :-/
viz http://karneval.cz/internet.aspx bys uz mel byt take bez limitu...
-
vidis tam nekde tarif 5M turbo ?
Citace:
Původně odeslal
MEluZíNa
-
Lidi, proč mi pořád jede to počítadlo dat na mé klientské homepage, když už je to bez limitu? Máte to taky tak? ???
-
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Lidi, proč mi pořád jede to počítadlo dat na mé klientské homepage, když už je to bez limitu? Máte to taky tak? ???
pokud mas namysli na kraken.dkm.cz tak bezi ... taky proc by nebezelo aspon mas prehled ne?
-
Citace:
Původně odeslal
Poofy
pokud mas namysli na kraken.dkm.cz tak bezi ... taky proc by nebezelo aspon mas prehled ne?
Jj, krakena jsem myslel a jde mi jen o to, že vlastně nikde nemám oficiálně potvrzené, že mě při překročení 40GB (light) normálně neutnou na nějaké hnus rychlosti...
-
Tohle Ti nepřišlo?
Citace:
Původně odeslal Klientské centrum UPC
> Předmět: Již žádné limity pro přenos dat!
>
Zrušili jsme limity!
Vážení klienti,
rádi bychom Vás informovali o dalším vylepšení internetového připojení od UPC. Po dubnovém navýšení rychlostí jsme nyní zrušili limity pro přenos dat! V případě produktu Flex byl limit pro přenos dat navýšen na 20 GB/12 hodin.
Všechny výhody internetového připojení si tak můžete užívat zcela naplno - stahovat hudbu nebo filmy, posílat fotky, hrát hry, stahovat velké přílohy emailů, sledovat televizní přenosy online nebo pořádat video konference.
Nabídka produktů internetu od UPC:
UPC Internet Rychlost až kb/s Objem pro přenos dat (GB/měs) Cena /měs.
(vč. DPH)
Flex 2048/256 20GB/12h 35Kč/12h
Starter 2048/256 20GB/bez limitu* 475 Kč Easy 3072/256 bez limitu 555 Kč Light 5120/512 bez limitu 779 Kč Classic 8192/1024 bez limitu 1 224 Kč Extreme 12288/1024 bez limitu 1 678 Kč Professional 16384/1024 bez limitu 4 533 Kč
* U tarifu Starter platí objem pro přenos dat bez omezení v případě uzavření smlouvy na 12 měsíců. V případě uzavření smlouvy bez ročního závazku platí objem pro přenos dat 20 GB/měsíc.
Věříme, že zrušení limitů je dalším krokem k Vaší spokojenosti s internetovým připojením od UPC, a že UPC Vysokorychlostní internet zůstane i nadále mezi klienty nejlépe hodnoceným připojení na trhu, jako tomu bylo v minulých letech.
V případě dotazů se, prosím, obraťte na naše klientské centrum:
Po-Pá: 8:00 - 20:00 hod.
So: 8:00 - 18:00 hod.
Tel: 241 005 100
nebo použijte náš e-mailový formulář.
S pozdravem
Vaše UPC
-
Citace:
Původně odeslal
jan555
Tohle Ti nepřišlo?
Bohužel nikoliv... Přítulce s accountem na Chodově třeba jo, ale já nic.
-
Základní údaje o objednané služběKabelový modem: 00:19:47:7C:BE:D2
Tarif: Classic
Počátek období: 2. červenec 2007
Přeneseno dat: 494,81MB / 257MB
Přístupová rychlost: 8192 / 1024 kbps
Datový limit FUP: Neomezeno
Zbývá vyčerpat: Neomezeno
:D
-
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
Základní údaje o objednané služběKabelový modem: 00:19:47:7C:BE:D2
Tarif: Classic
Počátek období: 2. červenec 2007
Přeneseno dat: 494,81MB / 257MB
Přístupová rychlost: 8192 / 1024 kbps
Datový limit FUP: Neomezeno
Zbývá vyčerpat: Neomezeno
:D
Tuhle informaci jsi vytál odkud?
-
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
Tuhle informaci jsi vytál odkud?
Nejspis z pocitadla na home.karneval.cz
-
Citace:
Původně odeslal
chinook
Nejspis z pocitadla na home.karneval.cz
Aha, já že právě takovouhle informaci přímo na UPC postrádám...
No nic, budu prostě brát jako fakt, že jsem unlimited. ;)
-
Citace:
Původně odeslal
Wolferine
.... a i kdyz to neniv e smlouve tak mne zatim porad jdou pripojit dve pc:))
Tak jak to vypada ted ? Dva pocitace stale jedou ? :-)
Ja jsem byl ted taky "donucen" prejit na UPC tarif light ( Karneval mi ukoncil akci Turbo3M + 99 = Turbo 5M ;-) )... tak nevim jestli ten router bude treba.
edit : tak uz nic :)) nevydrzel jsem silu okamziku a nez riskovat prusvih ze na druhem kompu nepojede net,zakoupil jsem router...
-
dva pc zkusim az budu doma - nahodim zas notebook
ale router asi stejen koupim...potrebuji APcko kvuli telefonu(ma wifi a umi volat pres net:) )
-
1 Příloh-a(y)
Citace:
Původně odeslal
Wolferine
dva pc zkusim az budu doma - nahodim zas notebook
ale router asi stejen koupim...potrebuji APcko kvuli telefonu(ma wifi a umi volat pres net:) )
Diky za info.. Ja stejne poridil ten router, ale info me zajima :-) .. Doufam ze se ten prevod pres ten inet formular podari uskutecnit rychle ( par dnu ). Na karnevalzone.cz jsem cetl ze to trva dlouho nez to prevedou, ale nezda se mi. Uz bych to chtel mit na UPC, pze jake kousky predvadi muj.karneval.cz... :-D viz.
-
karneval ma obrovsky problemy se siti, je videt, ze vypadek ktery jsem ted 2 hodiny zaznamenal v Brne, neni jen problem muj, ale celorepublikovy.
Linka Karnevalu opet nic nevi...
Thread na foru karnevalu
-
Citace:
Původně odeslal
Tukancheez
karneval ma obrovsky problemy se siti, je videt, ze vypadek ktery jsem ted 2 hodiny zaznamenal v Brne, neni jen problem muj, ale celorepublikovy.
Linka Karnevalu opet nic nevi...
Thread na foru karnevalu
mohu jen potvrdit.. Ostrava dneska dopoledne neustale vypadky.. ted se to zda lepsi.
-
Od 7.8. ráno se mi nedaří rozchodit internet přes ROUTER, prostě mu to nedá IP, když zapojím přímo PC tak to jede. Už jsem se objednal v shopu kde jsem kupoval router na kontrolu jestli neni v háji, ale přijde mi to divné.
Ještě budu zkoušet.
-
a zkoušel jsi restartovat modem? Podle mě je chyba v tom, že oni přidělujou IP na MAC adresu. Takže si to prostě pamatuje MAC adresu tvého PC anikomu jinému IP za modemem nedají. Pokud jsi ho restartoval a pořád to nejde zkusil bych volat na UPC.
-
mas pevnou, nebo dynamickou ip?
-
Modem jsem samozřejmě restartovat zkoušel (při každé změně) aby se načetla nová MAC.
Zkoušel jsem to u přítelkyně v UL, kde je jedna dynamická IP.
U sebe doma mám 2 (1 statická a 2 dynamická), ale ani jedna nejede.
Dokonce si ani nemohu změnit tu statickou pro určitou MAC, protože na muj.karneval.cz mám tu statickou přidělenou ještě u starého kabelového modemu.
Mají v tom nějaký bordel.
Jinak jsem byl s routerem u souseda na ADSLku, a tam to normálně funguje. Okamžitě po zapojení do ADSL modemu dostal router IP a internet fungoval.
-
tak karneval me fakt uz s..e
prestal fungovat modem a uz dva dny se neda dovolat na zadne cislo podpory...
-
mne serou jeich vypadky obcas
jinak envite jak to je kdyz mam smlouvu na rok(jeste asi 8mesicu) a musim vypadnout z bytu? slo by to kdyztak resit kdybych nasel byt kde maj taky pokryti?a co kdyz ne?diky
-
Přecházel jste někdo v posledních dnech (hodinách) ze starých Karneval (TURBO) tarifů na UPC? Na infolince UPC (teda dovolat se je o nervy, už mi docházely prášky) mě dnes odpálkovali, že přechod bude iniciován ze strany UPC v průběhu září/října. Řeším to až nyní, pač mi vypršela akce za +99Kč z 1mbit na 3mbit. Teď se mi logicky nechce platit 475 Kč za 1mbit, když tarif Starter je za stejnou cenu při 2x rychlosti :-/
-
Citace:
Původně odeslal
-melda-
Přecházel jste někdo v posledních dnech (hodinách) ze starých Karneval (TURBO) tarifů na UPC? Na infolince UPC (teda dovolat se je o nervy, už mi docházely prášky) mě dnes odpálkovali, že přechod bude iniciován ze strany UPC v průběhu září/října. Řeším to až nyní, pač mi vypršela akce za +99Kč z 1mbit na 3mbit. Teď se mi logicky nechce platit 475 Kč za 1mbit, když tarif Starter je za stejnou cenu při 2x rychlosti :-/
Bych to zkusil pres formular... delal jsem to cca 14 dnu zpatky ( Turbo 3M+99 na Light ) a do 48h to bylo.. Bez jakehokoliv kontaktu ze strany UPC.
-
Citace:
Původně odeslal
Heady
Bych to zkusil pres formular... delal jsem to cca 14 dnu zpatky ( Turbo 3M+99 na Light ) a do 48h to bylo.. Bez jakehokoliv kontaktu ze strany UPC.
Ten jsem už hledal marně, web karnevalu je fuuuuuč :-)
-
Citace:
Původně odeslal
-melda-
Ten jsem už hledal marně, web karnevalu je fuuuuuč :-)
Karneval od 1.9. zanikl.
Nyni je vse na www.upc.cz
Citace:
Vážení zákazníci Karnevalu,
Společnost UPC Česká republika, a.s. dokončila k 1.září roku 2007 již dříve oznámenou integraci společnosti Karneval Media, s.r.o. do svých struktur. Všechny závazky a smlouvy společnosti Karneval přešly k tomuto datu na společnost UPC. Nově integrovaná společnost nadále působí pouze pod názvem UPC Česká republika, a.s.
Zákazníci televizních služeb a většina uživatelů internetových a telefonních služeb společnosti Karneval jsou od 1.září 2007 za stejných podmínek (včetně cen a tarifů) zákazníky společnosti UPC. Dosud existující telefonní tarify a internetové nabídky dřívější společnosti Karneval Media, s.r.o. (internetové tarify TURBO, telefonní tarify Povídej a Povídej Víc) jsou postupně zrušeny. Jejich uživatelům je nabízen přechod na tarify a nabídky UPC, který pro ně bude znamenat především vylepšení poměru kvalita/cena.
O záměrech a vizi společnosti a drobných změnách v účtovacím období, datech splatnosti a číslech smlouvy pak je každý zainteresovaný zákazník vhodným způsobem informován.
