Výsledky 1 až 25 z 1417

Téma: Karneval a UPC - aktualni zmeny

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní Re: Karneval a UPC - aktualni zmeny

Hmm, nemuzu si odpustit, ale divim se vam ze pri tomhle pristupu se jeste vubec zaobirate pokusy snima komunikovat, me dva dny nefungovat net a ISP je nekontaktovatelny = posilam doporuceny dopis ze okamzite vypovidam smlouvu a pokud si dovoli mit na me jakekoli financni pozadavky nasleduje pravdepodobne zaloba(nahrada skody, poruseni smlouvy, nemoznost nahlaseni poruchy, ...).
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Citace Původně odeslal Jezevec Zobrazit příspěvek
    Hmm, nemuzu si odpustit, ale divim se vam ze pri tomhle pristupu se jeste vubec zaobirate pokusy snima komunikovat, me dva dny nefungovat net a ISP je nekontaktovatelny = posilam doporuceny dopis ze okamzite vypovidam smlouvu a pokud si dovoli mit na me jakekoli financni pozadavky nasleduje pravdepodobne zaloba(nahrada skody, poruseni smlouvy, nemoznost nahlaseni poruchy, ...).
    To je sice velmi pekne, ale uvedom si, ze ve vetsine pripadu, zadna srovnatelna alternativa neni. Proste monopol, to je pravdepodobne taky castecne duvod, proc si takove jednani mohou dovolit.

Fanless Experiment || Gigabyte Z77-DS3H | Intel i5-3570K | Thermalright HR-02 | 16G DDR3 | Sapphire HD 7750 Ultimate | Crucial M4 256GB | Seasonic X-400FL | Fractal Define R4
    Dell D430 || i945G | C2D 1.2G ULV | 2G DDR2 533 | GMA950 | 12" 1280x800 | 80G 4k2 | 802.3ab | 802.11g | 802.15.1 | HSDPA | Windows 7 x64
    Storage || i965G | E2200 | 4G DDR2 | RAID5 6x Samsung HD154UI 1.5TB - ~7TiB | 802.3ab ...powered by Ubuntu Server x64
    Accessories || E-MU Tracker Pre USB 2.0 | Meier Corda Headsix | Sony MDR-CD470 | Pioneer A-204R | Tesla ARS 9218 32 | LG 32LD350

"Music is essentially useless, as life is." George Santayana

Citace Původně odeslal monsoon Zobrazit příspěvek
    To je sice velmi pekne, ale uvedom si, ze ve vetsine pripadu, zadna srovnatelna alternativa neni. Proste monopol, to je pravdepodobne taky castecne duvod, proc si takove jednani mohou dovolit.
    Jj monsoon ma pravdu, hold zijeme v republice kde slovo "konkurence" moc nefunguje

@Jezevec: ja nemam duvod menit, navic chci jen zvysit upload, nechal jsem jim tyden. Dnes jsem se pokusil jim tam volat ...slecna/pani rikala, ze se to pokusi zaurgovat, ten muj pozadavek (ktery mimo jine jsem pred tydnem posilal pres onen formular). Necham jim jeste cas, chci videt, zda tento pozadavek dokaze vyridit. Jak rikam, ja jsem spokojen rychlosti 8mbitu jedou tak jak maji, ping je trosku horsi ale stale do 50ms (seznam.cz) ... navic co jsem se docetl, tak se nejak hrabe do paterni site, coz taky muze zapricinovat ty vykyvy s pingem.

ALE kdyby mi nejel net? jo tak to bych se trosku neznal...nastesti (klepu na stul) s UPC/Karnevalem jsem problemy nikdy nemel ...

Rozhodne lepsi jak ADSL od Tiscali u ktereho jsem byl, kdysi davno. Ale pravda, doba se zase trosku posunula
    Naposledy upravil Tukancheez; 19.09.2007 v 16:03.

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

dneska se mi poprve podarilo dovolat na technickou podporu! a problem vyresen!
    rady pro ostatni - pres den neni temer sance se dovolat (i slecna na infolince mi potvrdila, ze to je nemozne)

dnes se mi to povedlo tak, ze jsem od 7:58 neustale volal na cislo 241 005 100 pokud se ozval zaznamni, polozil jsem a volal znovu. asi v 8:00:58 se mi povedlo dovolat, na druhem konci rozumny technik, ktery mel trpelivost i na muj hovor domu a navigaci mamky pro zapojeni modemu a otestovani

problem byl v modemu, resp v jeho registraci. I podle technika byl problem spojen se sloucenim Karnevalu a UPC v jeden moloch.

Jj ja se tam ted chystam zavolat, protoze sice mi neco s netem, delali ale 1,1Mbit se neda rict dvojnasobny upload tak bych rad nejake vysvetleni jak to vlastne bude? Protoze vyhodit 99,- navic za 100kbps to vazne nemusim

Takze drz palce...zkusim a uvidim no )

Preji si abych se dovolal taky nejakymu schopnymu technikovi

Protoze slecnam tam moc neverim 2x jsem mel moznost s nema mluvit a vyridily co? Houby tak akorat...ani mi nerozumnela temer

Mno ...du na to

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání