ad 1) ukaz mi jediny IT shop v CZ, ktery ti pri prvni reklamaci vrati penize pokud jim reknes, ze ze zakona mas narok na STEJNY kus produktu. nikdo...takze zadny "slusny" shop v CZ asi neexistuje...
ad 2) skladba uzivatelu tohoto fora naprosto neodpovida realne skladbe populace v CR. tomu odpovidaji i preference lidi.
ad 3) jestli hodlas porovnavat hazeni kamenu s cukanim se vracet penize pri prvni zavade daneho produktu, tak opravdu nevim, co ti na to mam rict
ad 4) ano ale my se tady bavime o tom, ze nekdo tady pise, ze je zcela irelevantni to, ze obchodnik se chce domluvit. pokud proste zakaznik rekne, ze chce stejny kus produktu a prodejce mu ho zcela logicky nemuze nabidnout, tak je takovy narok dle nekterych zcela v poradku a zakaznik ma pravo na penize zpet. to je opravdu uchylarna...fakt bys toho nevyuzil, kdybys vedel, ze za pul roku nebo za rok dostanes za komponentu plnou castku zpet ?
ad 5) viz bod 2. Preference uzivatelu tohoto fora (a vicemene internetovych uzivatelu obecne) je uplne nekde jinde, nez preference vetsiny populace CR. Krasne to bylo videt na prvnim dilu letosni serie Ano, sefe, kde byla ta restaurace nekde u vody. Chtel tam z toho udelat nejakou lepsi restauraci, ale ten samotny majitel to v podstate nechtel. Proc ? Protoze tam na to nebyla klientela, tem lidem stacila a plne vyhovovala na slichta za 70Kc a pokud odelali menu pres stovku tak i primo tam byly rozhovory s lidma ze "je to moc drahy"...Takze opravdu nezlob se, ale neohanej se tady vecma typu "ja bych to tak udelal" ... protoze to je presne ono, tohle forum neni reprezentativni vzorek...