Zdravim, jelikoz jsem zde nenasel patricny thread venujici se teto firme, tak jej zakladam...

proc pisu-ve stredu jsem koupil HDD, vcera v noci poprve zapojil a hned vadny (WD 400GB AAKS)-pravidelne cvakani, bios jej nekdy nasel, nekdy ne. Soft od WD (z Hirens boot CD) hazel ruzne chyby, ci primo padal. Dnes rano jsem do Alfacompu (Brno) volal a snazil se domluvit jeho vymenu (osobne jsem nebyl v Brne), protoze zitra predavam PC znamemu. Zamestnanec se napred snazil nechat vse na pondeli (s oduvodnenim, ze tam neni nikdo kdo by to vyzkousel), ale nakonec jsme se domluvili, ze se mam zastavit a ze ho vymeni. Na miste jsem ale narazil na prodavace, ktery nez mi zavolal cloveka se kterym jsem byl domluveny, vyzvedel o co mi jde a hned na nem bylo videt, ze na vymenu muzu zapomenout. V jeho tichem hovoru s clovekem, ktery mi vymenu prislibil, jasne padlo, ze zadnou vymenu mi neudela. Nakonec se asi nejak domluvili, disk si vzali na test a za chvilku jsem mel na stole novy (bohuzel Samsung). Pritom jsem predal vytistene fotky z WD softu s oznamenim chyby, POST kde hdd nebyl nalezeny.

S Alfacompem jsem co se tyce nakupovani celkem spokojeny (az na ty fronty) a jejich prodavaci maji i naladu lidem radit co koupit, ale toto byla moje prvni reklamace a mel jsem z nic rozporuplne pocity.

PS: to stejne se mi stalo pred par mesici v TSku se Samsung HDD a vymena probehla okamzite bez remcani.