Citace Původně odeslal Marty Zobrazit příspěvek
Pokud se závada opravou nevyřeší, tak prostě oprava nebyla provedena dle původního požadavku na opravu. Pokud něco zaplatíš, máš právo trvat na odstranění předmětné závady. Nějaké vracení peněz je imho diskutabilní - proč chtít vracet peníze, když chci vrátit opravený přístroj? V takové situaci bych osobně trval na opravě, když jsem si ji zaplatil. V tu chvíli nepřichází v úvahu žádné jiné výmluvy typu mechanické poškození, protože už si to otestovali a diagnostikovali.

S odstoupením od smlouvy v případě odmítnutí mimozáruční opravy to vidím velmi bledě.
Něco podobného jsem si myslel, ale jak by se pak řešilo to, že by tou opravou nebyli schopni závadu vyřešit? Jinak jsem se ptal kolegy, co pracuje v servisu pro Nokie a ten mi řekl, že pokud není mechanická závada zvenku viditelná a nejsou porušeny pečetě, tak se jedná o vadu přístroje nezpůsobenou zákazníkem. Co je na tom pravdy? Protože ten můj smartphone opravdu není zvenku nijak mechanicky poškozený.

Celkově mi to začíná čím dál více připadat, jako by se chtěli za každou cenu vyhnout opravě.