„Nová“ UPC bude nadále největším českým poskytovatelem vysokorychlostního internetu, televizních a telefonních služeb po kabelových rozvodech a digitálních satelitních televizních služeb. Pro bližší informace prosím navštivte
www.upc.cz
František Malina
PR ředitel
UPC Česká republika, a.s
Citace:
Tak od teď, kdo bude mít chuť si s němi popovídat, hodit jim nějakou stížnost, požádat o pomoc, na kontaktním / zákaznickém centru a máte od UPC Telefon, nebrnejte na původní číslo Karnevalu, ale využijte spíš to co referují, aneb:
Vaše telefonické dotazy rádi zodpoví vyškolení operátoři klientského centra.
Po - Pá: 8:00 - 20:00
Tel: 241 005 100
Tel: 222 980 980 - pro klienty služby UPC Telefon (bezplatné volání)
Fax: 241 005 105
Jinak jedna perlicka na zaver: "Zde je uveden duvod proc se nemuzete dovola na zakaznickou linku karnevalu, resp nemohli jste, ted uz je to jinak.
Citace:
Je jednoduché, proč se nelze dovolat na Karneval. Většina operátorů odešla, protože podmínky v UPC jsou daleko jiné než v již bývalém Karnevalu. Navíc při spojování firem došlo k převodu na jiné systémy, takže karnevaláci měli spoustru práci již s tím, že museli zvládnout jak staré, tak nové systémy (jen pro info: karneval používal např. na helpdesku zhruba 4 systémy pro obsluhu klientů v upc jich operátor musí zvládnout při konverzi 9 pro stejné problémy)
vice zde: http://www.karnevalzone.cz/viewtopic.php?t=1482
-
2 Tukancheez:
...proto jsem se ptal zda má někdo zkušenosti z posledních dní (hodin) ;-)
Jinak sranda, historii vyúčtování řeší bývalí zaměstnanci Karnevalu, na infolince UPC si vyžádali moje číslo s tím, že ho předají a budu kontaktován. Včera slečna volala a platby jsou vyjasněny. Bokem jsem nadhodil dotaz na možnost přechodu na tarif Starter a hle, prý no problemo a do dvou dnů to přešaltují.
PS: Dnes ráno jsem od ní měl zmeškaný hovor, takže očekávám komplikace... Volat zpět se pochopitelně nedá, resp. dá, ale opět člověk narazí na robota :-/
-
Citace:
Původně odeslal
-melda-
2 Tukancheez:
...proto jsem se ptal zda má někdo zkušenosti z posledních dní (hodin) ;-)/
Moje čerstvá zkušenost, o které teď zrovna nevím co si myslet :
Dosud platná smlouva s Karnevalem na T1M + TV Komplet se slevou 50Kč za dvě služby = 475+ 499 - 50 = 924Kč měsíčně. Platím přes SIPO, příjemce KARNEVAL MEDIA.
Dnes dorazil mailem z České pošty rozpis SIPO na září a je tam 655,50Kč a příjemcem nějaký UPC MIX.
t
To jsem zvědav, co se bude dít dál.
-
Záleží ke kterému dni jsi měl zúčtovací období u Karnevalu a ke kterému dni je u UPC, pak může nastat to, že budeš mít na 1. (přechodné) faktuře nižší částku.
-
jak se tu nekdo ptal jestli mi jeste fungujou dve ip..tak hlasim ze sem to ted zkousel a uz to nejde
-
Citace:
Původně odeslal
Wolferine
jak se tu nekdo ptal jestli mi jeste fungujou dve ip..tak hlasim ze sem to ted zkousel a uz to nejde
Zdravim, to jsem byl ja... Ok, i tak diky za info.. Ja uz presel na routerove reseni a zatim jsem s UPC spokojen ( Light ).
-
Aha, takze proto mi ta druha pridelena IP nefungovala :)
Jinak mam ted tri dny light a zatim spokojenost, nahodil jsem za modem gentoo router a jede to supr :)
-
zacina ma karneval/upc neskutecne vytacet.... uz pres dva tejdny se neda dovolat na zadnej z kontaktu, nefunguje mi telefon ani internet (vidim to na mrtvej modem)...samozrejme ze za sluzby platim dal.
webovej formular UPC zase nazna cislo karneval smlouvy
nemate nekdo nejake prime spojeni ?
-
no pokud se jim nemuzes dovolat, ani je nemuzes kontaktovat mailem, tak si musis najit nejakou prodejnu/stanek UPC a tak si natvrdo zajit!!
-
Citace:
Původně odeslal
MISKOBOSS
no pokud se jim nemuzes dovolat, ani je nemuzes kontaktovat mailem, tak si musis najit nejakou prodejnu/stanek UPC a tak si natvrdo zajit!!
bohuzel asi jo...
najit seznam kontaknich mist je ale nadlidsky ukol, nehlede na neskutecnou pomalost jejich webu
neuvadeji tam zadnou adresu, dokonce i pro objednani tam je postovni box
-
Citace:
Původně odeslal
MISKOBOSS
Pokud je stanek nekde v blizkosti tak ano, ale osobne zkusenost je takova ze dve slecny shodne tvrdi " ze jsou tady jen od prijimani objednavek od zakazniku a takove to veci necht prosim resim s webem, ci telefonicky" - vzdy jsem volal na 844 115 116.. ale nevim jak to je ted.
