edit
Miranda
Trilian
Jiný
edit
Naposledy upravil haraburdista; 20.05.2010 v 22:46.
No tak už mi to nefunguje ani přes miranduTam, když jsi měl Skype plugin, je přímo zaškrtávací tlačítko.
Jinak mělo by stačit napstat do startovací řádky "skype.exe /NOTRAY". stejně jako "skype.exe /NOSPLASH", kterémi funguje. Možná děláme něco špatně. Snad někdo další ví.
Doufám, že to je jasnější.
EIDT: Je také možné, že to uměly jen starší verze Skypu
Přirozená inteligence bude zřejmě brzy překonána inteligencí umělou, avšak přirozenou blbost umělá nikdy překonat nedokáže.
http://img17.imageshack.us/img17/6222/snap02108.png
Tahle ukazka by myslim mela byt dostatecna.
Tak takhle starou verzi bych si mit netroufl, popravde. Pokud byl clovek pri staveni Mirandy obezretny, muze celkem bezbolestne aktualizovat stabilni buildy (tj. vymenit miranda32.exe, ICQ.dll a pak podle chuti, v zasade uz nemusi nic navic).
War. War never changes.
edit
Naposledy upravil haraburdista; 20.05.2010 v 22:46.
Ahoj, mám takový malý problémek se kterým si už fakt nevím rady. Potřebovala bych, aby při doručení zprávy, která se zobrazí na liště (to jak u ICQ6 tak i Skypu3.2) mi neblikala zpráva. Jde to vůbec nějak nastavit?? Díky
Nevím, co tím přesně myslíš.
Máš-li na mysli, že se ti rozbliká celé tlačítko v liště spuštěných aplikací, tak to je vlastnost Windows, kterou hlásí aplikace, že vyžaduje zásah uživatele a není v popředí.
To samé udělá například Excel, když se v něm zobrazí potvrzovací okno pro automatické uložení dokumentu.
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.
JJ to mám na myslipříjde zpráva od uživatele xy a když si zprávu ihned nevyzvednu-nepřečtu, tak v liště bliká do aleluja =X Když na něčem pracuju a chtěla bych si to přečíst a odpovědět později, tak nemohu, protože to stále bliká a strašně mě to znervóznuje a odvrací pozornost od práce
( Takže, víš co s tím? Jde to někde ve windows přenastavit?...kdyžtak popiš pleas cestu
Díkas moc
Standardně je ve Windows 3x zablikat (to řeší položka v registrech HKCU\Control Panel\Desktop\ForegroundFlashCount) jenže aplikace to může přes grafické rozhraní Windows (API - funkce FlashWindowEx) obejít a blikat stále.
Varianta je používat režim DND (nerušit) kdy ICQ zprávy přijímá "tiše".
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)