Výsledky 1 až 25 z 1417

Téma: Karneval a UPC - aktualni zmeny

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member Avatar uživatele -melda-
    Věk
    49
    Vliv
    267

Standardní Re: Karneval a UPC - aktualni zmeny

Přecházel jste někdo v posledních dnech (hodinách) ze starých Karneval (TURBO) tarifů na UPC? Na infolince UPC (teda dovolat se je o nervy, už mi docházely prášky) mě dnes odpálkovali, že přechod bude iniciován ze strany UPC v průběhu září/října. Řeším to až nyní, pač mi vypršela akce za +99Kč z 1mbit na 3mbit. Teď se mi logicky nechce platit 475 Kč za 1mbit, když tarif Starter je za stejnou cenu při 2x rychlosti

i7-2600K, LGA1155

Member Avatar uživatele Heady
    Věk
    41
    Vliv
    250

Citace Původně odeslal -melda- Zobrazit příspěvek
    Přecházel jste někdo v posledních dnech (hodinách) ze starých Karneval (TURBO) tarifů na UPC? Na infolince UPC (teda dovolat se je o nervy, už mi docházely prášky) mě dnes odpálkovali, že přechod bude iniciován ze strany UPC v průběhu září/října. Řeším to až nyní, pač mi vypršela akce za +99Kč z 1mbit na 3mbit. Teď se mi logicky nechce platit 475 Kč za 1mbit, když tarif Starter je za stejnou cenu při 2x rychlosti
    Bych to zkusil pres formular... delal jsem to cca 14 dnu zpatky ( Turbo 3M+99 na Light ) a do 48h to bylo.. Bez jakehokoliv kontaktu ze strany UPC.
    NTB: FSC ESPRIMO Mobile V5505 | Genius SP-HF 2000X | Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse | Logitech UltraX | UPC 10M | Ferguson D-880HX | Xkrabice 360 Arcade, 20 GB HDD, 2x white wireless controller - Philips 32PFL7562D/10 via HDMI

Věk
    49
    Vliv
    267

Citace Původně odeslal Heady Zobrazit příspěvek
    Bych to zkusil pres formular... delal jsem to cca 14 dnu zpatky ( Turbo 3M+99 na Light ) a do 48h to bylo.. Bez jakehokoliv kontaktu ze strany UPC.
    Ten jsem už hledal marně, web karnevalu je fuuuuuč

i7-2600K, LGA1155

Ten jsem už hledal marně, web karnevalu je fuuuuuč
    Karneval od 1.9. zanikl.

Nyni je vse na www.upc.cz

Vážení zákazníci Karnevalu,

Společnost UPC Česká republika, a.s. dokončila k 1.září roku 2007 již dříve oznámenou integraci společnosti Karneval Media, s.r.o. do svých struktur. Všechny závazky a smlouvy společnosti Karneval přešly k tomuto datu na společnost UPC. Nově integrovaná společnost nadále působí pouze pod názvem UPC Česká republika, a.s.

Zákazníci televizních služeb a většina uživatelů internetových a telefonních služeb společnosti Karneval jsou od 1.září 2007 za stejných podmínek (včetně cen a tarifů) zákazníky společnosti UPC. Dosud existující telefonní tarify a internetové nabídky dřívější společnosti Karneval Media, s.r.o. (internetové tarify TURBO, telefonní tarify Povídej a Povídej Víc) jsou postupně zrušeny. Jejich uživatelům je nabízen přechod na tarify a nabídky UPC, který pro ně bude znamenat především vylepšení poměru kvalita/cena. O záměrech a vizi společnosti a drobných změnách v účtovacím období, datech splatnosti a číslech smlouvy pak je každý zainteresovaný zákazník vhodným způsobem informován.

„Nová“ UPC bude nadále největším českým poskytovatelem vysokorychlostního internetu, televizních a telefonních služeb po kabelových rozvodech a digitálních satelitních televizních služeb. Pro bližší informace prosím navštivte www.upc.cz
    František Malina
    PR ředitel
    UPC Česká republika, a.s
    Tak od teď, kdo bude mít chuť si s němi popovídat, hodit jim nějakou stížnost, požádat o pomoc, na kontaktním / zákaznickém centru a máte od UPC Telefon, nebrnejte na původní číslo Karnevalu, ale využijte spíš to co referují, aneb:

Vaše telefonické dotazy rádi zodpoví vyškolení operátoři klientského centra.

Po - Pá: 8:00 - 20:00

Tel: 241 005 100
    Tel: 222 980 980 - pro klienty služby UPC Telefon (bezplatné volání)
    Fax: 241 005 105

Jinak jedna perlicka na zaver: "Zde je uveden duvod proc se nemuzete dovola na zakaznickou linku karnevalu, resp nemohli jste, ted uz je to jinak.

Je jednoduché, proč se nelze dovolat na Karneval. Většina operátorů odešla, protože podmínky v UPC jsou daleko jiné než v již bývalém Karnevalu. Navíc při spojování firem došlo k převodu na jiné systémy, takže karnevaláci měli spoustru práci již s tím, že museli zvládnout jak staré, tak nové systémy (jen pro info: karneval používal např. na helpdesku zhruba 4 systémy pro obsluhu klientů v upc jich operátor musí zvládnout při konverzi 9 pro stejné problémy)
    vice zde: http://www.karnevalzone.cz/viewtopic.php?t=1482
    Naposledy upravil Tukancheez; 05.09.2007 v 11:42.

Věk
    49
    Vliv
    267

2 Tukancheez:
    ...proto jsem se ptal zda má někdo zkušenosti z posledních dní (hodin)

Jinak sranda, historii vyúčtování řeší bývalí zaměstnanci Karnevalu, na infolince UPC si vyžádali moje číslo s tím, že ho předají a budu kontaktován. Včera slečna volala a platby jsou vyjasněny. Bokem jsem nadhodil dotaz na možnost přechodu na tarif Starter a hle, prý no problemo a do dvou dnů to přešaltují.

PS: Dnes ráno jsem od ní měl zmeškaný hovor, takže očekávám komplikace... Volat zpět se pochopitelně nedá, resp. dá, ale opět člověk narazí na robota

i7-2600K, LGA1155

2 Tukancheez:
    ...proto jsem se ptal zda má někdo zkušenosti z posledních dní (hodin) /
    Moje čerstvá zkušenost, o které teď zrovna nevím co si myslet :
    Dosud platná smlouva s Karnevalem na T1M + TV Komplet se slevou 50Kč za dvě služby = 475+ 499 - 50 = 924Kč měsíčně. Platím přes SIPO, příjemce KARNEVAL MEDIA.
    Dnes dorazil mailem z České pošty rozpis SIPO na září a je tam 655,50Kč a příjemcem nějaký UPC MIX.

t

To jsem zvědav, co se bude dít dál.

Záleží ke kterému dni jsi měl zúčtovací období u Karnevalu a ke kterému dni je u UPC, pak může nastat to, že budeš mít na 1. (přechodné) faktuře nižší částku.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání