Citace Původně odeslal xvojta Zobrazit příspěvek
Proč mám pocit, že tu zase kozel dělá zahradníka? Básníš tu o velkých úložištích, zahraniční klientele, atd...
Kdybych tomu rozumel, tak se tady asi neptam ne? Proste chci rozjet jeden projekt, kde bude urcite velka navstevnost. Financni navratnost nevim. Proto do toho chci dat co nejmene penez.
Citace Původně odeslal xvojta Zobrazit příspěvek
a přitom nevíš základní věci a když ti radí ti, co do toho vidí, melduješ si pořád to svoje... IMO zabitej čas z jejich strany... o tvém "projektu" ani nemluvím
Krome par lidi mne tu moc nikdo neporadil. Rady, ze to je lepsi beru, ale pokud mne nikdo nerekne proc to je lepsi, tak nevim proc bych mel do toho davat vice penez.
Citace Původně odeslal NeMeM9aA Zobrazit příspěvek
S ucinnosti mas pravdu. Rozdil tam je obvykle tak 5% u kvalitnich zdroju. Ale u serveru se proste jede na jistotu a radsi se tam hodi silnejsi zdroj -- co kdyby. Jak jsem psal vyse 350W je dostatecnych.
5% neni moc, takze tam dam radsi silnejsi zdroj
Citace Původně odeslal NeMeM9aA Zobrazit příspěvek
Po skonceni zaruky se dalsi da dokoupit (velmi draze) a obv. uz je moralne zastaraly a ucetne odepsany z nakladu a tak se koupi stroj novy.
To doufam, ze mne to vydrzi dele. Pokud by se projekt rozjel nejak vice, tak samo koupim znackovy stroj.

Citace Původně odeslal frelichl Zobrazit příspěvek
Deska mi připadá na sever vyloženě tragická, například síťovka nebo dva mini pasivy na chipsetu.
Porad prosim nejakou desku. Napr. je toto lepsi? GIGABYTE 775 X48-DS5, Intel X48, (DES)