Čus pánové, případně dámy..
Nedá mi abych se s vámi nepodělil o customer servis ve firmě i4wifi.
Vím, že jsem o pár topiců a stránek výše sám dával reference na tuto společnost (BTW o to víc mě to sere...), ale mám pocit, že si toho frajeři na sebe napatlali dost a teď neví co dříve...
Dnes jsem šel reklamovat dvě led svítivky (každá jiný typ) jedna prostě přestala svítit a ze druhé se i krapet začoudilo. Ale budiž stane se!
Tedy připojil jsem na eshop do svého profilu že si vytisknu dodáky, export do pdf nefungoval, tak jsem udělal jen printscr a hotovo. Přijedu tam a říkám jim co a jak, že sry že nemám ty dodáky, ale že to u nich na eshopu nefunguje..
Hmm nevadí já vám to vyhledám ale je tam poplatek 61,- kč . Cože ptám se ?
Vždyť vám dávám vytištěnou stránku kde je vše co na dodáku (vč. uvedené záruky) jen to má krapet jinou formu... V čem je tedy problém ?
No dobře tak prej vyjímečně (byl drsnej).
Něco tam asi 5min smolil čuměl na tiskárnu a nic, pak kontroloval papír (asi 3x), a pak mi sdělil (to už byl velice milý), že mu nejde tiskárna.. No a mezitím přicházeli jeho kolegové z oběda, on se asi čtyř ptal co má dělat, a každej ho poslal do prdele, teda jeden cosi volal když už mizel mezi dveřma cosi o nastavení IP adresy pro tiskárnu, ale to bylo asi moc rychlý..
Ve finále jsem dostal papírek 10x10cm kde byly dvě čísla reklamací a razítko.
Nicméně faktem je že poslední dobou:
- dovolat se na jejich pevnou linku = skoro zázrak
- zjistit kdy bude zboží skladem, když píšou 8.12. a další den se objeví 9.12. ale furt to vlastně není
- komunikace s nimi, když už jste na místě, tak s vámi pohrdaj
- teď jsem zjistil, že když kupujete věci na ičo, tak máte 12mesíční záruku (na ledky) - to dříve nebylo
Nevim jestli to je jen nějaká blbá karma, ale píšu to sem proto, že když bude mít pocit více lidí, tak na to něco bude....
PS, když zpětně po sobě čtu ten svůj výplod, tak to nezní nějak moc dramaticky, ale je to asi kvuli tomu, že posledni dobou je to furt něco a teď ještě jsem tam čekal 15min na podělanej papírek a kolegové tomu volovi nepomohli a zákazník si připadal jak idiot.