Kdysi CC, celkem 4 reklamace - okamzite nabidli stejne/lepsi zbozi, nebo vratit penize. Pak jsem zaregistroval na foru zhorseni pristupu, ale zatim jinak bez problemu. Vetsinu veci ted kupuju v Alfacompu, zatim 3 reklamace a pristup vyborny. Naopak v Softcomu prvni a zasadni negativni zkusenost s reklamaci (pokus o ojeb, natlak, lhani...) od te doby tam me, ani nikoho z mych zakazniku nevidel. Jednoduche.
Prvni je (vzhledem k veku) klukovina, druhe porusovani zakona. To druhe navic s plnym vedomim. Princip je stejny - delaji to ono, proc ne ja.
Je irelevantni jestli je to uchylarna, nebo co si o tom kdokoliv z nas mysli, je to zakon - pokud vis co to znamena. Takze diskuse na 4u o tomto jsou uplne mimo misu.
A za druhe - nevyuzil, nechapu na co by mi lezela nejaka vadna komponenta pul roku doma. Ale ano - dovedu si predstavit dost lidi, co to udela. Jak se zachovat jsem jiz psal.
Souhlas, jen nerozumim na co to ma vliv. Viz muj pred. post.
Videl jsem - dobrej dil... V tomto pripade nechapu proc se majitel vubec ozyval do podobneho poradu. Jen to ukazalo, ze ti co se chteli slusne najist se uz davno tomuhle podniku obloukem vyhybaji, takze zmena jidelnicku jeste neznamena ze se mu tam vsichni nahrnou.

Odpověď s citací