Sam vim ze dokud vse slape jak ma je UPC ( Karneval ) prima sluzba, ale jakmile se neco zacne kazit, tak je to kriz s nima.. Taky jsem si uzil svoje a taky mam svych par emailu na kontaktnim centru UPC na ktere jsem do tedka neobdrzel odpoved.
edit :
mozna bych se po navodu jak se dovolat na UPC podival zde
http://www.karnevalzone.cz/viewtopic.php?t=1470
-
Ja to sem placnu rovnou, magické číslo, kam volat je 800 800 900. Volal jsem jim už dvakrát, vždy se to vyřešilo....
-
Citace:
Původně odeslal
Doktor-Prase
Ja to sem placnu rovnou, magické číslo, kam volat je 800 800 900. Volal jsem jim už dvakrát, vždy se to vyřešilo....
jop, to se zminuje i v tom dredu ktery jsem pastoval pred chvilkou, tak snad to pomuze :-)
-
Citace:
Původně odeslal
Doktor-Prase
tak na magickem cisle mi rekli, ze v Teplicich nemaji zadny zastoupeni a at volam na cislo 844111372... svete div se, obsazeno
no budu zkouset dal...treba se stesti na me usmeje
edit: tak nejak procit a koukam, ze nasranej zakazniku je povicero a support z UPC moc nestiha
-
Musím potvrdit, že dovolat se k nim je nadlidský úkol. Možná pokud chcete objednat nějaké služby, ale nahlásit poruchu atd. to prostě nejde.
Myslím, že jediným řešením, je přestat jim platit, oni se pak hodně rychle ozvou vám ;) :D
-
Přidám čerstvou zkušenost. V úterý (4.9.) byl hlášen výpadek připojení - po 3 neúspěšných pokusech přes den (vždy to zkončilo hlášením, že všichni hovoří, zavolejte později a ukončením hovoru) byl po 20. hodině zanechán vzkaz. V neděli (9.9.) volal technik na číslo uvedené ve vzkazu, že dostal informaci, že mám problém s připojením.
Tak jsem mu řekl, že se to během pěti dnů vyřešilo, takže už je to v pořádku.
-
no to jsem teda hodne zklaman pristupem UPC
to slouceni s karnevalem jim teda vubec nevyslo!
dost nestihaji a nic s tim nedelaji
-
Citace:
Původně odeslal
MISKOBOSS
dost nestihaji a nic s tim nedelaji
To ale asi nemuzeme vedet 100%, pokud zde neni nekdo o nich :-) Doufam ze tento stav nebude setrvaly a snad s tim neco udelaj..
-
Citace:
Původně odeslal
Heady
To ale asi nemuzeme vedet 100%, pokud zde neni nekdo o nich :-) Doufam ze tento stav nebude setrvaly a snad s tim neco udelaj..
jak to nemuzeme vedet, vzdyt si precti prispevky nad sebou?!?
nebo si myslis, ze jenom nechteji delat, tak maji nohy nahore a vyveseny telefony?
-
Citace:
Původně odeslal
MISKOBOSS
jak to nemuzeme vedet, vzdyt si precti prispevky nad sebou?!?
nebo si myslis, ze jenom nechteji delat, tak maji nohy nahore a vyveseny telefony?
to ze nestihaji je vec nezpochybnitelna, to ze s tim nic nedelaji jsou pouze nase dohady, i kdyz to tak vypada :-)
-
To ze jakakoli komunikace s kabelovkama (karneval/upc) v pripade libovolnych potizi je vpodstate neresitelnej problem je vseobecne znamo. To, ze na to dlouhodobe serou, taky.
Jen vam sdelim, mozna nepodstatny, fakt. Kabelovy vydelavaj predevsim na ovcich ktery platej tu nejzakladnejsi nabidku - totez co muzou mit zadarmo na kusdrat v okne. Tehle ovci je cca 60+% vsech zakazniku. Tech co maji lepsi nabidku nebo dokonce net je tak smesne malo, ze jsou uplne nezajimavi.
Naopak, ti co maji net dokonce chteji, aby snima nekdo komunikoval, stale se nekdo musi starat o funkcnost site, dokonce chteji aby byl net cim dal rychlejsi = jen dalsi naklady. Naklady na ovce jsou +- konstantne 0. Natahne se kabel a 20let na to nemusim sahnout. Kdezto sitari si furt stezujou ze nefunguje to ci ono, navic za 1/2 si muzou sami, neda se nekam prijit a zjistit "ok, tady je prekoplej kabel", protoze je treba overit konkretni pripojku konkretniho klienta ...
Osobne muzu jen pridat, komunikace (UPC) pri zrizovani pripojky, coz jim trvalo vice nez 1/2 roku! naprosto o hovne. Kazdy tyden "zitra/pozitri... se ozveme" a samozrejme nic. Uz se tesim, az nastane najaky provozni problem. Jop, neni nad to usetrit par tisicovek za skutecneho ISP - jde o pripojku pro firmu.
-
Tak teď se pro jistotu nedá dovolat ani na to 800 800 900, at jdou k sipku uz taky... Clovek si chce polepsit (O2 ADSL) a vono to nejde... himl fix...
