Citace Původně odeslal MaWa Zobrazit příspěvek
ad 1) ukaz mi jediny IT shop v CZ, ktery ti pri prvni reklamaci vrati penize pokud jim reknes, ze ze zakona mas narok na STEJNY kus produktu. nikdo...takze zadny "slusny" shop v CZ asi neexistuje...
Kdysi CC, celkem 4 reklamace - okamzite nabidli stejne/lepsi zbozi, nebo vratit penize. Pak jsem zaregistroval na foru zhorseni pristupu, ale zatim jinak bez problemu. Vetsinu veci ted kupuju v Alfacompu, zatim 3 reklamace a pristup vyborny. Naopak v Softcomu prvni a zasadni negativni zkusenost s reklamaci (pokus o ojeb, natlak, lhani...) od te doby tam me, ani nikoho z mych zakazniku nevidel. Jednoduche.

ad 3) jestli hodlas porovnavat hazeni kamenu s cukanim se vracet penize pri prvni zavade daneho produktu, tak opravdu nevim, co ti na to mam rict
Prvni je (vzhledem k veku) klukovina, druhe porusovani zakona. To druhe navic s plnym vedomim. Princip je stejny - delaji to ono, proc ne ja.

..pokud proste zakaznik rekne, ze chce stejny kus produktu a prodejce mu ho zcela logicky nemuze nabidnout, tak je takovy narok dle nekterych zcela v poradku a zakaznik ma pravo na penize zpet. to je opravdu uchylarna...fakt bys toho nevyuzil, kdybys vedel, ze za pul roku nebo za rok dostanes za komponentu plnou castku zpet ?
Je irelevantni jestli je to uchylarna, nebo co si o tom kdokoliv z nas mysli, je to zakon - pokud vis co to znamena. Takze diskuse na 4u o tomto jsou uplne mimo misu.
A za druhe - nevyuzil, nechapu na co by mi lezela nejaka vadna komponenta pul roku doma. Ale ano - dovedu si predstavit dost lidi, co to udela. Jak se zachovat jsem jiz psal.

ad 5) viz bod 2. Preference uzivatelu tohoto fora (a vicemene internetovych uzivatelu obecne) je uplne nekde jinde, nez preference vetsiny populace CR.
Souhlas, jen nerozumim na co to ma vliv. Viz muj pred. post.

..kde byla ta restaurace nekde u vody. Chtel tam z toho udelat nejakou lepsi restauraci, ale ten samotny majitel to v podstate nechtel. Proc ? Protoze tam na to nebyla klientela, tem lidem stacila a plne vyhovovala na slichta za 70Kc..
Videl jsem - dobrej dil... V tomto pripade nechapu proc se majitel vubec ozyval do podobneho poradu. Jen to ukazalo, ze ti co se chteli slusne najist se uz davno tomuhle podniku obloukem vyhybaji, takze zmena jidelnicku jeste neznamena ze se mu tam vsichni nahrnou.