Nema klavesnici Ma bozi klavesnici ...

iPad je PRESNE to CO JSEM ocekaval ... Je to naprosto bozi zarizeni ...
Jedna firma, pro kterou delam, ma tablety od Fujitsu siemens (40 000 KC), maji je obchodaci v terenu, pres webovou aplikaci psanou na miru kolegou, posila objednavky rovnou do K2. Jedine co obchodaci potrebujou je: Internet a web browser a PORADNA klavesnice.... Problem je, ze fujitsu siemens ma bastl jmenem Windows XP tablet edition, nebo vista srac, klavesnice na obrazovce je mrnava a da se ovladat pouze perem, kdyzby dostal toto zarizeni za 500 dolaru UTRHNE mi ruku A ta klavesnice na obrazovce (velka jako krava) je bozi ... Dale to ma vse co potrebujes, filmy, hry miliony aplikaci, web posta, kalendar, pripojeni na mobile me, proste bozi .. Pokud jsi uzivatel apple a mas doma par mackooku a mac mini, iphone a ipad + ucet mobile me, je ti usb k nicemu ... Flash disk nepouzivam skoro vubec ...

Jedine o cem se da snad sekulovat jsou dve veci :

1. proc nema mac osx ? S mac osx by to urcite bylo zajimave, ale nebylo by to tak super sladene a rychle, atd, atd. Bude to proste rychle a spolehlive jako iphone .. a to iphone ani nemam jailbraknuty ...

2. proc nema kameru ? To je asi opravdu skoda, hlavne kvuli blbostem ...