-
ja uz jsem se rozhodl, prestavam platit - snad se potom ozvou
-
Nekde jsem zahledl, ze do konce rijna cca (myslim) se predelava callcentrum, takze...ale to vi asi nejlepe Fox...Kazdopadne me se to uz 3 tydny jebe a i kdyz se kamos na callcentru snazi, tak ti co jsou za nim, s tim nic nedelaji :rolleyes:
-
Citace:
Původně odeslal
pajkus
ja uz jsem se rozhodl, prestavam platit - snad se potom ozvou
lol ozvou, dojde dopis ze pokud nezaplatis tak te odstrihnou, to byla ma jedina komunikace s karneval(UPC).
mamka udelal jednou chybu v prikaze sekla se o 2 koruny a kvuli tomu nas chteli odstrihnout :)
me nastesti internet z 99% casu jede. vcera sem mel akorat pulminutovej vypadek ale jinak treba tenhle tyden to jelo porad, takze si na kvalitu sluzeb moc nestezuju (mohlo by to byt lepsi ale je to dobre).
a ohledne jejich zakaznicke linky no to je pripad sam pro sebe, dokad to mel karneval nedalo se tam dovolat ted co to ma UPC je to s dovolatelnosti torsku lepsi ale stejne nic nevyresim protoze sem zakaznik byvaleho karnevalu a oni o me nemaji zadne inforormace ( tarify atd. kdyz sem chtel neco zmenit) s hlaskou ze pry jim spadl system :)), rek bych ze v tom ted maji desnej chaos. pry meli rozeslat dopis s novym zakaznickym cislem no doted me nic nedoslo ...
-
Citace:
Původně odeslal
Ballnazzar
lol ozvou, dojde dopis ze pokud nezaplatis tak te odstrihnou, to byla ma jedina komunikace s karneval(UPC).
mamka udelal jednou chybu v prikaze sekla se o 2 koruny a kvuli tomu nas chteli odstrihnout :)
me nastesti internet z 99% casu jede. vcera sem mel akorat pulminutovej vypadek ale jinak treba tenhle tyden to jelo porad, takze si na kvalitu sluzeb moc nestezuju (mohlo by to byt lepsi ale je to dobre).
a ohledne jejich zakaznicke linky no to je pripad sam pro sebe, dokad to mel karneval nedalo se tam dovolat ted co to ma UPC je to s dovolatelnosti torsku lepsi ale stejne nic nevyresim protoze sem zakaznik byvaleho karnevalu a oni o me nemaji zadne inforormace ( tarify atd. kdyz sem chtel neco zmenit) s hlaskou ze pry jim spadl system :)), rek bych ze v tom ted maji desnej chaos. pry meli rozeslat dopis s novym zakaznickym cislem no doted me nic nedoslo ...
no jo, jenze me uz net nejede snad pres mesic, takovy sluzby odmitam platit... (jeste jsem to uplne nevzdal, volam tam kazdej den nekolikrat...)
-
Citace:
Původně odeslal
pajkus
no jo, jenze me uz net nejede snad pres mesic, takovy sluzby odmitam platit... (jeste jsem to uplne nevzdal, volam tam kazdej den nekolikrat...)
tak to je hodne blby, to bych taky prestal platiti kdyz to nejsou schopni zpravit ..
-
Citace:
Původně odeslal
pajkus
pockej ty ses jim jeste za celou dobu ani jednou nedovolal?
-
Citace:
Původně odeslal
MISKOBOSS
pockej ty ses jim jeste za celou dobu ani jednou nedovolal?
jednou, tam mi dal jiny cislo
ale tam me nebavi porad dokola poslouchat hudbu, nebo obsazovaci ton...
-
Citace:
Původně odeslal
pajkus
jednou, tam mi dal jiny cislo
ale tam me nebavi porad dokola poslouchat hudbu, nebo obsazovaci ton...
to je fakt husty
to se divim, zes to vydrzel tak dlouho
-
Citace:
Původně odeslal
MISKOBOSS
to je fakt husty
to se divim, zes to vydrzel tak dlouho
ja ten net od nich pouzivam pouze o vikendech a bracha tak 3dny v tejdnu, takze to zase tak nehori, ale stve me, ze se to vubec neda s nikym resit...
-
Citace:
Původně odeslal
pajkus
Bohužel to platit musíš, ikdyž služba není v provozu, ale při delším výpadku (tuším víc jak 48 hodin) máš nárok na vrácení peněz za dobu co jsi službu nemohl využívat, takže Ti pak peníze vrátí zpět.
Jestli už to nejede víc jak měsíc, tak to může být i důvod k odstoupení od smouvy.
-
Citace:
Původně odeslal
Paolo
Bohužel to platit musíš, ikdyž služba není v provozu, ale při delším výpadku (tuším víc jak 48 hodin) máš nárok na vrácení peněz za dobu co jsi službu nemohl využívat, takže Ti pak peníze vrátí zpět.
Jestli už to nejede víc jak měsíc, tak to může být i důvod k odstoupení od smouvy.
diky za info, budu platit dal a nasledne vymahat vraceni penez.
odstoupit od smlouvy neni cilem, rad bych sluzby vyuzival bezproblemove jako drive
bohuzel mi odesel modem ve chvili kdy se dve spolecnosti sloucili definitivne v jednu a technicka podpora prestala naprosto fungovat...(ani po dvou emailech nemam zadnou odpoved, a vzhledem k tomu ze jsem se nikam nedovolal, tak muj problem ani nikdo jeste nezacal resit)
-
ajajaj, to je blbý, protože by se mohli vymlouvat na to, že jsi závadu neohlásil :(
na tech. podporu UPC už mám celkem dost čísel, tak je napíšu všechny, co jsem za těch pár let nasbíral:
241 005 100
844 111 372
241 005 372
729 929 111
800 800 900
-
Citace:
Původně odeslal
Paolo
ajajaj, to je blbý, protože by se mohli vymlouvat na to, že jsi závadu neohlásil :(
na tech. podporu UPC už mám celkem dost čísel, tak je napíšu všechny, co jsem za těch pár let nasbíral:
241 005 100
844 111 372
241 005 372
729 929 111
800 800 900
nahlasil jsem to mailem - mam i automaticke potvrzeni ze pozadavek prevzali...
mockrat dekuju! jak se utrhnu z prace tak je projedu vsechny
-
Asi mam v tomhle vyjimecne stesti, mam UPC v Praze asi 3 roky, 2x jsem potreboval neco resit, a vzdy se vyresilo, pak tu nejaky idiot v baraku prehazel v suterenu v ty UPC rozvodne draty k jednotlivym bytum takze neslo nic, a po telefonatu tu brzo byl technik, vse tu premeril, opravil, omluvil a jel.
Takze i u UPC to obcas jde :)
EDIT: jednou byl delsi vypadek, a rovnou na infolince byl automat ze je vypadek, coz je taky + protoze alespon vite ze neni chyba u vas.
-
Citace:
Původně odeslal
Commander
EDIT: jednou byl delsi vypadek, a rovnou na infolince byl automat ze je vypadek, coz je taky + protoze alespon vite ze neni chyba u vas.
jo to ted meli i v brne kdyz byl dlouho vypadek..uz sem si myslel ze je chyba u mne...
-
no ty dlouhodoby vypadky maji nahlaseny dopredu
kdyz vypadne vetsi oblast(onehda Brno jak pise Wolferine) tak to taky meli na automatu
ja ted musim zavolat do UPC, ze se e zhorsil signal u TV, pote co me zapojily internet
pak dam vedet jak jsem dopadl
-
Citace:
Původně odeslal
pajkus
nahlasil jsem to mailem - mam i automaticke potvrzeni ze pozadavek prevzali...
mockrat dekuju! jak se utrhnu z prace tak je projedu vsechny
To ze ti i automat odesle ze to prijal neni vyhra bohuzel, uz temer to bude tyden cekam na sluzbu "dvojnasobny upload" bohuzel zatim se nikdo neozyva. Zkousel jsem 5x volat to prvni cislo a vzdy me to vyhodilo obsazeno. Nemam nervy ani tarif na to, abych tam volal stale dokola :))
Ma nekdo nejaky recept jak na uspesny dovolani? Vim, ze se to resilo uz na karnevalzone.cz, ale treba nekteri tu stranku nenavstevuji tak maji mozna treba nejake dalsi kontakty.
@Paolo: thanks za ty cisla zkusim je ;) treba mi prinesou uspech :)
-
No ja sem si minuly tyden objednal UPC jednou do Prahy a jednou do Strakonic, tenhle tyden mi volali, ze v patek a v pondeli prijde technik vse zapojit.
Uz se nemuzu dockat, O2 je strasny...
-
Takze neco poznatku malo poznatku sem pridam z cisel co tu zminil Paolo =)
241 005 100 - cislo vseobecne, temer nemozne se dovolat! (z mobilu to primo vyhazuje nespojeno)
844 111 372 - cislo pro technickou podporu jen pro brnenske zakazniky
241 005 372 - zde jsem nevolal, ale tusim linka pro technickou podporu pro mimo brnenske zakazniky...
729 929 111 - ???
800 800 900 - registracni linka na nove zakazniky, baba nevedela co je upload natoz jak se to pise, takze pozor ! Ale byla ochotna a zapsala si muj pozadavek a ze to preda urgentne nekomu kdo ma toto nastarost, takze nakonec spokojenost! Jinak temer to ani nezazvonilo a hned sem byl spojen.
P.S. volano z mobilu...
-
Citace:
Původně odeslal
Tukancheez
Takze neco poznatku malo poznatku sem pridam z cisel co tu zminil Paolo =)
241 005 100 - cislo vseobecne, temer nemozne se dovolat! (z mobilu to primo vyhazuje nespojeno)
844 111 372 - cislo pro technickou podporu jen pro brnenske zakazniky
241 005 372 - zde jsem nevolal, ale tusim linka pro technickou podporu pro mimo brnenske zakazniky...
729 929 111 - ???
800 800 900 - registracni linka na nove zakazniky, baba nevedela co je upload natoz jak se to pise, takze pozor ! Ale byla ochotna a zapsala si muj pozadavek a ze to preda urgentne nekomu kdo ma toto nastarost, takze nakonec spokojenost! Jinak temer to ani nezazvonilo a hned sem byl spojen.
P.S. volano z mobilu...
tak ja doplnim:
241 005 372 - technicka podpora, pokud se dovolate musite mit asi neskutecne stesti pro spojeni s technikem (me se stale nezadarilo z nezpocetne pokusu)
729 929 111 - dovolate se do stejneho automatu viz vise
800 800 900 - souhlasim, prijemne jednani, ale bohuzel vas nemohou ani nikam prepojit :(
-
Jj je to zacarovany kruh...ale tak snad to bude aspon urgovat a nebude to jak xxx-ty email z formulare, a treba se zmeny dockam, dal jsem cislo na sebe tam, tak snad brzy zavolaji =)
-
Citace:
Původně odeslal
Tukancheez
Jj je to zacarovany kruh...ale tak snad to bude aspon urgovat a nebude to jak xxx-ty email z formulare, a treba se zmeny dockam, dal jsem cislo na sebe tam, tak snad brzy zavolaji =)
jsem v naprosto stejnem ocekavani... ale popravde tomu moc sanci nedavam a myslim, ze dokud si nezprovozni technickou podporu tak to nikdo resit nebude
-
Citace:
Původně odeslal
pajkus
jsem v naprosto stejnem ocekavani... ale popravde tomu moc sanci nedavam a myslim, ze dokud si nezprovozni technickou podporu tak to nikdo resit nebude
Inu nechme se prekvapit! ...protoze spina se na ne neda hazet furt, je pravda, ze nas z hlediska zakazniku, kteri si plati svuj tarif tento fakt, ze jim nefunguje technicka podpora nemusi vubec zajimat. My, zakaznici, mame ve smlouve, urcite pravidla, jakozto operator a pokud to z jedne strany nefunguje, mame pravo od ni odstoupit.
Kazdopadne jsem spokojen, je pravda, ze za dob Karnevalu, to bylo lepsi, co se tyce hlavne odezvy, ale verim, ze UPC na tomto pracuje a brzy vyresi jak tento problem tak HLAVNE problem technicke podpory. Hold sjednoceni Karnevalu a UPC asi jeste bude mit chvili nejaky dozvuky ;)
-
Citace:
Původně odeslal
Tukancheez
Inu nechme se prekvapit! ...protoze spina se na ne neda hazet furt, je pravda, ze nas z hlediska zakazniku, kteri si plati svuj tarif tento fakt, ze jim nefunguje technicka podpora nemusi vubec zajimat. My, zakaznici, mame ve smlouve, urcite pravidla, jakozto operator a pokud to z jedne strany nefunguje, mame pravo od ni odstoupit.
Kazdopadne jsem spokojen, je pravda, ze za dob Karnevalu, to bylo lepsi, co se tyce hlavne odezvy, ale verim, ze UPC na tomto pracuje a brzy vyresi jak tento problem tak HLAVNE problem technicke podpory. Hold sjednoceni Karnevalu a UPC asi jeste bude mit chvili nejaky dozvuky ;)
souhlasim s tebou, ackoliv datum uplneho slouceni si urcili sami a meli se na nej pripravit...
bud rad, ze resis pouze zmenu tarifu, me nejde net vubec :rolleyes:
-
Hmm, nemuzu si odpustit, ale divim se vam ze pri tomhle pristupu se jeste vubec zaobirate pokusy snima komunikovat, me dva dny nefungovat net a ISP je nekontaktovatelny = posilam doporuceny dopis ze okamzite vypovidam smlouvu a pokud si dovoli mit na me jakekoli financni pozadavky nasleduje pravdepodobne zaloba(nahrada skody, poruseni smlouvy, nemoznost nahlaseni poruchy, ...).
-
Citace:
Původně odeslal
Jezevec
Hmm, nemuzu si odpustit, ale divim se vam ze pri tomhle pristupu se jeste vubec zaobirate pokusy snima komunikovat, me dva dny nefungovat net a ISP je nekontaktovatelny = posilam doporuceny dopis ze okamzite vypovidam smlouvu a pokud si dovoli mit na me jakekoli financni pozadavky nasleduje pravdepodobne zaloba(nahrada skody, poruseni smlouvy, nemoznost nahlaseni poruchy, ...).
To je sice velmi pekne, ale uvedom si, ze ve vetsine pripadu, zadna srovnatelna alternativa neni. Proste monopol, to je pravdepodobne taky castecne duvod, proc si takove jednani mohou dovolit.
-
Citace:
Původně odeslal
monsoon
To je sice velmi pekne, ale uvedom si, ze ve vetsine pripadu, zadna srovnatelna alternativa neni. Proste monopol, to je pravdepodobne taky castecne duvod, proc si takove jednani mohou dovolit.
Jj monsoon ma pravdu, hold zijeme v republice kde slovo "konkurence" moc nefunguje ;)
@Jezevec: ja nemam duvod menit, navic chci jen zvysit upload, nechal jsem jim tyden. Dnes jsem se pokusil jim tam volat ...slecna/pani rikala, ze se to pokusi zaurgovat, ten muj pozadavek (ktery mimo jine jsem pred tydnem posilal pres onen formular). Necham jim jeste cas, chci videt, zda tento pozadavek dokaze vyridit. Jak rikam, ja jsem spokojen rychlosti 8mbitu jedou tak jak maji, ping je trosku horsi ale stale do 50ms (seznam.cz) ... navic co jsem se docetl, tak se nejak hrabe do paterni site, coz taky muze zapricinovat ty vykyvy s pingem.
ALE kdyby mi nejel net? jo tak to bych se trosku neznal...nastesti (klepu na stul) s UPC/Karnevalem jsem problemy nikdy nemel ;) ...
Rozhodne lepsi jak ADSL od Tiscali u ktereho jsem byl, kdysi davno. Ale pravda, doba se zase trosku posunula ;)
-
dneska se mi poprve podarilo dovolat na technickou podporu! a problem vyresen!
rady pro ostatni - pres den neni temer sance se dovolat (i slecna na infolince mi potvrdila, ze to je nemozne)
dnes se mi to povedlo tak, ze jsem od 7:58 neustale volal na cislo 241 005 100 pokud se ozval zaznamni, polozil jsem a volal znovu. asi v 8:00:58 se mi povedlo dovolat, na druhem konci rozumny technik, ktery mel trpelivost i na muj hovor domu a navigaci mamky pro zapojeni modemu a otestovani
problem byl v modemu, resp v jeho registraci. I podle technika byl problem spojen se sloucenim Karnevalu a UPC v jeden moloch.
-
Jj ja se tam ted chystam zavolat, protoze sice mi neco s netem, delali ale 1,1Mbit se neda rict dvojnasobny upload tak bych rad nejake vysvetleni jak to vlastne bude? Protoze vyhodit 99,- navic za 100kbps to vazne nemusim :)
Takze drz palce...zkusim a uvidim no :))
Preji si abych se dovolal taky nejakymu schopnymu technikovi :)
Protoze slecnam tam moc neverim :confused: 2x jsem mel moznost s nema mluvit a vyridily co? Houby tak akorat...ani mi nerozumnela temer :p
Mno ...du na to :D
-
Zdravim.
Chtel bych se zeptat zda nevite na jakem tel cisle se odhlasuji sluzby. Mame od UPC TEL+TV+NET a platime nejak moc, takze se poptam po nejake vyhodnejsi nabidce-kdyz mame tydle tri veci, tak snad neco nabidnou, jestli ne, tak neco asi zrusime (treba dame pomalejsi net).
ps: Bylo zde uvedeno nekolik cisel, ale ne vsechny jsou pro brnaky (A zrusit slusby taky nejde na vsech cislech, jak jsem ted zjistil:-(
Diky za typ.
-
http://www.upc.cz/ -> Kontakty (nahoře vlevo)
Nejlepší varianta je písemná - pošli email nebo zadej požadavek do jejich klientského systému.
-
Zrovna jsem se chtěl taky zeptat, volat pomocí jejich telefonu na to číslo zdarma, ale našel jsem ten formulář, tak to jdu zkoušet přes něj.
-
tak dnes jsem objednal 8Mbit od UPC a ve středu to přijdou zapojit, goodbye fucking bluetone :)
teď mají navíc už 4 měsíce za 50 procent, né 2 měsíce jako tomu ještě bylo nedávno.
-
Citace:
Původně odeslal
Spajdr
tak dnes jsem objednal 8Mbit od UPC a ve středu to přijdou zapojit, goodbye fucking bluetone :)
teď mají navíc už 4 měsíce za 50 procent, né 2 měsíce jako tomu ještě bylo nedávno.
no oni meli 2 mesice zadarmo
tak to ted teda radikalne zmenili
jinak je to krok spravnym smerem, budes nadsen, uvidis
-
Citace:
Původně odeslal
MISKOBOSS
no oni meli 2 mesice zadarmo
tak to ted teda radikalne zmenili
jinak je to krok spravnym smerem, budes nadsen, uvidis
JJ měli, máš pravdu, ale pak měli dva měsíce už ne zadarmo ale za 50 procent, teď to rozšířili na čtyři :)
-
Ja mel ted hlavne vic jak hodinovej vypadek :) Nastesti od zacatku zari prvni, takze spokojenost velika
-
Citace:
Původně odeslal
admix
Ja mel ted hlavne vic jak hodinovej vypadek :) Nastesti od zacatku zari prvni, takze spokojenost velika
jj, (plzeňský) výpadek potvrzuji, zatím také snad první takovýto větší (za poslední rok)
-
-
Citace:
Původně odeslal
Spajdr
Jsem happy
UPC extreme jo ? :-) Pekne to je.. btw.Dneska se nam nejak aktualizoval STB od Karnevalu, nejaky novy firmware s logem UPC pri uvodnim pusteni a tak..
-
-
Citace:
Původně odeslal
Heady
UPC extreme jo ? :-) Pekne to je.. btw.Dneska se nam nejak aktualizoval STB od Karnevalu, nejaky novy firmware s logem UPC pri uvodnim pusteni a tak..
Proč UPC Extreme? To jsou rychlosti UPC Classic ;)
-
Citace:
Původně odeslal
kecinzer
Proč UPC Extreme? To jsou rychlosti UPC Classic ;)
no dokonce :-)
-
Mám problémy, že mi padá ICQ/QIP náhodně a online rádio přes winamp, ovšem jinak internet v té chvíli funguje, je to vždycky na pár sekund, že by za to mohl menší upload který jede nonstop? měl někdo podobné problémy? přes ADSL jsem nic podobného nezaznamenal.
-
Citace:
Původně odeslal
Spajdr
Mám problémy, že mi padá ICQ/QIP náhodně a online rádio přes winamp, ovšem jinak internet v té chvíli funguje, je to vždycky na pár sekund, že by za to mohl menší upload který jede nonstop? měl někdo podobné problémy? přes ADSL jsem nic podobného nezaznamenal.
v predchozich dnech to same ( 3-4 dny zpatky az dosud ) ICQ Miranda.. nahodne se mi umrtvi Miranda ale net normalne jede.
-
Citace:
Původně odeslal
Spajdr
Obcas se mi to take stava, mikrovypadky icq/skype na par sekund, inet jede. Zadny upload/download bezet nemusi, tim to alespon u me neni. Mam dve hypotezy - neco u UPC nebo router. Nemas nejaky router/switch apod.?
-
Citace:
Původně odeslal
Kankal
Obcas se mi to take stava, mikrovypadky icq/skype na par sekund, inet jede. Zadny upload/download bezet nemusi, tim to alespon u me neni. Mam dve hypotezy - neco u UPC nebo router. Nemas nejaky router/switch apod.?
Nemám, prostě mi to z toho motorola modemu jde přímo do síťové karty na desce, možná to dělá netlimiter, než nad tím začnu pátrat čím vším by to mohlo být, tak to přestane.
-
Citace:
Původně odeslal
Kankal
. Nemas nejaky router/switch apod.?
Vim ze je to na Spajdra ;-) ale ja osobne jedu na SMC Barricade 7004VBR router... a zacalo to delat tak pred 3 dny... taky by me velmi zajimalo cim to ???
-
Heady: Pres UPC se pripojuju na dvou mistech, problem je na obou. Na jednom mam dokonce stejny router jako ty, ale po informaci od Spajdra router skrtam.
Spajdr: netlimiter nemam.
btw. mam znameho se stejnym problemem... zlobi to i s icq6.
Stava se mi to zcela nepravidelne, nekdy je treba tyden pokoj.