Zavadne muze byt cokoli, od videi/obrazku pres SW ... ja nevim jak ty, ale ja si zadny ucty od takovych pitomosti neschovavam, mam po disku hafo SW napr z casaku, placky jsou kdovi kde a rozhodne nemam naladu s nekym resit, jestli to mam nebo nemam legalne. Mam na disku taky hafo fotek a to nejen svych, obcas si u me nekdo nechal neco upravit/vypalit/schovat ... a casto ani nevim co to je (zbezne samo ano, ale neprohlizim kazdy obrazek).
I kdyz je SW kontrola u soukrome fyzicke osoby z principu kravina (nejsi povinen nic zkladovat), ty kdyz neco sosas z netu (at uz je to cokoli) vzdy peclive overujes, co ze si to sosnul ? Ja teda ne, obcas nekde najdu neco v tu chvili zajimavyho, dam to sosnout a pak se mi to rok vali na disku aniz bych vedel co to je.
Sorry, ale presne kvuli lidem s nazory jake mas ty jdou veskera prava na soukromi doprdele. Co je kua komu do toho, co ma kdo na disku ? Kam chodi ? Komu vola ? Skym komunikuje ? A jestli nemas co skryvat, tak ocekavam, ze sem zverejnis cisla svych kont vcetne vypisu kolik kdy odkoho. Proc ? No preci nic spatnyho nedelas, tak ti to nemuze vadit.