Abych nezakládal nové téma. V září 2009 jsem pro kamarádku pořídil notebook HP Probook 4510s. Fungoval spokojeně asi přes rok a pak začal "zlobit". Až už nešel skoro používat, dostal se ke mně, abych se na něj podíval a opravil. Zjistil jsem, že disk je v pytli, zálohoval jsem co se dalo a odnesl jsem v červnu 2011 prodejci (Mironet) a ten ho poslal do HPčka. V HP vyměnili disk (toshibu za hitachi) a také i DVD vypalku která moc nečetla.
Notebook se vrátil, nainstaloval jsem znovu systém (kupovaný zvlášť) a půl roku to zase fungovalo. Nyní se mi notebook vrátil, jeden den ho vypli, další den už OS nenajel - opět vadný disk. Na partitiony se už nedostanu, hitachi fitness tool hlásí 0x70 - Defective Device.

Asi spíš náhoda, než chování uživatele, kamarádka ho prakticky nikam nenosí (už před první reklamací byl notebook stále jak nový, což se nedá říct po opravě, kdy kryt ne moc kvalitně sestavili a odřeli), noťas je téměř jen doma a má freefall sensor.

Samotný notebook je po záruce, ale disk by neměl být, když byl v provozu 7 měsíců. Nevíte, jestli mám právo na reklamaci a případně kde? U Mironetu asi už ne, tak asi u HP? (v protokolu však není S/N nového disku). Nebo u výrobce disku (Hitachi), nebo už nemám nárok?